Борисов: Финансите на държавата са в трагично състояние

За три години нашите опоненти нищо не са направили, заяви той
5 окт 2023 20:30, Нели Христова
76
Борисов: Финансите на държавата са в трагично състояние
Снимка: БГНЕС

Финансите на държавата са в трагично състояние. Сега битката, която водим за ПВУ и териториалните планове е защото в бюджета няма пари.

Защото българите бяха свикнали когато ГЕРБ управлява, всички еврофондове да работят. Когато идваше БСП, всички фондове спирата.

Три години не работят еврофондовете, всичко, което се доправя, е с парите, които правителството на ГЕРБ остави.

За три години нашите опоненти нищо не са направили. Къде е сега Околовръстното на Пазарджик - няма го, защото ви няма парите, похарчеха ги пред очите ви, докато пишеха, че ГЕРБ краде по 10 милиарда на година.

Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в Пазарджик, предаде кореспондентът на БГНЕС в региона.

После се усетиха, почнаха да викат, че сме крали по 8, после - по 4, после по 2, и сега казват, че не сме крали.

В момента НС трябва да реши закона за енергетиката, Пътната карта, закона за сигналите и подслушванията - в момента НС работи и към този момент.

Ние сме категорични - вчера решихме точно какво да се направи с въглищните централи, и ако Споразумението и приетото в НС се разминат, хората ще кажат, че ги лъжем, добави Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
3
 
12
 
! Отговори
Бойко преди 7 месеца
10 години съсипва България и после обвинява другите. По времето на ГЕРБ от 2009г до сега България е намаляла със 850 000 души! Години наред не вдигаха пенсии и заплати. Не можаха една магистрала от край до край да направят като хората. Спряха АЕЦ Белене. Не можаха да реализират нито един тръбопровод от който да вземаме евтино гориво. Ни петрол, ни газ. Окрадоха парите от фондовете! Само за селското стопанство за усвоили 30 милиарда лева а вече внасяме мляко. Смятайте колко сме се "развили".
20
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Някой е инвестирал 275 милиарда долара в САЩ.
19
0
 
8
 
! Отговори
Обективен преди 7 месеца
А какво да кажат нашите братя американци ? Само вчера вътрешния им дълг е нараснал с 275 милиарда долара и вече е33,442 трилиона долара. Така,че Кокорчо да пуска циклостила за банкноти.
18
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Боко, бутай ги тези от столчето. Да увиснат на опашатите си лъжи. Такива продажници не е имало от времето на Царя. Дошли са с идеята за далаверата за 4 милиарда. Тези са от партии, които опитваха да влязат преди, като България може на Саша Безуханова. Продажници и неясни чужди агенти. Намериха начин да успеят да влязат, като излъгаха народа. Сложиха Джонтраволта *** да маже лъжи.
17
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
За всяко пррасе идва Коледа включително за П и Б.
16
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Стига се оправдавахте, това е и ваше наследство. Да не би ние да сме гласували в НС и по комисиите? Другитенямат гласовете без ГЕРБ-ДПС-ППДБ.
15
0
 
3
 
! Отговори
Пришълецът преди 7 месеца
Хайде де:)))
14
13
 
4
 
! Отговори
Българин преди 7 месеца
Най-добрият български политик! Казано честно ,почти всички българи чакат да се върне ,и държавата да тръгне на горе! Копейките не ги броим за българи! Те са се самоопределили!
13
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Не е възможен живот и за тоя субект и за българите едновременно! Някой или някои ще се пресели в отвъдното!
12
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Разтуряйте седянката! Бойко, вдигай гълъбите докато е време! Тези шарлатани закопават България. Ако не подкрепиш вота на недоверие- ставаш съучастник.
11
2
 
15
 
! Отговори
ъ преди 7 месеца
Боко напразно се мъчи да го играе полуопозиция на ППДБ. Сглобката си действа, а матрялът пцува все по-масово. Боко си затрива партията, но това си е негов избор. После да не се прави на изненадан, че ГЕРБ губят, пък ППДБ не печелят.
10
6
 
10
 
! Отговори
Samo minavam преди 7 месеца
Дон Боко, краде и за краварите
9
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Баце, бацееее! Защо баце се продаде на фашистите баце и така се превърна в мразещ българите! С тези АНТИБЪЛГАРИ нищо добре не те чака баце!
8
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Вашата сглобка направо ни довърши сега като ликвидирате и енергетиката ще станем истинска африканска държава с вятърни мелници и соларни панели не се прави икономика със голяма добавена стойност, нито може да осигури елктричество на приемлива цена през зимата, ако въобще има електричество.
7
5
 
16
 
! Отговори
ПроСоТо преди 7 месеца
тоя беше станал по-нисък от тревата,когато Каскетя и Божковия се поразмърдаха...Сега,след като Чорбаджията им дръпна ушите,Боко отново изпълза на светло..НА СЕКА МАНДЖА-МЕРУДИЯ .Много го пазят краварите..Дори и ТУК трудно може да напишеш нещо с/у него..С какво им е толкова важен?..Може би знае тайни,които ще предизвикат световен скандал,ако си отвори устата?...Е,те могат да му я запушат само с един изстрел,но явно предпочитат да го държат здраво затопките..Все пак тиквеника държи под ръка ХАРЕМ
6
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Кокорчо нали беше брилянтен? А? Къде потънаха 9 милиарда за 9 дни през декември 2021? Кокорчо вдигнал на Спецов заплата с 1000 лева. При конфликт на интереси (Асенка като гадже на Спецов) няма да се разследва? Или Борисов ще им гледа сеира докато ги забули?
5
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Тогава защо ще подкрепиш този кабинет,продажник такъв ?! Чакаш съвсем да затрият държавата и после си мислиш ,че ще те посрещнем с хляб и сол победоносно ? Лъжеш се,Прасчо !!!
4
6
 
7
 
! Отговори
баба мара преди 7 месеца
кажете кои получи парите в банката за хемус навсякъде има камери с мълчаниетоне решавате въпроса аз затова не гласувам защото не ви вярвам
3
2
 
12
 
! Отговори
силно загрижЕна преди 7 месеца
Буци не затрепери ли за финанси, кой друг?!
2
6
 
11
 
! Отговори
Е тоя крадлив преди 7 месеца
Ром подписа убийството на българската енергетика! И сега отново се прави на луд!