Костадинов с нова снимка на Шипка: Паметникът е ограден!

Елате на Шипка на 3 март, зове той
Обновена: 9 яну 2024 14:38 | 9 яну 2024 14:38, Красимир Ангелов
415
Костадинов с нова снимка на Шипка: Паметникът е ограден!
Снимка: Facebook

"Когато излезе новината, че започва "ремонт" на Паметника на свободата, качих илюстративна снимка от предишния "ремонт" през 2019 г. Знаех, че паметника вече е ограден, но не исках да карам някой да се качва само за да го снима. Тъй като американските жълто-кафяви "медии" се хванаха за снимката, че била стара, сиреч информацията за забранения достъп до монумента не била вярна, се наложи вече да пратя хора“.

Това се чете в позиция на лидера на "Възраждане" Костадин Костадинов, изпратена до медиите, относно реакциите след публикуването на негова снимка, с която той твърди, че Паметникът на свободата на героичния връх е ограден и с ограничен достъп.

Още по темата
Костадинов публикува в своя профил във Facebook снимка, за която твърди, че е от петък и е направена от Димитър Пашев, председател на Възраждане-Казанлък и председател на комисията по култура в общинския съвет на Казанлък.

"Паметникът е ограден и достъпът до него вече е забранен. На табелата пише на български и английски (както знаете, в нашата страна има два официални езика - английският като нищо може скоро да измести българския), че има опасност от падащи предмети. Абсолютно същите табели бяха сложени и по оградите на Паметника на съветската армия", пише Костадинов и продължава:

"Защо имаме основания да се притесняваме от този ремонт? Напомням, че паметникът на съветската армия беше махнат абсолютно незаконно. Съдът го потвърди, и въпреки това го махнаха. Никой не е предполагал, че управляващите еничари ще сторят такова брутално закононарушение. Ето защо сега имаме всички основания да сме притеснени за Шипка. 3 години ремонт на фугите - че той за толкова години е построен! Да не говорим, че беше ограден още същия ден, когато излезе новината по телевизията. Целта им засега е да спрат честванията там, които се превърнаха в най-мащабната манифестация на пробългарски и проруски чувства в България. А след това като нищо може да почнат провокации - някой ще надраска паметника, друг ще му счупи нещо, американските жълто-кафяви "медии" ще почнат да говорят как разделя народа и след няколко години няма да го има. Това, разбира се, ще се случи само ако това управление се задържи, а то, според мен, няма да се задържи. Но все пак сме длъжни да разглеждаме всеки сценарий“, пише Костадинов.

В края на своята позиция той призовава българите да отидат на Шипка на националния празник 3 март.

"Нека се съберем 100 000 българи там! Елате, въпреки оградите на еничарите и забраните им за достъп! Нека възраждането на българската свобода отново, както през 1877 г., да започне от Шипка!", завърши Костадинов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


415
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
304
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
костя ще замине като болен с. той е от тея дето само ривът и обещават че ще ни опраят ама при техните условия.
303
11
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Само будала би тръгнал да слуша Костя! Да видим колко са заблудените овце след него :)
302
13
 
14
 
! Отговори
Учи български! преди 4 месеца
До 307. Анонимен. Костя ужким се бори срещу оградите, а ни огражда със опити за разделение, омраза и лъжи. Така правят кариеристите._________ пише се . . огражда С опити . . . За сега е прав, да видим понататък!
301
8
 
27
 
! Отговори
Васил преди 4 месеца
Аз ще бъда на Шипка на 03.03. Ако на някой му пречат паметниците, знамето и празниците на една държава, вероятно този човек не е за тази държава.
300
16
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Как се намират толкова наивни хора да му вярват на този? Английският ще замени българския ми става новата ми любима теза на Костя =)
299
16
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Притеснението на хората от Възраждане е съвсем закономерно, като се има предвид, че явно това е замисълът, да се зачерква всичко, свързано с обща история между България и Русия. А беден е този народ, кой не познава историята си!
298
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Копейкин да остави Шипка и да помисли как ще разделят 15% процента *** пишман патриоти между себе си президентската 3-март.
297
12
 
9
 
! Отговори
Римлянин преди 4 месеца
Аз съм римлянин Копейкин. Ние с моята приятелка Григорова сме от един етнос и сме известни в целия свят,че : никога не крадем и не лъжем, неподкупни сме и сме патриоти и националисти.
296
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
"Целта им засега е да спрат честванията там" Как ще "спрат честванията там" като самите чествания са ОКОЛО паметника, а не вътре в него? Тоя руски мегафон няма акъл даже да лъже като хората или мисли хората за хептен будали.
295
6
 
14
 
! Отговори
Пробва се преди 4 месеца
'качих илюстративна снимка от предишния "ремонт"" Обаче не каза, че е от предишния ремонт, та се опита най-нагло да излъжеш. Обаче Каракачанов те разкри.
294
10
 
15
 
! Отговори
До 309 преди 4 месеца
А ти , как мислиш ... Копейкин и Григорова националисти ли са или патриоти? Или обикновени лапчовци,честни и неподкупни, морални и достойни ....РИМЛЯНИ?
293
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Ако някой без значение какъв е тръгнал да срутва паметника на шипка, трябва да се направи нещо. Наши опълченци за умрели там за свободата ни.
292
11
 
22
 
! Отговори
Васко преди 4 месеца
На Коцето са му свършили копейките и трябва да заработи нови .
291
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Костя ужким се бори срещу оградите, а ни огражда със опити за разделение, омраза и лъжи. Така правят кариеристите.
290
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Естествено, че ще има надпис и на английски както има навсякъде по света при обекти посещавани от хиляди чужденци всяка година. ПатрЕота-русофил отново го е хванал м*нзиса.
289
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Бравa на товариш Костадинов, ние от пaсолствa очен ценим негови изяви, будем повишат в чин в КГБ !
288
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До Българин - Истинските българи не работим като платени коментатори, а пишем под статиите това, което мислим, че е добро за България.
287
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До Въпрос - Аз пък имам въпрос към теб. Имаш ли представа дали има разлика между думите националист и патриот? Обзалагам се, че нямаш и с коментара си го доказваш хахаха
286
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До Тарабата - А твоят коментар те издава, че си платен коментатор.
285
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
"Ей маджун,кога ще върнеш субсидията?" - Същото да попиташ и шефа си? Кога ще върне субсидията получавана за смешни коментари написани от подчинените му? хахаха