Костадинов: Европа се намира на прага на много тежък социален взрив

Тя не е мирна благодарение на Урсула фон дер Лайен
8 мар 2024 11:09, Нели Христова
166
Костадинов: Европа се намира на прага на много тежък социален взрив
Снимка: БГНЕС

"Председателката на ЕК си позволи да посочи българска политическа партия, заедно с германска и френска, като основна заплаха за "мирна и обединена Европа". Абстрахираме се от този факт, защото освен председател на ЕК, Урсула фон дер Лайен е и политически активно лице, част от ЕНП", заяви лидерът на “Възраждане” Костадин Костадинов в парламента, предаде БГНЕС.

"Няма как да не отбележим няколко факта. Първо, Европа и Европейският съюз са две различни неща. Това нещо много пъти сме го казвали. Очевидно нито тя, нито в ЕК са разбрали, че ЕС в този си вид представлява заплаха за Европа и европейската цивилизация. Политиките на ЕС заличават европейската идентичност, народи, дори европейските национални езици", коментира Костадинов.

Според него Европа "се тресе" от протести.

"Изключителен цинизъм и проява на политическо дебелоочие. Причинителят на най-големите трусове в ЕС да твърди, че Европа е мирна. Не е мирна. Тя се намира на прага на много тежък социален взрив, точно заради политиката на Урсула фон дер Лайен и всички подобни политици в еропейските държави”, посочи още Костадинов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


166
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Европейците тепърва започват да осъзнават какво ги очаква след поражението на украинския режим в авантюрата, в която го тласна Западът. Френският външен министър Стефан Сежурне вече изчисли, че след разпадането на Украйна десет милиона бежанци ще се изсипят в Европа. Вярно, той не обясни какво точно го плаши в тази цифра, предвид факта, че милиони украински бежанци в момента се намират в европейските страни, съвсем легално, по покана на самите европейци. Да не би Европа сега не е доволна от украинците?
37
5
 
7
 
! Отговори
карачанаков преди 2 месеца
ДА,Да верваме ти г-н Копейка така е ,за разлика от Русия която процъфтява, там няма недоволни, всички са щастливи е понякога се случва някой да падне от по висок етаж, драг да почине от ,,естествена ,,смърт,, ,трети да го гръмнат някакви чеченци и т. н.
36
2
 
10
 
! Отговори
За първи път преди 2 месеца
ми се понрави нещо, казано от този човек. Това е едно единствено изречение - наистина определени среди се стремят да заличат всякаква етническа и национална идентичност. Правят това заради свои далечни цели и в крайна сметка всичко е пак само за пари, но много хора не го разбират и се радват на приказките за глобализма, защото си мислят, че това е само свобода на придвижване и възможност да учиш и да работиш в държава, която ти харесва. Но основната цел на шепа свръхолигарси е съвсем друга.
35
4
 
8
 
! Отговори
Дядо Соци преди 2 месеца
Още Цола Драгойчева ми обещава ше, че Европа си отива, а ссср ще е вечно. Още чакам хахаха
34
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Лайне е срещу, значи Възраждане и АфД са най-доброто за момента!
33
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Европа винаги е била гладна, бедна и мизерна. Известни са така наречените "Тъмни времена". След това идва Възраждането - Ренесанса, идва с Географските открития. Тогава Европа създава изключително ефективен модел базиран на ограбване на други страни и непрекъснат приток на евтини енергии и ресурси. Днес този модел окончателно умря, днес отново отново идват "тъмните времена" за Европа.
32
4
 
8
 
! Отговори
До ЕЙ ВАРНЕНСКО РОМЧ преди 2 месеца
"ЗАЩО ДЕЦАТА НА БЪЛГАРКИТЕ не ПОЛУЧАВАТ ДЕТСКИ ?" - питай партиите на мнозинството в НС - те приемат и изменят законите. Не знам до кой от тях се обръщате - Кирчо, Свирчо, Асенчо, Бойко, Ристю - но от тях зависи.
31
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Европа се разпада.Обаче Костадинов си купува чисто нова къща на стойност 500 Хил. Евро.Вено няма намерение да я напуща тази Европа.Обаче феновете му са убедени.
30
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Копейка, колко кмета взехте от ВъZраждане? Нали сте първа политическа сила в България? Или май дори и в родната Максуда не гласуваха за теб..
29
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Капитализъм в Европа не може да има. Капитализъм и Европа - това е оксиморон. Капитализъм може да има в САЩ, в Русия, Австралия, в някои страни от Азия. В Европа имаше капитализъм при колониализма и при постсъветския период, днес няма ресурси за развитие на капитализъм, може да се развива само при наличието на колонии и приток на евтини ресурси. А такива вече няма.
28
9
 
9
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 2 месеца
РУСНАЦИТЕ ВИНАГИ СА ИЗБИРАЛИ ЗА АГЕНТИ РАЗНИ СЛАБОУМНИ И МЕКОТЕЛИ СЪЩЕСТВА
27
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Тоя не е добре У глЪвата. Това е от многото гледане на Russian TV.
26
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Много скоро ще ни стоварят разходите за войната в Украйна. Другото са празни приказки и бонуси за връзкари.
25
6
 
3
 
! Отговори
Де е Цомчо, Костя преди 2 месеца
Да не е ял пак боб? Кой ще пърди, Цомчо или ти?
24
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Европа се разпада икономически.
23
3
 
11
 
! Отговори
Изклатен демократ преди 2 месеца
урсула, таа кууува ниедна ще съсипе тоз континент - на там вървят нещата!
22
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Възраждане не е българска партия.
21
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Изключитеблно точен е тук. А що се касае до "Според него Европа "се тресе" от протести." -не, не е според него, такива са фактите. От години, конкретно от ковидното изнасилване с експерименталките през 2021-ва, Европа се тресе от постоянни протести на всякакви хора и организации, в момента - също. И да, настоящото управление на институциите в ЕС е опасно и вредно за Европа и за самия съюз. Ако искаме те да просъществуват, подобни назначени от САЩ слуги трябва да се отсранят на момента!
20
11
 
6
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 2 месеца
КОСТАДИНОВ ПОКАЗВА СЪЩНОСТТА НА РУСКАТА ПОЛИТИКА
19
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Костадинов истината.Така му викат в ромския квартал.