Ще има ли наказателен вот в София?

Много обещания, а никой не казва как ще се реализират
10 окт 2023 13:20, Росен Стойчев
55
Ще има ли наказателен вот в София?
Снимка: БГНЕС

На мен лично ми е леко скучна тази кампания, всеки обещава всичко, но никой не казва как ще го реализира. Това заяви Евелина Славкова от социологическата агенция „Тренд” в студиото на Нова Нюз.

Много вероятно е в София да има няколко наказателни вота, прогнозира медийният експерт Гого Лозанов.

Още по темата
Той даде пример с това, че ПП-ДБ са подкрепили кандидат с „ДС утежнения”, както и това, че са се свързали с ГЕРБ, въпреки че са имали твърда позиция един спрямо друг.

Припомни, че  в столицата са концентрирани образованите елити, които са по-малко податливи на конспиративни теории и руска пропаганда.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още по темата: вотанализатори
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
3
 
23
 
! Отговори
КРБ преди 7 месеца
До АнонименИ какъв му е примерът - използва червените пари на ДС да си прави бизнес, япропо какво е учил тоз младеж, да се покаже дипломата, да не е и тя сувенирна като на Про100то
29
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Вот за ДС Васко? НИКОГА!!!Голям срам ще бъде синя София да се поддаде и да гласува за наследник на ДС агенти, които са били в най-репресивните звена и които след това се облажават от прехода с приватизации и кой знае какви други неща, които все още не са излезнали наяве
28
18
 
3
 
! Отговори
ДС ли чух?? преди 7 месеца
Васил Терзиев не е работил за ДС. Отговорността е лично нещо. Обаче.. Боко беше охрана на Тато и му масажираше таралежите. Минко Герджиков беше дълго време заместник кмет на София и работил за 6-то - а Боко си го къташе като любима женичка.
27
1
 
15
 
! Отговори
Сглобката на бесилка преди 7 месеца
Абе въпроса е да се гласува срещу сглобката управлявана от Пеевски.
26
10
 
6
 
! Отговори
герб пада преди 7 месеца
Жълтите павета, графа , шишман... гербавите се провалиха в София и резултат им ще е плачевен. Още повече ,че са издигнали за кмет някакъв пендехел който от години живее с мъж.
25
3
 
20
 
! Отговори
Кое как е преди 7 месеца
Гласуваш за Васко ДС-то .Получаваш Пеевски . Гласуваш за Хемимен получаваш Пеевски
24
28
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Вот за Васко!Той е пример за младите.Другите са пълнеж.
23
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До истинатаХубава, ама бабичка. Какво да й харесваме. Изпяла си песента.
22
9
 
1
 
! Отговори
до 21 преди 7 месеца
Да си чувал за средно статистическо число. И в Лондон да идеш, има гета. Ама в София средната заплата е 2600. Продължавай да живееш в мозъчна мъгла. Тя ти е дадена свише и няма спасение.
21
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Лошото е,че досега избора се определяше от гетата и софиянците в повече.Ако и сега стане така,след това се оплаквайте на арменеца или по-добре на арменския поп.
20
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До аха Е, ама заплатите са два пъти по-високи от Враца и Видин, нали? Има си връзка между тия неща. Кой за квото е учил.
19
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До Анонимен "Така е. Има елити и гета. Вижте как гласуват в бедното гето и се чудете на акъла им." ----------------------- заради това ли София за 30 години се превърна от един прекрасен град за живеене в гето? Викаш сееееееееяндурите си мъкнат селлото с тях?
18
6
 
6
 
! Отговори
истината преди 7 месеца
Единствено,професионално е подготвена Комитова.Тя единствена е наясно с проблемите и как да започне да ги отстранява,и затова няма да я изберете.Комитова е живяла навън,учила,има превъзходно образование,знае езици.Аристократична външност,камерата я обича,умее да води диалог.Изобщо-хубава бабичка.И умна.Е,това не Ви харесва,нали?Много хубост,на едно място.
17
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Наистина, идете в една бедна община и няма да намерите един глас за ППДБ. Все ИТН, възраждане, дпс.. Кой от дето мине ги лъже. От това по-ясно - здраве му кажи. Всеки заслужава съдбата си.
16
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Кои са елитите еднокнижника баце и КирЕ про100то ли хаха?
15
4
 
11
 
! Отговори
аха преди 7 месеца
В София били образованите елити, неподатливи на руска пропаганда. Ама готови като един да гласуват за Радев или за някое ДС синче, стига да им кажат от Партията. Да им имам на софиянци елитите и на Георги Лозанов папионките.
14
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Странно защо никога не наказваме тези,които са го заслужили,а пак си ги избираме отново и отново.Ние някакви мазохисти ли сме или имаме наистина сбъркан чип в мозъка,както ни описа крадливия цар.
13
1
 
10
 
! Отговори
до 11 преди 7 месеца
Тия с купените дипломи не са в елитите. Объркал си.
12
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Така е. Има елити и гета. Вижте как гласуват в бедното гето и се чудете на акъла им. Ама след това - бедни сме, рев, рев. Ами бедни сте, защото сте глупави. Когато човек не може да разпознае, кое е за добро и кое за лошо, няма спасение.
11
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Концентрация на елита с купени дипломи. Колко академици, доценти и доктори се появиха последните години,бързаха,понеже беше лесно.