Слави Трифонов пита: Къде са милионите на Асен Василев?

Този въпрос си го задавам аз, но не и българските журналисти, пише той
Обновена: 13 фев 2024 16:55 | 13 фев 2024 16:55, Нели Христова
195
Слави Трифонов пита: Къде са милионите на Асен Василев?
Снимка: БГНЕС

Слави Трифонов пита къде са милионите на Асен Василев. В пост във Facebook той коментира изказване на Кирил Петков от преди дни. В интервю лидерът на ПП заяви: "Асен Василев правеше милиони, МИЛИОНИ, преди да влезе в политиката"

Ето какво още написа Трифонов:

Кой ли бе казал:

"Добър вечер, уважаеми зрители.

Спите ли?

Поздравявам майките на нашите ръководители. 

До вчерашни мухльовци, а днеска дупета.“

Сега ще стане въпрос за едни вчерашни и днескашни хора - Кирил Петков и Асен Василев. Миналата седмица Кирил Петков даде последователно две интервюта за телевизия Евроком. Говори пред Люба Кулезич и пред бившия кадър на Държавна сигурност и днешен… да речем журналист – Веселин Дремджиев.

И там, Кирил Петков, понеже е ужасно умен, даде информация за богатството на своя приятел, колега и партньор, Асен Василев. Цитирам: "Асен Василев правеше милиони, МИЛИОНИ, преди да влезе в политиката" – край на цитата.

Прекрасно. Човекът, министърът (още от времената на Марин Райков по времето на ГЕРБ), финансистът, фирмаджията (съден от всичките си партньори и съдружници), Асен Василев, има пари. Милионер. Това е добре. Нека да има. Обаче, според декларацията пред КПКОНПИ, подадена от самия Асен Василев… пари няма. Има само 74 хиляди и 32 лева.

И тук, извън шегата и иронията идва въпросът: "Къде са милионите направени от Асен Василев?"

Този въпрос си го задавам аз, но не и българските журналисти. И по-конкретно, тези от големите медии – БТВ, НОВА ТВ, БНТ, както и онези от шумните, умнокрасиви сайтове - Капитали, Медиапули, КлубЗетове и техните Дневници…
И така, въпросът е - къде са милионите на Василев?

Отговор А:
- В ония две офшорки, които твърди, че ги няма, пък търговския регистър твърди, че ги има (твърде тъпо, но е много вероятно).
Отговор Б:
- Изиграл ги е на ротативки (затова промениха закона за хазарта).
Отговор В:
- Похарчил ги е по Наско (бившият министър на културата) за пуловер на СПА в Хисаря.
Отговор Г:

- Милионите са си при него, в дюшека, вместо мемори пяна (КПКОНПИ и НАП знаят, но се правят, че не знаят).

Ако тези въпроси ви звучат като в играта „Стани Богат“, да напомня, че там има жокер - „Обади се на приятел“, но в случая, приятелят се обади без някой да е го питал и… 50 на 50 прецака нещата.
А сега нещо сериозно.

Цялата псевдо-журналистическа гилдия се занимаваше, с огромен интерес и любопитство, с моята декларация.

Искам да попитам: „А тая, на Асен, не ви ли е интересна?“

Е, аз задоволих вашия интерес, сега вие ще задоволите ли обществения интерес за милионите на Асен?

Всъщност, дали си играем на въпроси и отговори, дали ще казваме истини или лъжи, истината е една единствена – колко още доказателства трябва да има за това, че тези хора са лъжци, некадърници и трябва да се махат от управлението на държавата?

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


195
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
133
16
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Слави е страхливец. Когато го подкрепихме той се уплаших бъзливец такъв.
132
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Къде е батко бе?
131
14
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Учиндолския ***, понеже си няма работа... А и идат европейски избори...
130
13
 
33
 
! Отговори
За Витков преди 2 месеца
Мунчооо, Василевите милиони търсиш ,а тези на доганя ,пеевски и Борисов ги забрави! Ах какви долняци сте от дпс2 не е реално ?! На Орлин Алексиев данъчната декларация защо не я размяташ в студиото чалгарски ***?! Щом всички вкупом плюетее по ПП значи вършат нещо смислено!
129
6
 
19
 
! Отговори
хахахахахахаха преди 2 месеца
правел е милиони. не е вземал милиони. както Краси правеше шоуто, но друг прибираше парите.
128
26
 
