Денков: Уважаеми и неуважаеми депутати, срам ме е да има просташки изказвания

Опозицията му отговори със скандирания „Оставка“
273
Денков: Уважаеми и неуважаеми депутати, срам ме е да има просташки изказвания
Снимка: БГНЕС

Премиерът Николай Денков се обърна към депутатите с „уважаеми и неуважаеми народни представители“ по време на дебата за проекта на решение за одобряване на Споразумение между министър-председателя, представители на Министерски съвет, народни представители и представители на синдикалните организации в сектор енергетика, сключено на 3 октомври, внесено от съпредседателя на ПП Кирил Петков, Атанас Атанас от ДП и Деленя Пеевски от ДПС.

Думите на Денков бяха посрещнати със скандирания „Оставка!“ от страна на опозицията.

„Срам е в това Народно събрание да се води разговор по такава важна тема и в тази тема вие да вкарвате просташки изказвания и лъжи“, обърна се към депутатите премиерът.

Като една от лъжите той посочи, че твърдението, че споразумението не е подкрепено от синдикатите.

„Искането да има споразумение беше точно от протестиращите. Искането това споразумение да влезе в парламента беше на протестиращите и всеки, който оспорва искането на обсъждането на това споразумение, възразява на искането на протестиращите“, каза той.

Според Денков част от депутатите искат България да напусне ЕС и заради това твърдят, чене бива да спазваме европейските директиви.

„Все не знаят как да го направят, защото голяма част от българското общество е проевропейски настроено“, отсече той.

Според него има и такива, които не се интересуват от доброто за хората, а от частно-партийни си интереси.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


273
Още по темата: Николай Денков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
159
11
 
36
 
! Отговори
До акад.Денков преди 8 месеца
Алоу Денков, Германия възстановява затворени ТЕЦ, а ние ще затваряме енергийното ни сърце- МАРИЦИТЕ !?! Алоу *** обричаш на глад над 30 000 семейства на енергетици, но и цяла България на студ и мрак през зимата?*** такъв !!!!!
158
3
 
9
 
! Отговори
копам кюмюр( енер-- преди 8 месеца
Бая заводи се затвориха ( като кремиковци ) за такива обезщетения не бях чувал вярно не на всеки 150 000 но все пак до 150 000 Това си е пара и не ти казват да се изнесеш от област Ст Загора във Странджа планина, а ти гарантират и работа ,такова нещо до сега не съм виждал , сега кой кого лъже не знам ама да си подпишат договори и да се действа правителството и да ти обещае че нищо няма да закрива пак може да лъже ? Трябва значи да няма правителство ,че никой нищо да не спира и да не се лъже ?
157
9
 
16
 
! Отговори
Цветан Камелий : преди 8 месеца
Мен ме е срам от домашния пудел на Пеефффски - проскубания опосум Шорош Денк0ФФ! Оставка,съд и затвор за интимната НЕ-коалиция на Посолството!
156
13
 
13
 
! Отговори
ЛУКАНОВ, ЖАН ВИДЕНОВ преди 8 месеца
РУСКАТА СГЛОБКА ИСКА ПАК ДА ЯХНЕ БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ... САМО ЗА 1 МЕСЕЦ НА ВЛАСТ И ВАШИТЕ ПАРИ ПАК ЩЕ БЪДАТ ОТКРАДНАТИ, ОБЕЗЦЕНЕНИ, ЗАНУЛЕНИ... МНОГО БЪРЗО ЗАБРАВЯ СКЛЕРОЗИРАЛОТО БЪЛГАРСКО ПЛЕМЕ... НЕ ИСКАМ ПОСЛЕ ПАК ДА МИ РЕВЕТЕ.... И ДА СЕ МОЛИТЕ ЗА ПОМОЩ ОТ ЕВРОПА....
155
9
 
12
 
! Отговори
До Хе Хе преди 8 месеца
Мечтай си, току що пот тв казаха, че не свалят блокадата. Или ще има изтегляне и преработка на плановете или оставка. Трети вариант няма. Железничарите подкрепят миньорите.
154
8
 
