Кирил Петков към опозицията: Плашите хората със студ и високи сметки

"Вие нямате визия, а само пропаганда, основана на страх и омраза"
Обновена: 12 окт 2023 10:49 | 12 окт 2023 09:47, Камелия Цветанова
301
Кирил Петков към опозицията: Плашите хората със студ и високи сметки
Снимка: БГНЕС

Лидерът на ПП Кирил Петков обвини опозицията, че плаши хората със студ и високи сметки.

"Много от вас си служат с лъжи и фалшиви внушения“, обърна се той към депутатите от БСП, ИТН и „Възраждане“, които са вносители на първия вот на недоверие към кабинета "Денков". Вотът на недоверие е за провал в сектор "Енергетика".

Още по темата
"128 дни след избирането на кабинета имаме вот на недоверие. Не знам как тези 128 дни имат нещо общо с темите, които вие приплетете в мотивите си като закриването на блокове на АЕЦ „Козлодуй“, неосъществената втора атомна централа. Според вас Денков явно носи отговорност не само за тези 128 дни, а и за изминалите 30 години", каза Петков.

Той припомни, че през миналата седмица е взето решението да не се ограничават въглищните мощности до 2038 година.

"Парите от Европа ни трябват, за да помогнем на работещите в енергетиката и заради това МС изпрати териториалните планове, за да не се изгубят 1,6 млрд лева, защото миналата година служебното правителство не ги изпрати и загубихме 200 милиона лева. След като бяха изпратени териториалните планове беше ясно обяснено от правителство, че в следващите три месеца ще работим със синдикатите, с работещите, за да намерим най- доброто работещо решения", посочи Петков.

"Знам, че някои от вас не са доволни, че сме в ЕС, други биха се радвали, ако сме част от съюза на Путин, но да използвате вота на недоверие като част от предизборната кампания, не говори добре за вас. Вие нямате визия, а само пропаганда, основана на страх и омраза. Време е да помислите за работещи решения, а не да вкарвате вашите избиратели в блатото на страха и омразата, вашите избиратели заслужават повече", обърна се той към опозицията.

Кадри от вота на недоверие вижте в галерията на фотографа Димитър Кьосемарлиев

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


301
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
190
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Добро утро! Катар казали, че ще спират газта за запада, ако продължат бомбандировките над палестинците, честито на ЕС и европейските държави, които водят глупава политика, след руската, губите и азиатската енергия!
189
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Парите от Европа им трябвали. ТО и есесовците затова ги дават,да подлъжат хората да напуснат сами, и да се закрива отрасъла. И нашите лакей ръкопляскат.
188
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Така наречената опозиция т.е. русофилската субстанция БСП, ИТН и Възраждане действат като руските терористи, които плашеха Европа с глад и студ при отказ от руския газ и нефт. Помним още руските пропагандни клипове как германците изяждат домашните любимци на децата си тракайки зъби от студ. Нещо подобно днес прави русофилството в България, плаши народа с глад и студ ако не станем доброволно роби на Русия.
187
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Хич няма да има зима и студ, щото правителството е печено
186
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Обърнаха палаичинката от ПП. Едва ли не, ТЕ са осигурили работата на ТЕЦ-овете поне до 2038-а, като можело и до 2050-а да избутат! После щяло да има мнооого работни места, каот се правили панели и прочие. Нови сгради, нови индустирални центрове и щели да потекат реки от чужди инвестиции ...
185
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До Къса памет Официално ... не е .
184
1
 
13
 
! Отговори
Добрич преди 7 месеца
В нашия град има един дето му викат Киро истината, ама не защото е много честен. Та те май с про100 Киро ще се окажат рода.
183
1
 
16
 
! Отговори
Къса памет преди 7 месеца
Когато Бойко взе властта преди незнам колко години беше не се ли зарече, че няма дадопусне ДПС във властта никога, Христо Иванов от ДБ не прави ли циркове на плажа в Росенец и не се ли заричаше, че Пеевски няма да бъде допуснат във властта, тея от ПП не протестираха ли да свалят ГЕРБ? Това или е турски сериал или ни правят на маймуни. А гласувалите за ПП/ДБ имат интелект на амеби.
182
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Плашите хората със студ и високи сметки------Модерният прочит на бъдещата зима трябва да е положителен, според правителството. Студът калява, а плащането на високи сметки означава, че може да си ги позволите, които ви поставя сред успелите хора.
181
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Тоя не може да изговори толкова дълго изречение ако не запецне някъде,мисълта му тече бавно.То затуй оня ококорения го нарече pro-100 Киро.
180
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Чудо голямо като в големите градове българина остане на тъмно, студено и гладно. Да не би да му е за пръв път? Спрете му и водата за да му е още по-гот. Режим след режим. Те кво си мислят, ще са вечно с най-новия айфон и ще карат панамери ли? Я ги натикайте на кучето в г*за и да не знаят много. А хората по селата пак ще оцелеят имат храна и животни и дървета куп ще се стоплят пък и ракия. Големите градове парализирайте да не могат да знаят много. Щели да изчегъртват мафията и Кремъл от България.
179
2
 
16
 
! Отговори
КИРЧО ИЛЮЗИЯТА преди 7 месеца
В НС ПАТЕТИЧНО -"БОРИМ СЕ ЗА РОДИНАТА...", АЛА НЕ РАЗБРАХ КАНАДА ЛИ Е ИЛИ БЪЛГАРИЯ И КАКВО РАЗБИРА ПОД ПЕХЛИВАНСКОТО "БОРИМ СЕ"?!!...
178
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Ами България до момента е дала по-голям процент от собствения си БВП за Украйна от процента на САЩ от техния БВП, така че нищо чудно да останем на тъмно, студено и гладни
177
0
 
9
 
! Отговори
Лош преди 7 месеца
Верно ли бе бате Кирчо само ни плашат,а?!
176
0
 
16
 
! Отговори
Чичо преди 7 месеца
Какво да ни плашат?Ние не виждаме ли сами как цените постоянно вървят нагоре откакто сте на власт.Вие не сте правителство избрано от българите.
175
1
 
9
 
! Отговори
Хи хи хи преди 7 месеца
Кире, току-що се върнах с редовната самолетна линия от Скопие. Ако знаеш как са скочили билетите.....
174
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
43 години стаж, осигурявана на средна заплата- пенсията 1100лв- стига и остава за децата. Отоплявам се на ток 64квадрата сметката- 240/280лв.
173
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
По-голямо недоразумение във властта от тоя светът не е виждал!
172
1
 
15
 
! Отговори
гтомн преди 7 месеца
оставка
171
3
 
11
 
! Отговори
Virtuozzo преди 7 месеца
Кирчо е наркомански психопат !За август плащам вече такива сметки каквито плащах за зимните месеци преди година !Пак казавам освен нов нароедн съд нищо друуго не ни оправя !