Борисов даде срок: Ако на 8 март не се разберем, отиваме на избори

Европа работи с коалиционни споразумения, не със сглобки, заяви той
29 фев 2024 09:58, Александър Попов
368
Борисов даде срок: Ако на 8 март не се разберем, отиваме на избори
Снимка: БГНЕС

ПП-ДБ вече са в предизборна кампания, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Той коментира, че дава още няколко дни на некоалиционните си партньори, за да осмислят позициите си и да работят по предложеното от ГЕРБ коалиционно споразумение. Той ги упрекна, че използват парламента и парламентарните комисии за предизборна кампания. Според Борисов следващите парламентарни избори ще са за регулаторите.

Европа работи с коалиционни споразумения, не със сглобки, не със сварки, а с коалиционно споразумение, затова ние ще проявим хладнокръвие, посочи Борисов.

"На 5 март ще представя коалиционното споразумение на партията – на ГЕРБ, на 6 март ще го дам на ПП-ДБ да го четат, след това имаме конгрес в Букурещ. На 8 март Денков и Габриел ще са приключили с оценките на министрите и може да говорим. Ще оставя преговаряща група и на 8 март, ако сме се разбрали – вървим напред. Ако не сме, гласуваме оставката на Денков и отиваме на избори", заяви Борисов.

Спокойно и търпеливо ще се опитаме да преглътнем предизборната им кампания и квалификациите, допълни още лидерът на ГЕРБ и уточни, че в споразумението ще бъде разписано как ще работят регулаторите, МС, съдебна система - всичко.

Той отново каза, че министърът на отбраната Тодор Тагарев не се справя с работата си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


368
Още по темата: Бойко Борисов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
298
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Д.ърт престъпник мястото ти е в Затвора и никъде другаде!
297
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Психолог, к.299 Бъркаш или се опитваш да мамиш: сега управлява наглата и ламтяща за власт тройка от Канада. Ако ГЕРБ проспи момента, в който ПП-ДБ се е изцапала до ушите с демонстрираната некадърност покрай докарваните със самолети престъпници-бежанци, ступора с управлението на София, войнствеността на аматьора-министър на МО, същият той професор по роботика в БАН, демонстрираното от ПП безочие и наглост, сетне горчиво ще съжалява! Г-н Борисов,вие сте на ход! Престанете да играете на жмичка!
296
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
ББ със своите безкрайни срокове на надхитряне и все по-малкото количество сиво вещество в главата вече става смешен и досаден. Този човек както е тръгнало, ще съсипе ГЕРБ и ще я направи безгласна буква. Дано тези около него се усетят, че това е пътят към небитието и навреме вземат юздите за управление на партията. Иначе срам и позор...
295
3
 
8
 
! Отговори
ДО 303 преди 2 месеца
Все пак Баце по-лесно ще се приспособи към затворническите условия. Има опит от Панкрац. По-трудно би било, да кажем, за членовете на скалъпената преговаряща група: Теменужка Петкова и Деница Сачева (?!) и на отделни лъжливи ППДБ-функционери, които надминаха всякакви човешки представи за лъжливост, подлост и крадливост.
294
3
 
1
 
! Отговори
Естествено преди 2 месеца
Без всякакво съмнение дс-агент Буда е получил заповед за проведе събаряне на правителството на сглобката и назначаване на ново путинистко служебно правителство. Ето защо Нинова ще изгуби електората си- Буда е силен конкурент.
293
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Баце , Баце ,..рано или късно , у зандано !Въпрос на време !
292
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До ПсихологЕ Кирил и Асен ли да ни управляват? Без шарлатали вече!
291
4
 
11
 
! Отговори
некъв преди 2 месеца
мутрата Борисов не се отказва от кокала. Побелял вече, но живота на комунист си го привиква
290
6
 
12
 
! Отговори
Рашков преди 2 месеца
Киро ще мисли как да те АРЕСТУВАМЕ отново..ТОЛУП долен..
289
6
 
7
 
! Отговори
Психолог преди 2 месеца
Защо трябва да ходим на избори, като мафията герб управлява в момента, и ще продължи да управлявалДокога главатаря ще се прави на улав, прави и нас такива- нали е първа политическа сила , да си прави кабинет и да си управлява четата!Нас кучета/ разбирай гербери/ ни яли!
288
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
И след новите избори дон Буци пак на килимчето - Ама моля ви се! Нека да направим правителство, искам коалиция, това, че ви плюх през цялата кампания да го забравим! Нали сме евроатлантици?! От посолството настояват да се разберем!
287
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
ПРЕМЕСТИХ СИ ГО В ДРУГИЯ ......
286
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Нефероятно веее , Буци три дни се е залостил на една теза , или просто щото е една и съща статията , тезата вече може и да " ротира " яко вентилатор .
285
4
 
15
 
! Отговори
ха ха ПП цирк преди 2 месеца
а пита ли посолството дали ще ти разреши избори ?
284
2
 
10
 
! Отговори
Процедурно преди 2 месеца
Айде от мен да мине - нека е на 1 април, че е по знакова дата !Но изчакайте да го обявим на 7 ми след 17 часа.Не за друго - съспенс да има театрото
283
1
 
10
 
! Отговори
Избори преди 2 месеца
ми те са фалшифициране, а и така си менкахте Конституцията, че и на власт, и без власт пак ще управлявате. Това не е държава, дойдоха на 20 г., отиват си на 70 г.
282
1
 
6
 
! Отговори
Какви избори преди 2 месеца
Като или флашките борят хартията, или хартията бори флашките. И в двата случая изборите ще са фалшифицирани. Колко нагло, гласувайте, но АЗ броя гласовете, и така 20 г. от кмет до премиер, временен депутат. Надмина Живков по управление. След 2009 едва ли е имало честни избори в България. Ако трябва да сме честни, честни избори не е имало след 1997 г.
281
4
 
7
 
! Отговори
Пожарникар преди 2 месеца
И кво ще употребиш Габриел само за да свалиш процента на ПП на изборите и ще я захвърлиш ли , хайде да те видя. Вече ще ти викат Габриел употребената.
280
5
 
4
 
! Отговори
СРС-то преди 2 месеца
Асфалт паша се помисли в много изгодна позиция в турската баня, но явно не е осъзнал, че никой в бг няма да го изтърпи да бъде премиер точно той повече , камо ли в задруга с Делянчо Одрински. Слeдващите павета ще са и жълти и хвърчащи. Ще изгубим още 1-2 години мъки заради този псевдо демократ, но явно си го заслужаваме. Не знам колко ремонти на ремонта трябва да изтърпим повече, или още един СПЕЦ Съд SS.
279
2
 
4
 
! Отговори
Този парламент преди 2 месеца
Е ИСТОРИЯ!Има Ц-5 в излишък?Нема се плашите.