15
 
! Отговори
Бай Ставри преди 8 месеца
Чакаме с нетърпение Денка в централния софийски! Там ще я направим жена!
153
16
 
6
 
! Отговори
копам кюмюр( енер-- преди 8 месеца
Нека се възползват и приемат предложенията защото толкова пари отново за Стара загора няма да видят ! Възраждане и БСП няма какво повече да им дадат те са подстрекатели и искат разтурия и руския президент пак да управлява угодно на руснаците ,а не както сега да се дават комплеси с-200 ! Целта им е да се спрът или забавят доставките на оръжие от България за Украйна и стачката на енергетиците им е удобния момент ! Така се употребяват хора за политика !
152
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Даваха в новините ,един от ДПС евродепутат бул ,и обясняваше как че влезем в Шенген,тоя метър и двайсет ли човек взел даде прави че милеел за България гад към лъжлива
151
10
 
4
 
! Отговори
До 112 преди 8 месеца
Тая опорка изтъня много. Като повечето българи не са проевропейски насторени, трябва да управляват *** и бспету. Нещо сметките не излизат. То е верно, че повечето коппеййки си говорите сами и в главата ви има поне още две три персони, ама пак не излиза аритметиката. Малко сте кресльовци, това е истината.
150
9
 
12
 
! Отговори
хе хе хе преди 8 месеца
Главният молец на БГ започна да става твърде нагъл. Уж академик, а не му стига акълът да погледне какво се случва с другите молци из Европа и по света. Или поне да си спомни какво му се случи преди две-три години. Тази липса на спомени и на визия в нашия Главен молец, ще му струва висене от самолет. Ако изобщо свари да стигне до летището:)
149
7
 
1
 
! Отговори
Граовец преди 8 месеца
Кимюро е по-силен от слънцето
148
2
 
9
 
! Отговори
копам кюмюр( енер-- преди 8 месеца
--гитик ) ... 86 г залатите при 3 сменен труд бяха до 350 лв -- миньорите вземаха поне двойно ( на ЗАБОЯ ) като ,че работят на Национален обект -- обаче не съм им завиждал долу под земята беше здраво бачкане и със опасности и болести -- тези на протеста не ми изглеждаха точно миньори от забой но както и да е ! Ако заплатите им са 4--5 бона добре са и има какво да бранят --въпроса е че никой не може да им осигури това което искат даже правителството много им клекна нека се възползват и да се о
147
12
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Тъй като този има много як гръб от посолството и почва да става все по-нагъл.
146
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
"СПРАВЕДЛИВИЯТ ПРЕХОД" ПРЕЛЕТЯ НАД БЪЛГАРИЯ - ВИДЯХТЕ ЛИ ГО?? - И ОТЛЕТЯ КАТО МЕТЕОР В НЕЗВЕСТНА ДАЛЕЧНА ПОСОКА...
145
11
 
10
 
! Отговори
Хе Хе преди 8 месеца
Академика разпра на чалгата хастара. Давай Денков *** с 200.
144
10
 
9
 
! Отговори
Опппаааааа преди 8 месеца
Много сме докачливи нещо, ама пак ще има блокади и оставки! Крайно време е този театър *** да свърши
143
12
 
14
 
! Отговори
Без коментар преди 8 месеца
ОСТАВКА!!!!!
142
9
 
14
 
! Отговори
Еххй преди 8 месеца
Денков, ако ни оставиш на тъмно, те признавам)))То сай видяло, че вървим към дълбоката бездна...
141
8
 
16
 
! Отговори
Точно преди 8 месеца
.... не съм в сферата на химията, но за управник не става. Интересно що не си седя в науката, като е толкова добър?
140
10
 
12
 
! Отговори
Цонка преди 8 месеца
Аз и цялото ми семейство, за красива модерна София, ще подкрепим кмета на Възраждане!