Слави Трифонов пита: Къде са милионите на Асен Василев?

Този въпрос си го задавам аз, но не и българските журналисти, пише той
Обновена: 13 фев 2024 16:55 | 13 фев 2024 16:55, Нели Христова
195
Слави Трифонов пита: Къде са милионите на Асен Василев?
Снимка: БГНЕС

Слави Трифонов пита къде са милионите на Асен Василев. В пост във Facebook той коментира изказване на Кирил Петков от преди дни. В интервю лидерът на ПП заяви: "Асен Василев правеше милиони, МИЛИОНИ, преди да влезе в политиката"

Ето какво още написа Трифонов:

Кой ли бе казал:

"Добър вечер, уважаеми зрители.

Спите ли?

Поздравявам майките на нашите ръководители. 

До вчерашни мухльовци, а днеска дупета.“

Сега ще стане въпрос за едни вчерашни и днескашни хора - Кирил Петков и Асен Василев. Миналата седмица Кирил Петков даде последователно две интервюта за телевизия Евроком. Говори пред Люба Кулезич и пред бившия кадър на Държавна сигурност и днешен… да речем журналист – Веселин Дремджиев.

И там, Кирил Петков, понеже е ужасно умен, даде информация за богатството на своя приятел, колега и партньор, Асен Василев. Цитирам: "Асен Василев правеше милиони, МИЛИОНИ, преди да влезе в политиката" – край на цитата.

Прекрасно. Човекът, министърът (още от времената на Марин Райков по времето на ГЕРБ), финансистът, фирмаджията (съден от всичките си партньори и съдружници), Асен Василев, има пари. Милионер. Това е добре. Нека да има. Обаче, според декларацията пред КПКОНПИ, подадена от самия Асен Василев… пари няма. Има само 74 хиляди и 32 лева.

И тук, извън шегата и иронията идва въпросът: "Къде са милионите направени от Асен Василев?"

Този въпрос си го задавам аз, но не и българските журналисти. И по-конкретно, тези от големите медии – БТВ, НОВА ТВ, БНТ, както и онези от шумните, умнокрасиви сайтове - Капитали, Медиапули, КлубЗетове и техните Дневници…
И така, въпросът е - къде са милионите на Василев?

Отговор А:
- В ония две офшорки, които твърди, че ги няма, пък търговския регистър твърди, че ги има (твърде тъпо, но е много вероятно).
Отговор Б:
- Изиграл ги е на ротативки (затова промениха закона за хазарта).
Отговор В:
- Похарчил ги е по Наско (бившият министър на културата) за пуловер на СПА в Хисаря.
Отговор Г:

- Милионите са си при него, в дюшека, вместо мемори пяна (КПКОНПИ и НАП знаят, но се правят, че не знаят).

Ако тези въпроси ви звучат като в играта „Стани Богат“, да напомня, че там има жокер - „Обади се на приятел“, но в случая, приятелят се обади без някой да е го питал и… 50 на 50 прецака нещата.
А сега нещо сериозно.

Цялата псевдо-журналистическа гилдия се занимаваше, с огромен интерес и любопитство, с моята декларация.

Искам да попитам: „А тая, на Асен, не ви ли е интересна?“

Е, аз задоволих вашия интерес, сега вие ще задоволите ли обществения интерес за милионите на Асен?

Всъщност, дали си играем на въпроси и отговори, дали ще казваме истини или лъжи, истината е една единствена – колко още доказателства трябва да има за това, че тези хора са лъжци, некадърници и трябва да се махат от управлението на държавата?

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


195
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
113
10
 
6
 
! Отговори
до Всеки знае преди 2 месеца
""""МИЛИОНИТЕ СА МУ ОТ ЛУКОЙЛ"""" ---- Що Лъжеш, бе, ЛЪЖЕЦ????? Чалгаря Никога не е бил част от пряката Власт!!!!
112
3
 
13
 
! Отговори
ТРИФОНОВ ЗАВИЖДА преди 2 месеца
ТУК СТАВА ВЪПРОС ЗА МИЛИОНИТЕ НА КОКОРЧО, НАЛИ?
111
5
 
9
 
! Отговори
ВСЕКИ ЗНАЕ преди 2 месеца
МНОГО, МНОГО МИЛИОНИ ГЕПЕНИ ОТ НАС! МИЛИОНИТЕ СА МУ ОТ ЛУКОЙЛ.
110
4
 
19
 
! Отговори
ЧЕСТИТА 25 преди 2 месеца
Дългият им си загуби парите в офшорките. Сега пък иска субсизии за партията си. Същият боклък е като лидера им на тези от Герби и ДПС. Честита 2024 на приятелите ми и приятелките ми. А пък, те за техен ужас, са торкова много. Но пък, парите ми са доста повече от птях.
109
7
 
