Бойко Борисов: В сглобки се научаствах, трябва да въведем ред

Той прати четири дами да преговарят с ПП
Обновена: 5 мар 2024 13:12 | 5 мар 2024 13:12, Нели Христова
156
Бойко Борисов: В сглобки се научаствах, трябва да въведем ред
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

В сглобки се научаствах, но като отговорна партията считам, че е редно да въведем ред, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред актива на партията, където се представя споразуемние за съвместно управление с ПП-ДБ.

Апелирам Христо Иванов и Атанас Атанасов, докато се задоволяват с Министерство на правосъдието, с цялото здравеопазване, с туризма, да видят как ПП узурпират цялата власт. МВнР изобщо не им е важно, това беше кукичката, за която да се хванат, за да остане Асен Василев, заяви Бойко Борисов пред националното съвещание на партията в НДК.

Ако Мария, обърна се Борисов към вицепремиера Габриел, приемеш да си премиер с този финансов министър, за няколко месеца ще те прободат.

С подобен кабинет – Тагарев, Василев, Богданов, спортния, на туризма – ти ще се провалиш. Провалиш ли се ти, ние ще се сгромолясаме. Затова твоят провал дори е прогнозиран от тях, каза още Бойко Борисов.

Лидерът на ГЕРБ излъчи преговорен екип в състав Мария Габриел, Теменужка Петкова, Деница Сачева и Рая Назарян, които да преговорят по предложения документ.

Пролича си разделението. От другата страна на оста останахме ние и ПП-ДБ, и ДПС. Към първоначалното разделение преди 3 г., което беше между нас, разломът с БСП, ИТН, Възраждане, се появи едно много силно разделение в обществото. Отивайки на избори трябва да сме наясно, че това разделение ще се разтрои като разделение, защото вече стана клише евроатлантическа коалиция, ще сме разбити помежду си, каза още Борисов пред членовете на ГЕРБ и добави:

Отделно ще бъдем много по-слаби в битката за геополитическата ориентация на България.

Сега за три години ще платим цената, целият народ ще плати. Поне за Шенген сега ще седим на масата и ако покажем стабилност след евроизборите, може да атакуваме и по суша за Шенген, добави Борисов. Не знам ако отидем на избори как ще водим и предизборната кампания. Не мога да кажа срещу Петков така както преди да се сбия с него в ефир, изкарахме 9 месеца заедно и направихме доста неща заедно, добави Борисов. Когато говорят за ДПС, Петков поне е човек, който си държи на думата, ще каже как се развиха нещата, особено за подкрепата с оръжия за Украйна, особено съдебната система, реофрмите в Конституцията. Утре с Габриел и делегация от ГЕРБ-СДС имаме двустранни срещи, ще излъчим наш кандидат, ще гласуваме в четвъртък и ще обявим.

Подготвихме един проект на споразумение, за да не поставяме колегите от ПП-ДБ в ултимативен или под натиск тон. Поел съм ангажимент днес да им предадем споразумението да го разгледат и ако ме послушате да дадем още един шанс на преговарящия екип, който ще бъде Мария Габриел, Теменужка Петкова и Деница Сачева, както и Рая Назарян, подчерта Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


156
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
109
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Какъв ред ,бе ,ред в краденето ли ,бе мутр о ?
108
3
 
8
 
! Отговори
баба мара преди 2 месеца
какъв ред може да установи герб след два мандата в люлин всичко е съсипанонавсякъде бетон няма паркинги на метростанциите не се събират счупените клонине се мете шумата цяла зима изкара на тротоарите колите разбиха тротоаритеедно дърво не се насади тези гмо мозъци не разбраха ли че ни спират въздуха стова строителство колко апартамента получиха хората на герб от тази работа
107
2
 
10
 
! Отговори
Алекс преди 2 месеца
Като искаш ред,ритай Сглобката и да вървим на избори.
106
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Еми, айде. Но вече не вярвам нещо.
105
12
 
5
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 2 месеца
650000 българи са ГЕРБ каквото и да Лъжете драскачи
104
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
научаствал се бил хахаххахах ти самия си сглобка ве лебед, или с други думи казано Организирана Престъпност
103
1
 
