Борисов даде срок: Ако на 8 март не се разберем, отиваме на избори

Европа работи с коалиционни споразумения, не със сглобки, заяви той
29 фев 2024 09:58, Александър Попов
368
Борисов даде срок: Ако на 8 март не се разберем, отиваме на избори
Снимка: БГНЕС

ПП-ДБ вече са в предизборна кампания, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Той коментира, че дава още няколко дни на некоалиционните си партньори, за да осмислят позициите си и да работят по предложеното от ГЕРБ коалиционно споразумение. Той ги упрекна, че използват парламента и парламентарните комисии за предизборна кампания. Според Борисов следващите парламентарни избори ще са за регулаторите.

Европа работи с коалиционни споразумения, не със сглобки, не със сварки, а с коалиционно споразумение, затова ние ще проявим хладнокръвие, посочи Борисов.

"На 5 март ще представя коалиционното споразумение на партията – на ГЕРБ, на 6 март ще го дам на ПП-ДБ да го четат, след това имаме конгрес в Букурещ. На 8 март Денков и Габриел ще са приключили с оценките на министрите и може да говорим. Ще оставя преговаряща група и на 8 март, ако сме се разбрали – вървим напред. Ако не сме, гласуваме оставката на Денков и отиваме на избори", заяви Борисов.

Спокойно и търпеливо ще се опитаме да преглътнем предизборната им кампания и квалификациите, допълни още лидерът на ГЕРБ и уточни, че в споразумението ще бъде разписано как ще работят регулаторите, МС, съдебна система - всичко.

Той отново каза, че министърът на отбраната Тодор Тагарев не се справя с работата си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


368
Още по темата: Бойко Борисов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
258
6
 
2
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 2 месеца
650000 българи са ГЕРБ
257
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Хахаха и кой ще ходи да гласува бре тиквич, хората толкова се отвратиха от всички ви, че избиратели ще бъдат само роднините ви и тези с кебапчета.
256
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Е как на 8 март бе Бойко. Мария Габриел ще празнува.
255
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Бойко, скачай и върви смело напред! Обясни на всички .... Защо ... Никой, никъде не пише, че Днес е 29 февруари - ден на Високосната 2024 година! Ден на високосна, качествена и високо продуктивна фepмa за производство на мъжка спepмa, за да има Род, за да творим Божествен Бългаски Народ! Боздугани Горе!
254
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Бойко ще ги поздрави за 8-ми март Кирето и Асенчо
253
5
 
9
 
! Отговори
неЗАВИСИМият! преди 2 месеца
Борисов не е в позиция да дава срокове. Сроковете (както и какво трябва да се направи) се дават от друго място ама като го напиша - веднага трият коментара. Б.Б. е "независим" - от него вече нищо не зависи. И в същото време е напълно ЗАВИСИМ - турили са му едни МАГНИТ-ски наколенки и е в ... поза.
252
7
 
5
 
! Отговори
Зевзек преди 2 месеца
По добре Тиква отколкото Жендъри
251
7
 
12
 
! Отговори
КОЛЬО ЧАКАЛА преди 2 месеца
БАНКЯНСКИЯ МАФИОТ. ПАК ИЗВИВА. РЪЦЕ , НЕ. МУ. СЕИСКА ДА. ИМА. НЕЗАВИСИМИ РЕГУЛАТОРИ. , А. И ДЕЛЯН. МАГНИТСКИ. СЪЩОНЕ. ИСКА. ДПС. ДА. ИЗПУСНЕ СЪЩАТА. ДАЛАВЕРА.ТОВА. НЕ. СА. ПОЛИТИЧЕСКИ ЛИДЕРИ. А. ПОЛИТИЦИМАФИОТИ.
250
2
 
9
 
! Отговори
ИВАН МАНАФА преди 2 месеца
ДА. ПИТАМ. БОРИСОВ. ИПЕЕВСКИ. КАКВА. ИМ ДАЛАВЕРАТА. КОЯТО. ВЪРТЯТ. ОТ. ГОДИНИ. СБИВШИЯ. КМЕТ. НА ПАЗАРДЖИК ТОДОР ПОПОВИ. ГИНКА. ВЪРБАКОВА. ЗА ОТНЕТИ. С. ИЗМАМА ХИЛЯДИДЕКАРИ НА. СОБСТВЕНИЦИ ЗА. ДА. НАПРАВИ. СЛЪНЧЕВА ЦЕНТРАЛА. НА. ПЛОЩ 8500 ДЕКАРА .И. ВСИЧКАТА ТАЯ. ЗЕМЯ. ЗАГРАБЕНА С ИЗМАМА. ПРИ. ЕДИН И. СЪЩ НОТАРИУС. И. ЕДНИ. И СЪЩИ. СВИДЕТЕЛИ .ТА. КАКВО. ИМАТ. ДА. КАЖАТТИЯ. ДВАМА. СВЕТОВНИПОЛИТИЦИ.
249
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Искам избори
248
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Той си се избира и без да се гласува.Това е усвоил вече 20 ггодини.То не беше Костинбродската афера,Арената с носени чували и безсънни нощи..и се озъби на машинното гласуване,защото е с по-малко възможност за шашми...
247
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До 252. Ако не ги краднат мутрите , ги крадват Кирчо и Кокорчо, или ДПС. Все тая. Да се махат всичките.
246
3
 
7
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 2 месеца
Стига пишетете лъжи по сайтовете Мутри кои направиха да разрушат държавата и вече 3 год сме наникъде това защо не се казва разруха инфлация саботажи липса на правителство липса на бюджет потъване лъжи ала бала машини това кои Мутри го правят вече 3 години
245
5
 
7
 
! Отговори
ГЛАСОПОДАВАТЕЛ преди 2 месеца
ОК, ИЗБОРИ, И ЗА КОГО ЩЕ ГЛАСУВАМЕ- ЗА СЪЩИТЕ ЛИЦА КОИТО СТОЯТ В ПАРЛАМЕНТА И МЯТАТ ПЛЮВКИ В ЛЯВО И ВДЯСНО, БАСТА ДО ТУК БЯХМЕ,
244
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
На 08.03.2024 ще се разбере , коя е БУЛКАТА !
243
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Мутрите пак се почуястваха силни с подкрепата на ДПС и ще се опитат пак да крадат стотици милиарди, както през 2009-2021 години.
242
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Още кога , Бг-СЪД се произнесе , че ''сглобката'' и ''ротацията '' са НЕЗАКОННИ !
241
3
 
6
 
! Отговори
- преди 2 месеца
ОТИВАЙ на избори още днес!
240
2
 
2
 
! Отговори
Красавицата преди 2 месеца
На 8 март Максим Каракаш, скандалния бизнесмен ще се гушка с младата си любовница, вероятно вече бременна от него. А жена му ще реве и ще се тръшка.
239
4
 
11
 
! Отговори
ххх преди 2 месеца
Споко ще се разберете. Има време до 8 март. Ще успеете да разделите властта и пак ще замажете очите на хората че сте направили компромиси. Хахахахаха време е да измислите нещо ново. И като има избори какво??? На власт ще са пак същите нищо няма да се промени. Ако наистина искате промяна трябва да смените 240 души но пък как да стане като са "Наши хора".