ПП внася законопроект за цялостни санкции срещу Русия

"Путин не разбира, че убивайки Навални не убива духа на свободата"
16 фев 2024 16:30, Нели Христова
325
ПП внася законопроект за цялостни санкции срещу Русия
Снимка: БГНЕС

ПП "Продължаваме Промяната" осъжда събитията около смъртта на руския опозиционен политик Алексей Навални, античовешките мерки и условия, на които е бил подложен в затвора в Русия.

В позиция на партията се казва, че смъртта на Навални е опит за показно систематично и целенасочено убийство на свободната воля. На демокрацията. На смелостта да си опозиционер и борец за справедливост.

Като проевропейска партия, от ПП са категорично против репресивните и престъпни действия на Кремъл срещу правата на човека.

"Ще продължим да се борим за мира и нормалното развитие на страната ни като защитаваме интересите на България и българските граждани и не позволяваме руското влияние у нас да стопира този процес. Парламентарната група на ПП-ДБ ще внесе законопроект за цялостно въвеждане на всички санкции и мерки срещу режима на Путин и неговите икономически интереси на българска земя", съобщават от партията.

"Путин не разбира, че убивайки Навални не убива духа на свободата, прави го по-силен и непобедим, защото сега Навални стана символ на сила, на надежда, на свобода, който не може да бъде окован в затвора, не може да бъде скрит от хората, който не може да бъде убит отново. Навални спечели! Путин ще загуби!", коментира Кирил Петков.

В заключение от ПП добавят: "Вярваме, че кончината на Алексей Навални далеч не е краят на борбата за свободен и демократичен свят. Макар и посмъртно той ни показва смисъла на битката, която светът води с режима на Путин. Смисълът да подкрепяме Украйна. Смисълът да се обединим. За да победи демокрацията, за свободата, за Украйна, за мира в Европа и в крайна сметка за България".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


325
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
167
4
 
34
 
! Отговори
Ха-ха-ха преди 2 месеца
Добре, че Навални умря, та да се сетят кирчовците подмянаджии, че трябва все пак и закони да се правят! Е, вярно всичките им мисли като законотворци са единствено срещу Русия и за Украйна, и ни дума ни вопъл за България и българите, които ходят пет пъти на извънредни избори и ги избират ли избират. Но...така е искаха някои промяна, а получиха подмяна и....сглобчица в интерес на Украйна и винаги срещу Русия, това е българи, ако щете!
166
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
отговор на интервюто-те си го напъдиха в русия като беше при тях защото не им е нужен
165
3
 
37
 
! Отговори
Дани преди 2 месеца
Много бързо измислиха този законопроект. За Кашоги и Асандж ще внасят ли? Пълни лицемерковци.
164
1
 
15
 
! Отговори
Лая,джавка ПУДЕЛА преди 2 месеца
Спука се лодката и въшката ОПА, от КПП-Ростенец в парламента.
163
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
САЩ за колямо тяхно съжаление не успяза да си купят Русия, както направиха и с България. Пробваха с Гусински, Березовски, Немцов, Навални сега с Надеждин, всички до един евреи между другото. Но все на камък.
162
1
 
19
 
! Отговори
Слугите с това преди 2 месеца
Се замивате,за това ли взимат заплати за циркаджииски клоуни да се пулите пред камерите,нещастници.
161
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Стига с тази Русия и Украйна!България е цъфнала и завързала та ще се занимаваме само с тези две страни,Решете българските проблеми.
160
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Е та умрел е! Колко хора умреха от ваксини, ама за тях никой нищо не казва! Млади, здрави, прави хора! Инфаркти, инсулти! От ПП могат ли да докажат, че Путин го е убил! Ако не могат, това не са ли клевети?!
159
2
 
6
 
! Отговори
Кармен Златарева преди 2 месеца
В трудов лагер,оковани,завинаги
158
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Геьовете пак се изказаха в техния си дух .
157
3
 
9
 
! Отговори
Ако реши Путин преди 2 месеца
И хАЛАл хамбара няма ви помогне и моха на мед,ще ви изтрепа и окото няма да му мигне за някакви престъпници да се ширят на воля с Права и Свободи.
156
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Вие , лъжедемократи , бързахте да набедите Путин , че е взривил Северен поток / а се оказа , че са го взривили САЩ / , ЗА ВСИЧКО ВИ Е ВИНОВЕН ПУТИН И РУСИЯ - ЖАЛКИ СТЕ !
155
3
 
36
 
! Отговори
Идеалист преди 2 месеца
Какви хубавци, какви умници, някой алкохолици, други хомоцексуалисти. Тези несретници управляват България.! Готвят се за голямата война и после ще изчезнат.
154
4
 
25
 
! Отговори
мак преди 2 месеца
Ще предложат свои си санкции, ще изгонят всички руснаци от България и ще им вземат имуществото, целия бюджет ще отиде за украйна и по примера на киро - ще даваме от заплатите си. Може и да преименуват улиците наречени на руснаци, книги от библиотеките - вън, има бая работа. По-озлобени са от началниците в ес.
153
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Тия мили и нежни мазньовци на посолството от ПП веднага бързат да се отъркат, да докажат полезността си ... егати резила!
152
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
каквото и да прави; колкото и парапети да лъсне на Киро никога няма жени да го споделят катоКуро, разговор между продавачки на моркови на Пазаржиския петъшен пазар за Пол и Зеленчук.
151
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
едно чисто подкокоросано убийство. навални е нещо като хапчето за излизане на демионстрации в соб-неделя за да се види на 24 Фев дали ще зберат нещо като походът на Бялата Революция.
150
4
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Путин остана единствения бранител срещу сатанистите .
149
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
ПП-ДБ едва ли събират 1% от гласуващите. Техният изборен резултат е "ала-бала".
148
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Един символ на отстояването на чужди интереси . Една пионка в чужди ръце . Проводник на мейдани и дирижирани от чужди диригенти бунтове . За жалост чужди марионетки и лизогъзци забравили родните интереси има и другаде ...