Срещата Денков-зърнари пропадна, премиерът бесен: Държат се като терористи

Браншът днес е отказал среща в МС
16 сеп 2023 12:15, Александър Попов
777
Срещата Денков-зърнари пропадна, премиерът бесен: Държат се като терористи
Снимка: БГНЕС

Срещата между зърнопроизводители и премиерът Николай Денков не се състоя днес, въпреки отправената покана към бранша.

"Отказаха да дойдат днес в 11 часа на среща. Аргументите, които използват са несъстоятелни. Каня отново тези производители да дойдат в МС, за да обсъждаме конкретните теми, а не да протестираме по принцип", каза Денков пред Нова тв.

По думите му през последните два дни започнали да се държат като терористи.

"Използват фалшиви аргументи, поставят искания незабавно да се случи това: „Ако не го направите, ние ще блокираме държавата”. Аз с терористи не преговарям, очаквам да дойдат на масата и да преговаряме по същество", каза премиерът.

"Аргументите им са напълно несъстоятелни. Не може сектора да твърди, че няма грижа от държавата, при положение, че над 2 милиарда лева държавата дава, не може да се отнася с пренебрежение към европейските изисквания, при положение, че тракторите, с които искат да запушат пътищата, са купени с европейски средства, не могат да казват, че не ги интересува Европа, при положение, че повечето от средствата, които получават като субсидии и помощи, са европейски. Нека да се откажат от европейските средства тогава и тогава да слагат забрани за украинските стоки по решение на Европейската комисия. Така че трябва да бъде пределно ясно - има нужда от диалог. Те трябва да намерят пътя за преговорите в Министерския съвет", допълни Денков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


777
Още по темата: Николай Денков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
593
6
 
6
 
! Отговори
ЬЬЬ преди 8 месеца
Не съм фен на Денков,но всяко искане поставено "или-или" е типично само за терористи.
592
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До така638Да бе! Лоши хора! Неискат да ядат уран и това е! Гледай ти какви наглици се извъдиха! Неискат да се тровят сами! Ами и поляците например... И те! Отрязаха украинците като кисела краставица. Виждате ли накъде е тръгнал светът.
591
4
 
8
 
! Отговори
така преди 8 месеца
са не само зърнарите,ами и всички българи,искат само меда,в случая субсидите на Европа,но жилото-не,наглост българска,безбожна и безгранична като Вселената
590
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Абе къде останаха противотанковите снаряди с ОБЕДНЕН УРАН, дето ингилизите ги харизаха на фашизираните терористи в Украйна??? На който му се хапва обеднен уран - Да заминава в Ирак, бивша Югославия, Украйна, или където и да е, където отбранителният блок НАТО е внасял "демокрация". Аз ценя здравето си, здравето на децата ми, и не ви искам боклузите. И най- важното - Къде са сега "зелените" oтkачалници, дето ги безпокои пушека на двутактовите мотоциклети, а нямат никакъв проблем, че почвата в Укра
589
8
 
10
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 8 месеца
ЗЪРНАРИТЕ ДА СИ ГЛЕДАТ РАБОТАТА, НИЕ ИСКАМЕ ДОБРИ ЦЕНИ, ТЕ НЕ ДАВАТ, ЩЕ НАМЕРИМ ОТДРУГАДЕ. ЗАЩО ДА ЗАБРАНЯВАМЕ, АКО ИМ Е ПО-ДОБРА ПРОДУКЦИЯТА ДА СЛАГАТ МАДЕ ИН БГ И ДА ВИДИМ ДАЛИ ЩЕ ГИ КУПУВАТ НА ВИСОКИТЕ ИМ ЦЕНИ.
588
4
 
11
 
! Отговори
гошо преди 8 месеца
Изсъхнал и самозабравил се НПО плъх.
587
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
като гледам накъде вървят нещата ще трябва да поръчам от китайците гайгеров брояч за да мога да ходя на пазар.
586
9
 
8
 
! Отговори
КАТЯ преди 8 месеца
КАК СМЕЕШ ДА НАРИЧАШ ХОРАТА КОЙТО НИ ДАВАТ ХЛЯБА ТЕРОРИСТИ ТИ ЯВНО НЕ ЯДЕШ БЪЛГАРСКИ ХЛЯБ А АМЕРИКАНСКИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
585
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
С терористи не преговаряли, а със Зеленски защо преговаряхте тогава?
584
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Много нагъл гном!
583
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Правилно!
582
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
а защо да дойдат, като ти открито заяви, че няма да отстъпиш...
581
1
 
13
 
! Отговори
Мандо преди 8 месеца
На цар плъх и на цялата паплъч им изтича времето . В пясъчния часовник песъчинките свършват , но пясъчната буря набира сила
580
2
 
10
 
! Отговори
Пълен клоун преди 8 месеца
Този Мишо Мишев е толкова смешен, че чак е жалък. Даже и за портиер не бих го вземал, че и това няма да знае и може да свърши.
579
1
 
10
 
! Отговори
Майната Ви преди 8 месеца
Има начин да се реши проблема. Прави се референдум и Задинайская губерния напуска ЕС! Няма сунсидии, няма украинско зърно. Обаче всички тук плюете срещу ЕС, но нямате смелост да се откжате от него, че няма има от къде да крадете! Хайде, "смелчаици" да ви видя! Напуснете ЕС да видите къде ходят до тоалетна гладните! Ще ви се усладят и визите за държавите от ЕС, и миттата за износ и внос. Слава на рАссия!
578
9
 
6
 
! Отговори
Сата НАТО преди 8 месеца
Конфискация на техниката, която блокира пътища и бой до насиране на водача.
577
3
 
11
 
! Отговори
Бай Зрънчо преди 8 месеца
Денкоогу е искал да каже "Не преговарям с трактористи". *** то пусти акъл, докато додрапа до "академик", исфирясва. Дай боже да не види терористи на живо.
576
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
След като беше така любезен да съсипе образованиято, сега Николай Денков с изключително високото си самочувствие че е компетентен по всички въпроси, ще съсипе и държавата! Повярвайте с него е абсолютно безмислено да се преговаря за каквото и да било, СУ навремето така си изпати и три месеца не им праважда МО пари, щото им беше обиден, че не е на неговата!
575
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
КОИ СА ТЕРОРИСТИ ЛИ- АМИ ДЕЦА И ВНУЦИ НА АКТИВНИ ТЕРОРИСТИ- ПОЛУЧАВАЛИ ПЕНСИИ НА АКТИВНИ БОРЦИ ДО ТРЕТО КОЛЯНО ПРИ НАВЪРШВАНЕ НА 50 ГОДИНИ И ПО СВАТСТВО- ОТВОРИ ДВ 25/ ОТ 25 МАРТ 1967 Г И ПРОЧЕТИ ЗА АКТИВНИТЕ БОРЦИ КОИТО ПРОДЪЛЖАВАТ ДА НИ ЗАВИРАТ 9 СЕПТЕМВРИ 1944Г КАТО НЕЩО ВЕЛИКО, А ЕДИН ГЕНИЙ КАЗА"..АКО НЕ БЕШЕ СТАЛИН НЯМАШЕ ДА ИМА МОДЕРНА БЪЛГАРИЯ- ТА ТЕ ОБЪРКВАТ БЪЛГАРИЯ НО ЖИВЕЯТ И УЧАТ В ЕВРОПА И КАРАТ БЕНТЛИТА.
574
9
 
5
 
! Отговори
Сата НАТО преди 8 месеца
Конфискация на техниката, която блокира пътища и бой до насиране на водача.