Контрера: Рашидов падна жертва на либералния екстремизъм

Ляволибералното вече е партиен курс у ГЕРБ
10 авг 2023 17:30, Анисия Иванова
137
Контрера: Рашидов падна жертва на либералния екстремизъм
Снимка: БГНЕС

Вежди Рашидов падна жертва на либералния екстремизъм, а ляволибералното вече е партиен курс у ГЕРБ, според  общинския съветник от ВМРО в Столичния общински съвет Карлос Контрера.

В профила си във Facebook Контрера признава, че нито e почитател на скулптора Рашидов, нито на политика Рашидов. Според него той е паднала жертва на своята откровеност и затова е бил наказан, защото съвременният политически коректен либерален екстремизъм не прощава.

Контрера посочва, че от ГЕРБ са използвали Рашидов, а сега са му „били шута“, защото не е в унисон с ляволибералната политика на партията.

Още по темата

 "Изреченото от Рашидов на фона на глупостите, натворени и казани от Кирил Петков, Асен Василев и прочие политически бълвочи е безобидно. С едно извинение можеше да мине, не е драма. Не беше нужно да се самобичува, камо ли да подава оставки. Too much", пише той..

Според Контрера по-големият проблем е друг: "Вежди Рашидов беше остракиран от своите, при това доста безцеремонно. Това е политическо предателство. Актът говори много - ляволибералният завой на ГЕРБ не само е взет, ама вече е партийна линия. Превърнаха се в една форма на ДБ. Консервативно мислещите в ГЕРБ тепърва ще бъдат подлагани на подобни гонения, заради еретичност спрямо новия (джендърски) курс на партията.

Остава един Делян Добрев да държи там фронта и да е гласът на разума.

Между другото, смятам, че на Рашидов дюшеш му дойде ситуацията и успя да се пусне от хорото. Той като типаж не ми се връзваше в ляволибералното хоро, подето с кърпичката, водено от днешния ГЕРБ. Остава горчивият привкус, че не беше защитен от своите, а предаден на втората минута. Същият Рашидов го употребиха, ползваха го за ширпотреба и сега - шута. Не се прави така. В днешната политика е това - формата доминира над съдържанието", завършва общинският съветник от ВМРО.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


137
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
107
0
 
2
 
! Отговори
Анонимна преди 8 месеца
Аре сега пък жертва го изкараха Вежди... А Ицо Хазарта се оказа булка. Ама не е мой тип...
106
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Каква чудесна лексика. Какъв говор. Ту мъч? Кой играе? Къде е тоя мач? Карлос Контрера е с кубински произход и е от ВМРО? Какво има общо Куба с ВМРО - загадка. И е от Перник. Тоя е някаква уникална комбинация. А Веждичката? Какво ни го пробутвате тоя алкохолик. Вие бихте ли си купили негова картина? Честно. Едва ли ще искате такава грозотия да гледате всеки ден.
105
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Предпочитам либерален екстремизъм, пред популист-хулиган като контрера.
104
2
 
7
 
! Отговори
Хахаха, преди 8 месеца
"ляволибералното хоро..."Представете си само как го играят интимната коалиция - отпред Греб , отзадЕ ДъПъСъ,а по средата ППЛГДБТИ + за пълнеж :) :) :) хахаха, мноо гр03на картинка,чУек :) :) :)
103
2
 
6
 
! Отговори
Me too преди 8 месеца
Веждичката стана жертва на гербаджийското отлюспване и откъсване на опашката. Може да е пиянка, но е мъжкар и готин тип.
102
2
 
4
 
! Отговори
Наздраве преди 8 месеца
на патриотите Карлос Корега и Рашидов, имате принос за благоденствието на България!Наздраве!!!
101
8
 
7
 
! Отговори
VladTepes преди 8 месеца
Вежди Рашидов се доказа като достоен лидер с отлична алкохолна подготовка на професионално ниво - изпива над литър уиски на ден и редовни делириуми. Близък до неговото ниво е Михаил Миков. България има нужда от повече такива лидери със сериозни успехи в алкохолната подготовка.
100
3
 
8
 
! Отговори
По-точно преди 8 месеца
До101 Жиката. Финансово насилие е, когато си накарал жената да напусне работа, за да не я ревнуваш от колегите й мъже, когато си й нацвъкал 2-3 деца, за да не "може да мърда" никаде, когато й казваш, че няма да й дасеш пари, за да пазарува за домакинството, защото не изпълнява това, което ти искаш и я изнудваш финансово да ти се подчинюва.
99
10
 
7
 
! Отговори
Itso преди 8 месеца
Падна жертва на собственото си его, помисли се за недосегаем, за някакъв културен трегер а си е най-обикновен ПРОЗТАГ
98
8
 
3
 
! Отговори
Жиката преди 8 месеца
Решихме проблемите с домашното насилие,а сега да решим и за финансовото насилие.Щото тия жени нямат насищане,все пари искат ,за кола,за почивка,за бижута и каквото се сетиш.С една дума вървим към безумие.
97
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Падна жертва на вербалния и менталния си екстремизъм към жените!
96
4
 
5
 
! Отговори
най вече преди 8 месеца
До МдаааОт вожда си.Тоя пр....к го търпяхме 12 години и сега още 100 ще берем плодовете от простотията му и на лакеите който го избираха.
95
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Министърът на културата падна жертва на арогантната си култура!! А Нинова+ББ(Геп) този вулгарен пияндурник го издигнаха за председател на НС!! Да се възхитим всички!!
94
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Контрера да дава акъл в Испания или Португалия или откъдето там се е пръкнал
93
1
 
6
 
! Отговори
@ к.94 преди 8 месеца
Рашидов падна жертва на своите от ГЕРБ, сляпо подчиняващи се на своя 64-годишен лидер милиционер, на Сачева, Д.Атанасова и Митов плюс сеашните им съюзници от ПП- ДБ. Нека неговото брутално изонване тежи на съвестта на ББ и свита , на Киро и Кокорчо!
92
7
 
4
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 8 месеца
Връщай се в Куба Карлос . Името ти като на мексикански картел. *** Карлос бандитос
91
14
 
8
 
! Отговори
Напротив! преди 8 месеца
Рашидов не е паднал жертва на своята откровеност, а е наказан за своята вулгарност и обиден епитет към жени, жертви на насилие. Жертвите са жените ппетэлърпяли насиние, а Рашидов е вербален насилник!
90
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Култът на лявата перверзия не прощава. В крайна сметка никой не печели, всички са консумирани от лявата перверзия!
89
2
 
10
 
! Отговори
Гу преди 8 месеца
Чистят се от тия,а от крадците ,кога?ама те изгонените ще проговорят.
88
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Мине се не мине Вежди Рашидов реве с извинения и оправдания по телевизията за нещо дето е направил. Този път от ГЕРБ го оставиха да си тръгне.