Контрера: Рашидов падна жертва на либералния екстремизъм

Ляволибералното вече е партиен курс у ГЕРБ
10 авг 2023 17:30, Анисия Иванова
137
Контрера: Рашидов падна жертва на либералния екстремизъм
Снимка: БГНЕС

Вежди Рашидов падна жертва на либералния екстремизъм, а ляволибералното вече е партиен курс у ГЕРБ, според  общинския съветник от ВМРО в Столичния общински съвет Карлос Контрера.

В профила си във Facebook Контрера признава, че нито e почитател на скулптора Рашидов, нито на политика Рашидов. Според него той е паднала жертва на своята откровеност и затова е бил наказан, защото съвременният политически коректен либерален екстремизъм не прощава.

Контрера посочва, че от ГЕРБ са използвали Рашидов, а сега са му „били шута“, защото не е в унисон с ляволибералната политика на партията.

Още по темата

 "Изреченото от Рашидов на фона на глупостите, натворени и казани от Кирил Петков, Асен Василев и прочие политически бълвочи е безобидно. С едно извинение можеше да мине, не е драма. Не беше нужно да се самобичува, камо ли да подава оставки. Too much", пише той..

Според Контрера по-големият проблем е друг: "Вежди Рашидов беше остракиран от своите, при това доста безцеремонно. Това е политическо предателство. Актът говори много - ляволибералният завой на ГЕРБ не само е взет, ама вече е партийна линия. Превърнаха се в една форма на ДБ. Консервативно мислещите в ГЕРБ тепърва ще бъдат подлагани на подобни гонения, заради еретичност спрямо новия (джендърски) курс на партията.

Остава един Делян Добрев да държи там фронта и да е гласът на разума.

Между другото, смятам, че на Рашидов дюшеш му дойде ситуацията и успя да се пусне от хорото. Той като типаж не ми се връзваше в ляволибералното хоро, подето с кърпичката, водено от днешния ГЕРБ. Остава горчивият привкус, че не беше защитен от своите, а предаден на втората минута. Същият Рашидов го употребиха, ползваха го за ширпотреба и сега - шута. Не се прави така. В днешната политика е това - формата доминира над съдържанието", завършва общинският съветник от ВМРО.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


137
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
87
4
 
6
 
! Отговори
ха-ха преди 8 месеца
До Мдааа п.87 -Че то в бандата Герб всички са като Веждьо.Ако се изчистят няма да остане нищо.Виж само кой е начело на разбойниците от ГЕП!Един читав човек няма там.
86
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
С какво полюцията на Контрера заслужава статия по въпроса?
85
5
 
12
 
! Отговори
какво става тук?! преди 8 месеца
Всеки втори коментар от истерична лелка (вероятно една и съща, или са раздали на няколко т-ролки една и съща флашка). Вежди беше абсолютно прав - внезапно куууppppвите се сетиха, че били обидени. Жена с достойнство и самочувствие си изкарва парите по друг начин и решава проблемите си по друг начин. А ако е умна, изобщо не се поставя в лоши ситуации.
84
5
 
9
 
! Отговори
обективен преди 8 месеца
Този простоват пияндурник беше председател на НС!!!Издигнат от ГЕП и Тиквата!!!А Тиквата как нарече онази Кържалийската???
83
8
 
3
 
! Отговори
Мдааа преди 8 месеца
ГЕРБ имат още много да се чистят от *** като този вулгарен каменоделец!
82
11
 
5
 
! Отговори
Не на насилието! преди 8 месеца
Скандалната реплика на Вежди Рашидов за насилието над жени е недопустима! Никаква прошка за такива сексисти като него! Да изкарвате вербален насилник жертва е също недопустимо! Такива сексисти нямат място в българския парламент! Извинението му няма никаква стойност! Как една изнасилена жена се превръща една изнасилена жена в к..ва??? Нищо не може да измие срама от вулгарните му думи! Върнете достойнството на жените!
81
8
 
5
 
! Отговори
Офф ,да се омита преди 8 месеца
"Не ме е страх от министъра на културата.Страх ме е от културата на министъра."Тези думи са изречени точно по адрес на простака Веждьо.Нагъл ,простоват ,арогантен и много алчен.Това е Веждьо.Пфу.
80
6
 
2
 
! Отговори
Елементарно Уотсън преди 8 месеца
От руската пета колона се подкрепят и лобират един за друг.
79
6
 
8
 
! Отговори
ХХХ преди 8 месеца
Падна жертва на алкохолните , каруцарски изказвания с дъх на тютюн и мастика !
78
5
 
5
 
! Отговори
справедлив преди 8 месеца
За дъртия мултак ,пияница и личен приятел на Боку Тиквата не ми е жал.Цял живот грозния предател и прислужник на Илия Павлов ,Доган и Тиквата е бил на хранилката.Невнятните му скулптори просто бяха прикритие на откраднатите милиони.Никой никога не би дал и лев за "творбите" му.Просто с едни откраднати пари се купуваха на килограм и се подаряваха от един крадец на друг.
77
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Това е истина. ГЕРБ се превръщат във фракция на ДБ. Причината - да се спасява кожата на Вожда. Всичко е подчинено на тази цел.
76
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Това е заради членството в ЕС и нато . Преди членство нямаше да направи впечатление на никой . За да можем пак да говорим свободно това което мислим трябва да напуснем ЕС и нато . И без тва нищо хубу няма за народа в тия антируски а вече и антикитайски организации .
75
4
 
10
 
! Отговори
Пффф преди 8 месеца
Този нахалник с манталитет от средновековието, нерядко прави нагли и цинични изказвания. Той е агресивен, помним как удари полицай, който изпълняваше служебните си задължения. Тогава му спуснаха протекции и не го съсиха. Ама последното му цинично изказване за жени, пострадали от насилие, вече е осъдително
74
9
 
11
 
! Отговори
Г557дт преди 8 месеца
Думите на Рашидов бяха вулгарни, сексистки, груби, нетактични, обидни, ужасни за всяка жертва на насилие!
73
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
На нищо не е жертва , държи се като европейски политик ( нали не мислите че ако реши няма да си остана политик , избран е от народа ,никой не може да го накара да напусне) като правиш нещо което не се харесва на обществото си тръгваш .За пример - Борис Джонсън сдаде премиерският пост в Англия за дето е организирал парти по време на ковид.
72
4
 
10
 
! Отговори
Вън Рашидов! преди 8 месеца
Никаква жертва не е Вежди Рашидов! А вербален насилник! Вън!
71
5
 
7
 
! Отговори
Неадекватно преди 8 месеца
Думите изречени от Вежди Ращидов са неуместни и недопустими!
70
0
 
3
 
! Отговори
cxzxc преди 8 месеца
И двете са верни. Че е *** и пиянка и че либералите ни терорирзират.
69
3
 
5
 
! Отговори
Парадокс преди 8 месеца
Никога не е късно да станеш за резил като Вежди Рашидов, язък му за белите коси и брада, не е помъдрял, ама никак!
68
2
 
0
 
! Отговори
мммда преди 8 месеца
Либерален екстремизъм = пиян и ***!