32
 
! Отговори
Лакомо магаре преди 2 месеца
Тоя мръсниk що хора излъга да гласуват за него и това беше точно,когато имаше вълна от протести и голяма енергия за промяна.Тогава оня от Банкя живееше в джипката няколко месеца се беше покрил.Тия гадовe чалгари много успешно овладяха протестите,умишлено не направиха правителство и разтеглиха процесите за да утихне напрежението.Проклети да са!
108
0
 
1
 
! Отговори
Певец, от народните преди 2 месеца
А пък, Г-ЖА ГЛОРИЯ ИЗОБЩО НЕ ТРЯБВА ДА МИ СЕ СЪРДИ. Тя е най-добрата, но само като го пее първия. Каго и аз си го ЗАПИЯ ВТОРИЯ, дори и депутатите ни си мълчат. ЧЕСТИТО ГЛОРИЬО. Ще си ги разделим ами. Никой не работи и пее за без пари. От БОГА САНИ ДАДЕНИ. ДАРБИТЕ. Зая това и не им искме акъл от депутатите и идепутатките ни. Само с ИМАЛА МАЙКАТА. Но пък, кой знае. МОЖЕ И С ТАЗИ ЗА белитени МАНАСТИРТЕ НВИ ДА ТЕ НАДПЕЯ. От БОГА СА НИ ДАДЕНИ. Не на този от Деге-то. Нито пък на тези от поредното им.
107
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
ГЕРБ откраднаха стотици милиарди докато бяха на власт, но за тях никой не смее да пита.
106
19
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
"Интересно защо всички плюват по ПП...и тоя наркоманец и ония измисленяци от възраждане,но дума не обелват за Боко, Шиши и другите стари" - Глупости ...
105
13
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
"Резултатите от интервюто продължават, тъй като американският водещ е изправен пред критики, че е направил малко, за да предизвика руския президент," - Требва си мноооооооо кух, чи да платаш данаци у бегету
104
3
 
21
 
! Отговори
Долу мутрите преди 2 месеца
Интересно защо всички плюват по ПП...и тоя наркоманец и ония измисленяци от възраждане,но дума не обелват за Боко, Шиши и другите стари(доказани във времето) корумпирани маскaри.Щом всичките корумпета и техните слуги ги нападат всекидневно значи Промяната яко им е разбъркала схемите.Не че и те са идеални,но на фона на тия са супер.
103
11
 
6
 
! Отговори
до всъщност преди 2 месеца
""""Дългия е сред най-богатите българи у нас..""" ----- Нееъ! Дългия е богатичък, но в сравнение с Тикватъ, Грухчо, Ококорения А. и Кирчу Т. е направо г-н Никой!
102
3
 
20
 
! Отговори
Атос преди 2 месеца
А къде са Вашите милиони г-н. Учиндолски?
101
0
 
1
 
! Отговори
Българин преди 2 месеца
Да я прощават Глория Славеев и Славуцата им от ДеГе-то. Тя, нито и аз няма за какво да си ги прощаваме. Просто защото сме си най-добрите. Не сме от партиите им. Но пък, ПЕСНИТЕ НИ СА СИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ. Тези, народните. ПРАБАБИЧКАТА МИ ами. Тя ме е отгледала и възпитала. В Хотел Прак ще се надпяваме с г-жа ГЛОРИЯ. Дори и на плаж ще ходим заедно.
100
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Тая Славка не беше декларирала бееее.НАП защо го пожали?!На политик ли се прави?!
99
2
 
20
 
! Отговори
Рей преди 2 месеца
Преди 2 години НАП подпука Слави за укриване на ДДС.
98
3
 
23
 
! Отговори
По-точно преди 2 месеца
Чалгарят е жалък шут и слуга на мафията!
97
3
 
24
 
! Отговори
Цитат преди 2 месеца
"Дълго време бе замесен в съмнителни схеми. Фирмата 7/8 АД всъщност бе 99.576% американска собственост. 0.361% от капитала бяха на Станислав Трифонов. Офшорката бе регистрирана в щата делауеър, който е известен с либералния си данъчен режим. Тъкмо чрез схема, представящият се за родолюбец с учиндолец успя да спести милиони левове от данъци."
96
2
 
8
 
! Отговори
Всъщност преди 2 месеца
От години е известно, че Дългия е сред най-богатите българи у нас, но броят на милионите му е мистерия.
95
3
 
21
 
! Отговори
Помним преди 2 месеца
Слави Трифонов сам беше сред неизрядните бивши народни представители, които не са благоволили да подадат имотните си декларации пред КПКОНПИ, макар законът изрично да ги задължава ежегодно да изпълняват процедурата. Още е бесен. Явно завижда на Асен Василев.
94
5
 
18
 
! Отговори
Я марш, Славуцо! преди 2 месеца
Слави вместо да се засрами, че сам укриваше доходи и го съдеха, седнал да брои парите на другите.