Денков: Уважаеми и неуважаеми депутати, срам ме е да има просташки изказвания

Опозицията му отговори със скандирания „Оставка“
273
Денков: Уважаеми и неуважаеми депутати, срам ме е да има просташки изказвания
Снимка: БГНЕС

Премиерът Николай Денков се обърна към депутатите с „уважаеми и неуважаеми народни представители“ по време на дебата за проекта на решение за одобряване на Споразумение между министър-председателя, представители на Министерски съвет, народни представители и представители на синдикалните организации в сектор енергетика, сключено на 3 октомври, внесено от съпредседателя на ПП Кирил Петков, Атанас Атанас от ДП и Деленя Пеевски от ДПС.

Думите на Денков бяха посрещнати със скандирания „Оставка!“ от страна на опозицията.

„Срам е в това Народно събрание да се води разговор по такава важна тема и в тази тема вие да вкарвате просташки изказвания и лъжи“, обърна се към депутатите премиерът.

Като една от лъжите той посочи, че твърдението, че споразумението не е подкрепено от синдикатите.

„Искането да има споразумение беше точно от протестиращите. Искането това споразумение да влезе в парламента беше на протестиращите и всеки, който оспорва искането на обсъждането на това споразумение, възразява на искането на протестиращите“, каза той.

Според Денков част от депутатите искат България да напусне ЕС и заради това твърдят, чене бива да спазваме европейските директиви.

„Все не знаят как да го направят, защото голяма част от българското общество е проевропейски настроено“, отсече той.

Според него има и такива, които не се интересуват от доброто за хората, а от частно-партийни си интереси.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


273
Още по темата: Николай Денков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
199
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До БеденковВ банановите републики се отопляват на въглищта, работят в мини и умират на по 50години от лош въздух в градовете.
198
8
 
6
 
! Отговори
да ама не преди 8 месеца
ако забранят просташките изказвания нали ИТН трябва да пратят неми депутати те без чалга не мотгат кагото на кофти човем му е хубаво това е чалга -ченгене мзика с чбългарски текст който да ни подготвя за предстояща ***
197
17
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Браво на Денков, най-накрая един възпитан и умен човек.
196
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Тошката беше прав в изказа, то всеки вижда че Шиши и Боко управляват то този от ПП са едни секретарки от онези дето носят само кафетата
195
14
 
30
 
! Отговори
Беденков преди 8 месеца
Ще ни направите бананова република.. ОСТАВКА!
194
10
 
22
 
! Отговори
Мен преди 8 месеца
ме е срам, че имаме правителство от *** на посолствоТО, но уви... Все пак малко удоволетворение е, че посолствоТО слага за тази работа пълни некадърници и мошеници. Значи няма чак такъв капацитет и свестните българи не му се връзват.
193
6
 
10
 
! Отговори
Милионер преди 8 месеца
Този е от бившите му заместник министри и министри на Борисов. Сега пък е от ПП, а дори и от бившите премиери. Толкова много академици и министър председатели съм видял, че един повече или по-малко, нямат значение. Ами, нека да ражда, а след него и тази българо мохамеданката от Хаджидимовото им. Демек, Габриелата им на тези от партията му. То е повече от ясно коя партия. Той вече не е от БКП, а от Герб. Това е партията му. Както и Десито им Атанасова е председателка на групата. Тази в НС.
192
11
 
9
 
! Отговори
ЬЬЬ преди 8 месеца
*** ащина та е присъща на голяма част от депутатите и никак не ме учудва обръщението на академик Денков към тях.То и за това рейтинга на тъй наречените ни "народни представители" клони към най -малкото двуцифрено число.От такива прос таци нищо смислено не може да се очаква,освен да напуснем ЕС и НАТО (възраждане),да не даваме помощ за Украйна(възраждане и бсп) и да чакаме със скритата си мисъл да дойде путин и да ни "денацифицира" за мноооого дълго време.Срам и позор.
191
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Какво пък толкова? Казал е една истина човекът. Ние също не уважаваме депутатите, които сами избираме. Така, че обръщението "неуважаеми" е повече от уместно.
190
12
 
9
 
! Отговори
само така преди 8 месеца
Мното си харесва Дянков. Но може да бъде и по твърд. Церемони се с хора-*** на нашето общество-копейкин и нинова....
189
14
 
28
 
! Отговори
ХМ! преди 8 месеца
САМО КАТО ПРОЧЕТЕШ ЗАГЛАВИЕТО ЩЕ РАЗБЕРЕШ КОЛКО Е УМЕН ТОЗИ ЧОВЕК ГОРКАТА НИ ДЪРЖАВА ДОКЪДЕ Я ДОКАРАХА - АКО СИ ИСТИНСКИ АКАДЕМИК НЕ МОЖЕ ТАКА ДА ОБИЖДАШ ДЕПУТАТИТЕ ВСЕ ЕДНО ОБИЖДАШ НАРОДА КОЙТО ГИ Е ИЗБРАЛ ОСТАВКАТА Е НЕИЗБЕЖНА
188
0
 
2
 
! Отговори
защо преди 8 месеца
До Анонимен, да правя *** ли?
187
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
15 човека го охранява как няма да е смел !
186
3
 
35
 
! Отговори
До Анонимен 195 преди 8 месеца
Денков е слаб учен и слаб премиер................знам с какво се занимава , с колоидна химия, с детергенти и тензиди(ПАВ), чел съм дисертациите ми и публикациите му, ............спец по сапуните..........фалшив академик, не е открил нищо ново в науката...............направи се сам академик,по партийна линия, академик- това е една комунистическа титла, остатък от СССР, на запад няма академици, но има големи учени за разлика от посредствения Денков!!
185
6
 
28
 
! Отговори
На този преди 8 месеца
му липсват първите 7 години. А се нагласил държава да управлява. Марш на село в краварника, да доиш кравите!
184
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Издут като вкиснато молекулярнолайно тоя сладурест ковалентник повтори полит неврастенията си наричайки днес дупутатите "уважаеми и неуважаеми" както онзи ден нарече трактористите "терористи". Крайно време е да му се направи академично секциум заради съмнения за плитък пладжиедизъм. Например днешното му обръщение е доказващо му склонността му да копира. Изразът е от чешкият период с В Хавел, където бе казано уважаеми и "всички останали"
183
7
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Нагъл, по-нагъл, Денков
182
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
9x19
181
9
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Срам ме е където и да съм да кажа ,че съм от България защото се управлява от пудели на каишка.Съдбата на България и как живеят хората нямат значение за Вас важното е да служите на Господарите си и да има санкции за Русия . Народа е в кома...
180
16
 
42
 
! Отговори
Жададык преди 8 месеца
Бях убеден, че след плевнелиев не може да има по-гнусна помия....Лъгал съм се явно, академичния плъх го бие с малко, но завинаги.....Христоматийни говньовци, резултат от отрицателната селекция на посолствоТО....