Община Благоевград обвини Кирил Петков, че е "нахлул" в аквапарка без разрешение

На място, по сигнал веднага са се отзовали служители на общинския „Инспекторат“
27 авг 2023 20:30, Нели Христова
168
Община Благоевград обвини Кирил Петков, че е "нахлул" в аквапарка без разрешение
Снимка: БГНЕС

Днес в Благоевград бившият премиер Кирил Петков и свитата му нахлуха без каквото и да е разрешение в сградата на Аквапарка в града, която е не само публична общинска собственост, но и е затворена със заповед, тъй като е опасна за ползване, съобщават от община Благоевград на страницата си във фейсбук.

Това е не само грубо неспазване на закона, но и с действията си Петков е застрашил живота на граждани и служебни лица, канейки ги на територията на разрушеното съоръжение без законово разрешение. На място, по сигнал веднага са се отзовали служители на общинския „Инспекторат“, които са опитали да предотвратят незаконосъобразното нахлуване, но са спрени от охраняващите бившия премиер служби на НСО, подчертават от общината.

От там припомнят, че общински „Инспекторат“ неколкократно е залавял крадци на мястото на опасния обект, за които сме сезирали МВР и Прокуратурата. В тази връзка, от Община Благоевград припомняме, че законите важат за всички!

Снимането на предизборни клипове в затворени общински обекти и всякакви предизборни прояви там се допускат само с разрешение от местната власт с цел именно безопасност за здравето на присъстващите. Ако такова разрешение бе поискано по установения ред, то щеше да се получи със съответните инструкции за спазване на безопасност, казват от общината.

Всеки е добре дошъл в община Благоевград, включително и Кирил Петков, стига да спазва законите и правилата, заявяват още от община Благоевград.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


168
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
4
 
14
 
! Отговори
Кирчо ДжонТриволта преди 8 месеца
Изобщо не ме интересува общината. Общината е бутилка минерална вода, в която няма газ. Аз съм Кирил Петков. Мога да влизам и да излизам от където ми скимне. Ама било забранено да се влиза. Кой каза, че е забранено? Къде пише? Аз съм с имунитет. Депутат съм. Кои сте вие? Кой ви познава? Мен ме знаят Урсула, Байдън, Зеленски, Макрон.Исйате ли утре да вляза в аквапарка с падъл борд? Ще ми "фа"нетe на чадър борда греблото. Млък! Вратата е ей, там!
29
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Киро в Конституцията нахлува и си прави каквото иска, та в един аквапарк няма да нахлуе. Не се научи тоя човек, че, като има правила, важат за всички и трябва да се спазват.
28
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Какъв "аквапарк" е това блато?! Общината се излага с тази тиня и разруха. Добре,че беше онази американска марионетка, за да видим резила на местната власт.
27
4
 
9
 
! Отговори
киро преди 8 месеца
Лъжец *** *** *** загуеняк ***
26
4
 
5
 
! Отговори
ТрЪМП преди 8 месеца
Ако това беше в САЩ видях те какво се случи с мене 39 обвинения но понеже сте *** нито на него ще му се случи нещо нито на копейкин това не е държава
25
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Стига да спазва законите? Ама тоя е свикнал да не ги спазва а с "малко ала-бала" да си прави каквото си иска и то безнаказано. Сега ако имаше как да го арестуват за до края на изборите, щеше да е най-големия подарък за всички Българи.
24
7
 
7
 
! Отговори
хюго капет преди 8 месеца
Копейкин влиза с джипа си в парка, Кирил влиза в затворения аквапарк... изобщо държат се като някакви царе, дето сме им длъжни да им търпим безобразияъа
23
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Хахахахаха Този е неадекватен. Назобил се е както винаги с пици с кристали и е нахлул в аквапарка като пирон в кисело мляко. Хахахахаха търсел е още шарани да му се хванат на куката. Арестувайте го! Този си въобразява, че България е на баща му, бре! Не знае законите,а седнал да пише на коляно поправки на закони. Ни в клин, ни в ръкав. Плосъk като талпa. Откакто ликвидираха Трактора- Киро не е на себе си. Страх тресе до,,битъka. Разрешение на Кирчо не му трябва. Той има жълт картон за Карлуково.
22
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Благоевград да внимава с кого се заяжда, че да не изяде някоя Булава!
21
3
 
3
 
! Отговори
ПУСКАЙТЕ БНТ НА ЖИВО преди 8 месеца
Излъчва се Пирин Фолк Сандански НА ЖИВО, точно в този момент!!!!
20
26
 
4
 
! Отговори
ДАЙТЕ ДА СЕ ИЗЯСНИМ? преди 8 месеца
Кирчо Тъпoто може да е всякакъв, но преди всичко е народен представител. И ако иска да влезе в аквапарка, органите трябва да му съдействат, а не да му търсят отговорност. Но с люти македонци, може ли да се разбере човек :)
19
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
В Благоевград няма аквапарк,а в Бачиново.В Благоевград има зоопарк.
18
5
 
19
 
! Отговори
Две могили преди 8 месеца
Ще го набият накрая, сега се крие зад НСО
17
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
За киро и ментаците законите не са важни.
16
5
 
27
 
! Отговори
Няма новина преди 8 месеца
За Киро няма закони. Това се знае от декларацията с невярно съдържание, която подписа от ден 1. Той си се разпорежда унас като шерифа пратен от столицата да въдвори ред в провинцията. Друг е въпросът защо и колко ще го търпим.
15
5
 
14
 
! Отговори
Teo преди 8 месеца
Ами ... следващият път като му падне някоя тухла на главата, Борисов ще обвини Петров и Боширов и всичко ще е на шест!Иначе ... какво отличава това харвардско *** от Борисов, след като и той използва неговите прийоми?!?
14
6
 
20
 
! Отговори
AirBnb преди 8 месеца
И в любовните квартири така нахлува
13
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
ЛОЙКО ЛИ ВИ КАЗА ДА ЛАЕТЕ НОН СТОП,НЕДРАГИ МЕДИИ?А! СПРЕТЕ СЕ!
12
7
 
9
 
! Отговори
ха ха преди 8 месеца
Ние сме прости и искаме фрост да ни Оправлява.Каза ни го преди време.
11
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Чий го дири там?