9
 
! Отговори
фаниме Закуро преди 2 месеца
нема лапаница нали!
102
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
По принцип анализа за потенциалната Сглобка 2 на Боко е вярен,но острието на ПП-ЛГБТ - Киро ще се измори да пробожда няколко месеца Мими Гаргамелова, Кокорчо няма да може да му помогне понеже инструмента му е мек, затова ПараПетков ще се наложи да помоли коалиц.партньори Гнома и Куртизаноф да спрат със задоволяването по министерствата и да дойдат да помагат с пробождането на Марийка.Относно Марийка, тя би трябвало да издържи,понеже е калена в ЕС пробождането навсякъде !
101
3
 
10
 
! Отговори
Скрий се преди 2 месеца
Скрий се, БЕ!
100
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ако ПП се съгласи с твърденията на гербаджиите и влезе в техния тон, означава, че Бойко е прав, а те са некадърни и нагли. По-добре да развалят сглобката и да ходим на избори, отколкото срама Бойко да е отново министър -председател.
99
1
 
4
 
! Отговори
Коментатор преди 2 месеца
Цитати на Боко: "Апелирам Христо Иванов и Атанас Атанасов, докато се задоволяват". "Ако Мария, обърна се Борисов към вицепремиера Габриел, приемеш да си премиер...за няколко месеца ще те прободат." Относно втория цитат- след няколко, за няколко или по време на няколко месеца ще пробождат Марийка? Тя е подготвена но няколкомесечно пробождане, дюзите ще й откажат.Освен това главния пробождач Киро, ще се измори. Гнома и Куртизан ше трябва да спрат да се задоволяват и да обърнат внимание на Марийка!
98
2
 
6
 
! Отговори
Главанак преди 2 месеца
Точно ти ли ще въведеш ред?Ти, дето от 5 коментара на снимките с пачките и кюлчетата даде шест различни версии! Ти, който си олицетворение на корупцията!Ти, дето въведе мафиотски стил на управление, подчини съдебната власт и докара страната до катастрофа!Въвеждай си каквото искаш, България затъва и ще продължава да затъва най- много заради тебе!
97
1
 
3
 
! Отговори
Мълния нюз преди 2 месеца
След конгреса на ОПГ Герб и речта на лидера й Боко Чекмеджански, Марийка Гаргамелова излязла с реч, че й да няма коалиция е готова за нова Сглобка, понеже перспективата да я "пробождат", по думите на Боко, много й харесала. Тя била готова за всички видове пробождания, защото в Брюксел през годините е била пробождана навсякъде и опита й в пробожданията бил доста голям.
96
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Аз съм от ГЕРБ 72 - Не си се изразил ясно, трябваше да напишеш - "България започна да краде от европейските фондове по времето на ГЕРБ.". А това че който не харесва герб е комунист и да ходи в Москва се изтърка вече. Мафиотските изпълнения на Борисов втръснаха на голяма част от народа.
95
3
 
2
 
! Отговори
Сиирджия преди 2 месеца
Значи Боко предлага на Куртизанката и Гнома да се задоволят по миниатерствата, а на Марийка предрича, че ще я пробождат. Тя затова ли Гаргамелка така оживено гледа като чула че ще я пробождат ....хахахаха малей къф оратор, направо Оракула от Банкя
94
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Боко, не лъжи - никой няма да я прободе тая Габриел - тя на човек не прилича!!!
93
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Сглобката беше малка. Трябва ви още по голяма сглобка!
92
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Боко щял да сложи ред в чекмеджето.Ама друг път.
91
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
А на шиши какво обеща?Да му изпълниш всички желания срещу задкулисна подкрепа.Ама той взе,че се престара и започна да те подкрепя открито.Какво ли мислят твоите фенове,които преди години трамбоваха с месеци по жълтите павета срещу същия шиши?
90
1
 
8
 
! Отговори
Сглобка 2 (18+) преди 2 месеца
Сглобка 2 - романтоеротичен екшън с елементи на психодрама. Режисьор: Боко Тиквоф. Продуцент: Кенет Менет Гурбенатора. В ролите: Гаргамелка, Плъха,Шиши,Гнома, Куртизанката, ПараПеткоф,Кокорчо и др. Сценарии: "След новата Сглобка, наречена Сварка, Гнома и Куртизанката започват да се задоволяват по министерствата.Шиши напада Плъха по линия на външно, а опитната премиерка Гаргамелова е прободена на път за вкъщи от хитрия Киро на парламентарния парапет.На Марийка й харесва и се започва една ...."