23
 
! Отговори
Реалист преди 2 месеца
Мачкай тия продажници и крадци от ПП/ДБ начело с Асеня!
127
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
ЧОвека е описал 74 000 лева. Не посочва за активи зад океана. Не, че е задължително де, ама ... ЗАЩО НЕ? И не, изобщо не ме интересува Трифонов в момента. Василев е в топа, дето управляват странта в момента.
126
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До 128 - Не зна, дали няма да избяга и да се завре в Европарламента ... Но ще видим.
125
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Парите са скрити, подготвя се да бъде осъдена от бившите си партньори, които очевидно е измамил. Сега краде допълнително, а най-естественото е после и нашата държава да го преследва, така става с измамниците, неизбежно е!!!
124
12
 
29
 
! Отговори
Ура преди 2 месеца
Мумията не ми изневери...по план на всеки десет дни дава някакво сензационно изявления.......дали някой го взема вече насериозно?
123
0
 
2
 
! Отговори
Радиовъзел 42 820 преди 2 месеца
Хайде душо помакниньо. Забърши им ги. Ти си днаеш та кои. А пък, Емито им е леля на внуците му. Чай шукарие, за този от Шанките, кото си е Соколово. Три пъти съм ставал шампион на Ловешката ни, като футболист. Не само с г-н Драго ДРАГОМАНСКИЯ. Но пък, той си ми е един от най-добрите и ИСТИНСКИТЕ. ХАЙДЕ ДУШО. Преди да ме направят ефрейтор, си бях обикнавен редник, но вече нещата се промениха. Управлява си ги фирмите и активите.
122
9
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Продължаваме да пикаеме газ, България няма нужда да внася газ при наличието на Слави.
121
2
 
2
 
! Отговори
МАЙСТОРИТЕ преди 2 месеца
Хайде г-н РУСИНОВ, ВАЛЕРКАТА СИ Е ТОЙ ЗА МЕН. Сексапилните му са ми приятелки. Но пък, той си им плаща заплатите и осигуровките. РОМАНЕ г-н Валери. Ами, обичаме си ги БИЗНЕСИТЕ. Както и играта, известна като ФУТБОЛ. Заедно сме я играли. Но пък, сирената са с пари. Ако мисирките му на мутрата мислят по друг начин, техни пхроблеми са си.
120
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
КУКУ БОЙКО, КУКУ БОЙКО, КУКУ БОЙКО
119
3
 
26
 
! Отговори
Българин преди 2 месеца
Този пък сам си говори и пита. Дори и балерините му отговарят. С такива като тях, мутри и генерали, които ги показват по телевициите, нищко ДОБРО НЕ ОЧАКВА БЪЛГАРИЯТА НИ. РОМАНЕ. Те са си такива депутатите. Изобщо не е лесно да се гласуват закони. Аз и за това не се кандидатирам за *** депутат. ЩАСТИЕТО МИ Е НЕ САМО В ПАРИТЕ. Имао и по-важни неща от тях. Обяснете им ги тези неща на министрите, които ще си ги връткат дупетата. Може и ротация да си мислят, че е.
118
0
 
1
 
! Отговори
Опг-Перник преди 2 месеца
*подкрепяш
117
4
 
26
 
! Отговори
Опг-Перник преди 2 месеца
Друго си е да подкеряш Боко едната книга и Шиши банкрута нали...хиххии
116
2
 
1
 
! Отговори
МИЛИАРДЕР преди 2 месеца
Ами, внучката ми си е половин БЪЛГАРКА. Но пък си е подена в Англия. Тези от ИТН, Герб, БСп, а дори и и от ДПС-то им си нямат. То, тези неща само с *** и говорене не стават. МИЛИОНЕРКА ЩЕ Я НАПРАВЯ. Само една ми е. КСЕНИЯ Е . Аз пък съм й ДЯДО.
115
18
 
5
 
! Отговори
ВСЕКИ ЗНАЕ преди 2 месеца
НА АСЕН МИЛИОНИТЕ СА МУ ОТ ЛУКОЙЛ БЕ! КИРО НАЛИ ЗА НЕГО ГОВОРИ? ЧЕТИ ГОРЕ СТАТИЯТА. ЧАЛГАРЯ УМРЕ, А УМРЯЛО КУЧЕ НЕ СЕ РИТА!
114
22
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Евроджендърите скачат като ужилени....хи хи хи.... Да ги пита човек защо? И те не знаят. Те са просто едни шарани, гласуващи за едни презиращи ги мошeници.