Контрера: Рашидов падна жертва на либералния екстремизъм

Ляволибералното вече е партиен курс у ГЕРБ
10 авг 2023 17:30, Анисия Иванова
137
Контрера: Рашидов падна жертва на либералния екстремизъм
Снимка: БГНЕС

Вежди Рашидов падна жертва на либералния екстремизъм, а ляволибералното вече е партиен курс у ГЕРБ, според  общинския съветник от ВМРО в Столичния общински съвет Карлос Контрера.

В профила си във Facebook Контрера признава, че нито e почитател на скулптора Рашидов, нито на политика Рашидов. Според него той е паднала жертва на своята откровеност и затова е бил наказан, защото съвременният политически коректен либерален екстремизъм не прощава.

Контрера посочва, че от ГЕРБ са използвали Рашидов, а сега са му „били шута“, защото не е в унисон с ляволибералната политика на партията.

Още по темата

 "Изреченото от Рашидов на фона на глупостите, натворени и казани от Кирил Петков, Асен Василев и прочие политически бълвочи е безобидно. С едно извинение можеше да мине, не е драма. Не беше нужно да се самобичува, камо ли да подава оставки. Too much", пише той..

Според Контрера по-големият проблем е друг: "Вежди Рашидов беше остракиран от своите, при това доста безцеремонно. Това е политическо предателство. Актът говори много - ляволибералният завой на ГЕРБ не само е взет, ама вече е партийна линия. Превърнаха се в една форма на ДБ. Консервативно мислещите в ГЕРБ тепърва ще бъдат подлагани на подобни гонения, заради еретичност спрямо новия (джендърски) курс на партията.

Остава един Делян Добрев да държи там фронта и да е гласът на разума.

Между другото, смятам, че на Рашидов дюшеш му дойде ситуацията и успя да се пусне от хорото. Той като типаж не ми се връзваше в ляволибералното хоро, подето с кърпичката, водено от днешния ГЕРБ. Остава горчивият привкус, че не беше защитен от своите, а предаден на втората минута. Същият Рашидов го употребиха, ползваха го за ширпотреба и сега - шута. Не се прави така. В днешната политика е това - формата доминира над съдържанието", завършва общинският съветник от ВМРО.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


137
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
2
 
0
 
! Отговори
мммда преди 8 месеца
Либерален екстремизъм = пиян и ***!
66
2
 
4
 
! Отговори
Надежда преди 8 месеца
Надявам се повече Веждички да бъдат изритани от мутренския елит. Надявам се да станем по-добри и цивилизовани хора.
65
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
За мен, трябвае да бъде изгонен не за това, кеот каза, а за това къде и как го каза. ... Иначе е прав! 100 про го подкрепям!
64
4
 
8
 
! Отговори
Истината преди 8 месеца
Чуждите медии подробно разказват и за скандалните думи на депутата и председател на Комисията по култура Вежди Рашидов. Че думите на Рашидов не беше обикновен гаф, а симптом на нещо дълбоко сбъркано в нашата страна. А тук някакъв си Контрера едва ли не ще шзкара Рашидов жшрвата, смахната реторика.
63
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Холивудският режисьор споменат от Рашидов бе осъден по някои обвинения, а по други бе оправдан. Получи 23 г. присъда и в момента е затвора. Но за митрофановец като Рашидов най-добрият съд е този в Русия. Този пияндурник се превърна в тежест за Борисов и най-после бе отсвирен.
62
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Рашидов казатова, което всеки си мисли.
61
3
 
2
 
! Отговори
Круме преди 8 месеца
Начело на държавата трябва да бъдат Хелзенския комитет и подобни НПО та и ще влезем през всички врати -Шенген Менген Г9 и тн
60
4
 
12
 
! Отговори
Джордано Бруно преди 8 месеца
И все пак веждичката е прав.
59
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Ние мъжете не можем да следим всяка повлекана какъв брадясал и нарисуван мачо си харесват и заживяват с него.
58
6
 
10
 
! Отговори
Мнение преди 8 месеца
Има граници на допустимост и думата "к..ви" не е допустима, особено за жени пострадали от насилие! Ако днес допуснем един самозабравил се вулгарен наглец като Вежди Рашидов да нарича така жените от залата на парламента, то утре ще бъде и по-зле! Вън Рашидов от парламента! И моля, не го наричайте жертва, защото той не е жертва, той е вербален насилник!
57
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Проблемът беше, чезаконите не се прилагат, колкото и да са меки, защото има огромна корупция в правосъдието.
56
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Жени, нека ви бият, без да се оплаквате! Аман от либерален екстремизъм! На никого не му пука колко шева имате, колко бутилки са ви разбили в главата и колко счупени ребра имате. Аман!
55
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Тоз Контрера явно говори от личен опит за Либерален Екстремизъм. Знаете ли какво означава това? Либерален екстремизъм е да си хомофоб и в същото време гeй - точно като господин Джамбазки.
54
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
КАРЛОС КОНТРЕРА ДА ОТИВА ПРИ ЕРНЕСТО ЧЕ ГЕВАРА
53
2
 
6
 
! Отговори
Веждичката преди 8 месеца
Крадах колкото можах и още щях ама пустата му уста не може да си държи езика зад зъбите. Сега отивам да дялкам скулптури че с тая малка депутатска пенсия не се живее.
52
6
 
7
 
! Отговори
Размисли преди 8 месеца
Ако един мъж унижава и обижда жените, това е вербално насилие! Да помислим защо се случва това? Защо Рашидов нарича жените пострадали от насилие "к..ви" и допустим ли е такъв изказ за един депутат? Допустимо ли е да се говори с този език в един парламент? Срам и позор за Рашидов и за годините, на които е! Срам и позор за една демократична страна в Европейския съюз! Има ли какво да крие Рашидов? Дали пък не е участвал по мутренските времена в нещо, от което се срамува и се страхува да не излезе?
51
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Само петно ще остане от неолибералните фашисти.
50
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Прав е всяка заспала мисирка се сети, че има просо.
49
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Либералният талибалинизъм е по-опасец от сталинизмът-троцкизмът и фашизоидо-нацизмът понеже претендира, че е толерантен, толерантно те цензурират.
48
3
 
4
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 8 месеца
КОНТРЕРА Е ЖЕРТВА НА МИНИНГОВИЯ НАЦИЗЪМ