Преговорите между ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ продължават тази сутрин

Партиите решават ще има ли ротация, или предсрочни избори
10 мар 2024 10:00, Анисия Иванова
126
Преговорите между ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ продължават тази сутрин
Снимка: БГНЕС

Представителите на ГЕРБ-СДС и „Продължаваме Промяната – Демократична България“ ще продължат преговорите в сградата на Народното събрание днес в 10 ч.

Първият кръг преговори приключи малко след 22.00 часа снощи. Срещата беше закрита за медиите и нито преди, нито след нея имаше коментари от участниците.

В преговорния екип, обявен от лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, са вицепремиерът и министър на външните работи в оставка Мария Габриел, Теменужка Петкова, Деница Сачева и Рая Назарян, заместник-председатели на парламентарната група на ГЕРБ-СДС.

Още по темата


В екипа на ПП-ДБ за преговори участват лидерите на формациите Кирил Петков, Асен Василев, Атанас Атанасов, Христо Иванов и премиерът в оставка Николай Денков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


126
Още по темата: ГЕРБпреговориПП-ДБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Пп плащат на двете тв да плюят по Русия ,а нас ни забавляват с Един за друг 3 часа ,тия които поправят апартаменти и къщи на социално слаби ,2 часа ,с едно пошло предава ме за готвачи ,водещия готвач ,крещи ,държи се нагли с готвачите и хвърля чинии и храната която готвят ,скоро за почва да ни забавляват и с Биг Брадър,чудя се къде са тия двамата от обора тоест фермата кога че се покажат и те да ни отвличат вниманието от реалните проблеми в държавата ,ПП плаща да стоим и гледаме тарикатите
68
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До НаблюдателПрав сте. Демокрация в целия й блясък, под рубриката борба против корупцията и евроатлантизъм. Истинска битка за власт и постове.
67
1
 
7
 
! Отговори
Джон Наш преди 2 месеца
ГЕРБ от месец и половина отсъства от медийното пространство. Затова пък ПП ДБ не млъкват от сутрин до вечер и глуповато си разкриват тактиките и стратегиите за овладяване на всичко в държавата, което ги прави предвидимо лесни за кypолиране. Пред ПП ДБ има само един вариант и той е коалиция с ГЕРБ, докато пред Борисов има поне три варианта, включително и субординация с Президента. Да видим.
66
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Размисли Да, ама в БГ не се прави така! Как така ще напишат 400 страници Коалиционно споразумение, като не знаят утре какво ще правят? Ти да видиш, тепърва щели да мислят приопитети, принципи /боже!/, механизми, реформи по сигурност ... А в началото се скараха за това, кой от кого е преписал предизборната си програма. Не са ясни началниците за догодина, затова е така винаги у нас.
65
0
 
3
 
! Отговори
До 64 преди 2 месеца
И ти си "чист",явно колкото нея или просто си говориш глупости,колкото да не заспиш.Да беше я чул на сбирката как възхваляваше вожда,жалка картинка.
64
0
 
4
 
! Отговори
Наблюдател преди 2 месеца
Да се чете: "Пазарлъците за постове, сфери на влияние и дял от "баницата" продължава и днес ". Всеки има коз, едни имат пералня, другите са овладели държавата и не пускат . Абе демокрация в целия и блясък.
63
0
 
3
 
! Отговори
До 65 преди 2 месеца
Само че в Германия никой не се коалира с мутри и пладнешки разбойници.
62
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Боко нареди на калинките какво да говорят и се скри под полите им.
61
0
 
3
 
! Отговори
Размисли преди 2 месеца
Преговорите ще са дълги, а за съжаление в Българската Конституция не се предлага достатъчно време за преговори! За разлика от Германия, на които веднъж след избори им отне няколко месеца за преговори, докато сформират Коалиционно Правителство и напишат 400 страници Коалиционно споразумение!
60
6
 
1
 
! Отговори
Реалист преди 2 месеца
За съжаление ГЕРБ е опетнена партия от сериозни обвинения в корупция! Нищо не можа да я "изпере"! Все пак има надежда в лицето на Мария Габриел, която не е била в страната по време на скандалтите събития, тя е чист и неопетнен човек!
59
9
 
2
 
! Отговори
Право на мнение! преди 2 месеца
Бойко да се пенсионира, че изглежда жалък пред интелигенцията! Мария Габриел е от друго тесто, тя е честен и всеотдаен човек, добре образован и дипломатичен!
58
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Жaлka kapтинka, изn'pgянa paбoтa...
57
6
 
5
 
! Отговори
Пффф преди 2 месеца
Онази дето скри Пътната карта на Турски поток и тя ли преговаря? Срам и позор!
56
8
 
4
 
! Отговори
Хахаха преди 2 месеца
Боко Простото се скри зад полите на 4 жени!
55
6
 
4
 
! Отговори
Мдааа преди 2 месеца
Асен Василев е най-силната и компетентна фигура в ПП-ДБ!
54
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ако някой мисли че тези хора мислят за Народа,жестоко се лъже.Имат една цел,кой по ще се хареса на дедо Байдън,от което ще зависи разпределянето на постове и пари.Избори няма да има скоро защото тази ситуация е удобна за Подмяната,Гроб,ДБ и ДПС.
53
5
 
3
 
! Отговори
Г557дт преди 2 месеца
Бойко и той млъкна най-после и спря да бълва простотиите си.
52
6
 
3
 
! Отговори
Мнение преди 2 месеца
Боко е компрометирана личност и няма компетециите да упровлява, затова от Мюнхен го смениха с Габриел. Тя е по-достойна и дипломатична!
51
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ha npaйg ли ca излезли?
50
8
 
3
 
! Отговори
Те това е преди 2 месеца
Тиквата си остава празна кратуна, куха и дрънка на липса на капацитет.