Радев пита: Кой даде на концесия пристанището Росенец?

Служебното правителство не е удължавало концесията, заяви той
19 юли 2023 11:37, Нели Христова
225
Радев пита: Кой даде на концесия пристанището Росенец?
Снимка: БГНЕС

Президентът Румен Радев определи идеята на управляващите да прекратят консецията на Росенец като прибързана и некоректна. Според него това предложение може да е в резултат на корпоративни апетити или кризисен пиар.

"Да се върнат назад във времето и да си отговорят на въпроса кой отдаде на концесия пристанището - правителството на Бойко Борисов, за 35 години.

Още по темата
Служебното правителство не е удължавало концесията, просто остават 24 години от нея. Служебното правителство не я прекрати, защото се водеше борба с космическите цени на горивата, които ни докараха четворната коалиция", каза той.

Държавният глава присъства на тържествена научна сесия по случай 120 години от Илинденско-Преображенското въстание в Ректората на Софийския университет "Св. Климент Охридски".

Форумът започна с панихида за участниците в Илинденско-Преображенското въстание, която беше отслужена от Мелнишкия епископ Герасим и от духовници от Българската православна църква.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


225
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
5
 
11
 
! Отговори
Вьзмутен преди 9 месеца
И като го дадьт сега на - дьнди пешьс, шел или някой друг - бензина ще стане ли по евтинА неустойките кой ще ги плаща - герб, пп, дпсПитам за една американска централа продаваща най скьпия ток който купуваме
14
1
 
6
 
! Отговори
В Белорусия преди 9 месеца
Белорусия купува газта на 130 долара.
13
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Както винаги Продължаваме Пародията си намери виновник президента и служебното правителство за безсмислиците сътворени от тях и ГЕРБ. Бях за ГЕРБ преди. Минах към ПП и беше още по-голяма грешка. Не харесвам и Радев, но той поне има погледа да работи за страната макар и не по най добрия начин, но е по добре от горепосочените 2 партии
12
15
 
9
 
! Отговори
карачанаков преди 9 месеца
Здраствуй Фигуранта безродник Украйна още ли хочет война и Крим е Руски нали ?
11
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Проверих и да, РЕШЕНИЕ 172 ОТ 22 МАРТ 2011 Г. ЗА ПРЕДОСТАВЯНЕ НА КОНЦЕСИЯ ЗА УСЛУГА ВЪРХУ ПРИСТАНИЩЕН ТЕРМИНАЛ РОСЕНЕЦ предвижда 35 години на концесията. Няма последващи решения на служебно правителство.
10
5
 
22
 
! Отговори
сина преди 9 месеца
служебното правителство нищо не е удължавало. Концесията е за 35 години, дадена от Бойко!!! Кирчо и кокорчо лъжат, както излъгаха, че пеефски и бойко не ги онодат отзадка
9
16
 
7
 
! Отговори
Българин преди 9 месеца
Добре че този път сме на правилната страна, на страната на победителите. Украйна държи инициативата, контранастъплението освобождава територии, победата над Русия е сигурна, в това никой вече не се съмнява. Единственото което е необходимо е подкрепата за Украйна да продължи още по-интензивно до пъланта победа на Украйна над Русия.
8
16
 
14
 
! Отговори
QRS преди 9 месеца
Има ли все още хора вярващи на твърдения като "космическите цени на горивата, които ни докараха четворната коалиция"? Трябва да си доста умствено ограничен и да не си разбрал, че цените на горивата бяха високи в БГ защото бяха високи в световен мащаб. Дали наистина четворната коалиция или която и да е партия е виновна наистина? Руски чорап.
7
20
 
8
 
! Отговори
АЗ преди 9 месеца
А , пък твоето служебно правителство на Гълъба , удължи срока още с 24 години... !
6
5
 
31
 
! Отговори
Реалист преди 9 месеца
Гебавите мафиоти, естествено кой друг, и то забележете за 35 години, дали не са се облажили, Вие как мислите?
5
6
 
25
 
! Отговори
Красимир Петрофф!! преди 9 месеца
Забравихте вие от ПП и ДБ за кюлчетата, за съдебната реформа, за главния прокурор - мълчите вече, смучете държавни пари, бойко и пеефски ви пердашат от зад и така ви е добре. Евала на избирателите ви!!! ХАХАХАХА!
4
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Аз пък мисля, че основният въпрос е: Ако я нямаше враждебната политика на ЕС към Русия, част от която сами сме се подписали да бъдем, щяхме ли да си говорим въобще за тази концесия?
3
24
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Рундьо като ощипан брани всеки един руски интерес, вместо да защитава бългасрския! Абсолютен родоотстъпник!
2
8
 
23
 
! Отговори
Красимир Петрофф!! преди 9 месеца
Браво Радев, кажи им - Бойко е виновен, но нали вече Христо Иванов, кирчо и кокорчо го перат със савекса от 2-3 месеца, почти е чист, бял и ненапит този Бойко!
1
8
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Като са започнали има още доста концесии за разваляне, или ако са с американци не може?