Севлиевски: Прашки да имаме, трябва да ги дадем на Украйна

Смешно е твърдението, че се оголва армията, каза Асен Агов
14 юли 2023 17:45, Стела Стоянова
450
Севлиевски: Прашки да имаме, трябва да ги дадем на Украйна
Снимка БГНЕС

Предложението страната ни да изпрати за Украйна около 100 бронирани бойни машини предизвика разделение в обществото.

„Машините не са използвани в продължение на 30 години. Това са БТР-и, които да се използват срещу граждански размирици. Тоест цялата тази легенда, че българската армия се „оголва” е смешна”, коментира в ефира на Нова тв журналистът Асен Агов.

„Единственият начин да се сложи край на тази война е украинците да изтласкат агресора от окупираните територии, да стигнат до Крим и тогава пред руснаците остава да седнат на масата за преговори”, посочи още Агов.

„Част от тази пропаганда е на клиентелата на служебното правителство. 95% от оръжията за  Украйна минават през посредници. Тоест, когато изкарваме много пари, за сметка на живота на хората в Украйна, това е добре. Когато новият военен министър казва, че това трябва да спре, ни наричат родоотстъпници”, посочи журналистът Любчо Нешков.

„Словакия и Чехия, които са приблизително като нас, нямат Ф-16, руски танкове, а модерни оръжия. Те са с най-голяма подкрепа за Украйна и с най-добрата армия в момента”, посочи Нешков.

Още по темата

По думите му това ново оборудване е дошло чрез т.н „триъгълни сделки”, при които страна членка на НАТО подпомага отбраната на Украйна, като ѝ изпраща старо съветско въоръжение, а партньорите в Алианса я компенсират.

„Президентът Володимир Зеленски ясно обясни защо е дошъл на крака и се моли на колене за оръжие. Той каза простичко: „Хора убиват ни, убиват децата ни, отвличат ги”, коментира Мирослав Севлиевски, бивш министър на енергетиката.

„Не тези БТР-и, прашки да имаме, трябва да ги дадем на Украйна”, посочи Севлиевски.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


450
Още по темата: Украйнабтр-и
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
347
0
 
6
 
! Отговори
тото преди 10 месеца
Аман от педерасикато тия двамата които са свикнали да се ИЗхождат по всички.Да си сложат новите прашки и лично да ги занесат на укропедерунгелите
346
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
асен агов - соц журналист пребоядисан в "демократ"- продажник по рождение
345
0
 
8
 
! Отговори
Кольо преди 10 месеца
Кой за каквото си мисли! Прашки......
344
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Има видео на Зеленски в латекс и на токчета. Та прашки едва ли би отказал
343
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
От къде на къде ще си даваме държавните запаси? Те на Асен Агов ли са или лично на някой друг че той да има право да решава да се дават? Продажници скапани.
342
0
 
23
 
! Отговори
Мама Миа преди 10 месеца
дай си прашките,бе !там на фронта ще ги миришат по цял ден и ще въздишат по тебе.
341
0
 
24
 
! Отговори
Гражданин преди 10 месеца
И като как тия псевдобългарски разбирачи си го представят това една средно голяма страна като Украйна въпреки голямата помощ която получава от Запада да победи една световните супер сили с ядрен арсенал като Русия? Мисия невъзможна. Та Русия все още водеше и води тази война с наемници, а Украйна изпраща на заколение последните си мъже. Прав е президента Радев, че трябва зеления гущер да седне на масата на преговорите, а не да жертва живота на украинските мъже в угода на Байдън.
340
1
 
11
 
! Отговори
ПроСоТо преди 10 месеца
прашките на Гаргамел дадоха ли ги вече?..Или той е с боксерки?
339
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Габровски ли си Севлиевски ли си - дай своите си прашки, ако ме разбираш де!
338
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До СМЕХ... С касетъчни снаряди, укро фашистите убиваха МЕСТНОТО ЦИВИЛНО НАСЕЛЕНИЕ, СОБСТВЕНОТО(!!!) СИ НАСЕЛЕНИЕ, години наред!
337
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
***, честито, че с русофобията си, допринесохте за смъртта на много хора и смазване на европейски държави икономически и всякак! И да знаете, че най-кресливи и угодливи, бяхте в България, дори запада бе доста по-умерен от вас!
336
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
позволив командирам разместить дополнительных резервистов. Подразделения, которые будут развернуты, еще не определены, заявили официальные лица.Администрация также назначает операцию Атлантическая решимость, которая усилит размещение войск США в Европе в качестве операции на случай непредвиденных обстоятельств
335
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Пентагон может задействовать до 3000 резервистов для сдерживания России: Байден дал распоряжение усилить американское присутствие в Европе.Президент Байден уполномочил Пентагон мобилизовать до 3000 военных резервистов для несения службы в Европе. Представители Пентагона заявили, что этот шаг не увеличит общую численность американских войск в Европе, которая сейчас составляет около 80 тысяч человек, но потенциально изменит их состав, позволив командирам разместить дополнительных резервистов.По
334
16
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Вече започвам да разбирам тези, които възхваляват фашисткият режим в Русия. Те са жалки нещастни човечета които са преминали през няколко стадия на развитие през своя живот и в злобата, страха и омразата си към Еврооа са станали и фашисти. Засега прикриват своята фашистка идентичност, само зад украинофобията си и затова с такава надежда и лелеяна мечта очакват фашистка Русия да победи за да започне победоносният ход на новия фюрер, наркомана скрит под голямата маса в Москва.
333
0
 
12
 
! Отговори
Севлиевски преди 10 месеца
"Що не си свалиш фланелката моряшка , аз ще ти покажа мойта синя прашка ?! С фолкфуриятя Пепа ги имаме еднакви !"
332
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Ами да дадем черешовото топче от музея? Да дадем копията на средновековните българи?
331
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Заради долните предатели като дъртофелника Агов и бургаското гече Миро , отдавна нямаме суверенитет , а скоро няма да имаме и държава ...
330
3
 
20
 
! Отговори
Иван - българин преди 10 месеца
купете си памперси и заминавайте....американските медии ще ви направят герои..
329
13
 
2
 
! Отговори
СПОКО ,БЕ.... преди 10 месеца
След свършването на войната в Украйна , доста комунисти ше виснат по стълбовете на Цариградското ....ТУКА ЩЕ Е УКРАИНСКА И ТУРСКА ТЕРИТОРИЯ---И НЕМА ДА ИМА КОЙ ДА ГИ ЗАЩИТИ...ха,ха,хаааааааа....ВРЕМЕ ИМ Е ДА СМЕНЯТ РЕЗБАТА --ИНАЧЕ ЛОШОООО....
328
3
 
23
 
! Отговори
Офф ,да се омита преди 10 месеца
Дълбокото гърло Миро и вонящото нищо Агов спокойно могат да врътнат едно фела.цио на Зеле Наркомана ,или поне на нашенския министър-*** Търгашев.Двамцата родоотстъпници просто трябва да висят по стълбовете на Цариградско.