Трифонов: Абе, само аз ли виждам, че царят е гол?

Лъжци, лицемери, алчни и властолюбци, пише той за властта
10 мар 2024 22:00, Нели Христова
227
Трифонов: Абе, само аз ли виждам, че царят е гол?
Снимка: БГНЕС

Абе, само аз ли виждам, че царят е гол, пита в свой пост Слави Трифонов. Той коментира преговорите между ПП и ГЕРБ.

Ето какво още пише лидерът на ИТН:

Неделя вечерта, случайно попадам по телевизията на БТВ в 19:45 ч. Телевизионната водеща, Жени Марчева, пита госта си, Андрей Цеков от ПП, визирайки предстоящата коалиция с ГЕРБ: станаха ли ПП вече реалисти, а не мечтатели? Жестоко! Значи, ПП в лицето на своя съпредседател Кирил Петков, сформираха партията си на база, ние ще унищожим ГЕРБ.

Същият този съпредседател арестува Бойко Борисов. Предизборната им кампания беше основана на тезата: да променим модела ГЕРБ. След това направиха правителство заедно с ГЕРБ, а сега понеже си правят коалиция, подходящите журналисти мило им казват: вие вече сте реалисти, а не мечтатели. Значи, да промениш модела ГЕРБ е мечта, а да направиш коалиция с ГЕРБ е реализъм. Гледам всичко това за пореден път. Целият тоя ротационен цирк, който се повтаря всеки ден напоследък, изпитвам отвращение към лъжите и лицемерието, алчността и властолюбието, което струи от удобните национални медии и си казвам: абе, само аз ли виждам, че царят е гол? После, за пореден път, се успокоявам с думите: не бе, не съм само аз!

Лъжци, лицемери, алчни и властолюбци, тролове, измамници… и други хора ги виждат. Нормално е и други хора да ги виждат. Та, то е толкова явно. Брутално откровено. Направо ще ти избоде очите. Царят е гол, бе! И жалкото му мъжко достойнство безапелационно е привлякло националните медии - не е за пари в никой случай! Просто изпитват любов. Ей така си живеем ние, в тази странна и много често срамна ситуация и чакаме да дойде нещо по-добро. Като казвам ние, имам предвид, че убедено вярвам, че не само аз виждам, че царят е гол. И също така вярвам, че трябва да заменим глагола “чакаме” с глагола “действаме”. Така е. В крайна сметка, вярата е хубаво нещо! Срещу нея бронебойни куршуми няма открити.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


227
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
174
0
 
0
 
! Отговори
васил божков преди 1 седмица
Еййй, слафкеййй, шти скъсам г.ъ.з.а.7-8 и ще си паднала.Лягай и брой си сама.
173
0
 
21
 
! Отговори
Бате Гого преди 1 месец
Ха, цензурата и нощни смени ли е взела да бичи? Какъв човек трябва да си, за да "работиш" такава "работа"? Да ти са сплесква продължението на гърба от седене и да хванеш хемороиди. Обаче да т.риеш коментари, само защото не ти харесват или защото така са ти наредили.
172
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тоя нямаше ли проблем с очите и трябва да се примери че вече е в миналото.
171
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тоя щял да действа.Ама от диванчето.Нищо,че за нищо не става.Даже вече и да си води предаването.
170
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А себе си не виждаш ли, бе, тарамбука чалгарска, колко си гол и жалък? Какво пак се обаждаш да пречиш на България? Отдавна си господин никой.
169
4
 
26
 
! Отговори
Сълза и смях преди 1 месец
Както пееше Слави "времето спря". Така е. Всичко в България си е като през 90те, пак чалгата си върви, мутри пак си има, рекет пак си има, разликата е само, че сега политическият лидер на итн е стар и болен, и му се привиждат разни голи работи.
168
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ГЕРБ винаги са управлявали с Доган. ДПС имат квоти в всички държавни институции.
167
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Славчо, два пъти можеше да направиш правителство, но избяга. Ай ся не дрънкай! И ти си същото рядко ...............
166
3
 
5
 
! Отговори
смях преди 1 месец
Слави, прав си, обаче седнал за екрана и пишеш пост след пост, основателна жлъч, не си алтернатива. Ти си просто шум. Ехо. С теб и без теб. Не че ще прочетеш това, ама все тая. И да Българите презираме ПП, ДБ, ГЕРБ, ДПС и БСП, Възражане не ги броим изобщо. И нашето презрение се изразява в отказа да гласуваш за лъжата, измамата и покварата. ФАКТ !
165
2
 
25
 
! Отговори
наблюдател преди 1 месец
Тоя да се скрие. Видяхме го що за стока е.
164
23
 
0
 
! Отговори
aaa преди 1 месец
вас кой ви излъга, че трябва да махаме ГЕРБ? Единствената нормална партия у нас. ЗА съжаление, обаче, заради тъпанарчетата като 165, вече ДПС са основната сила в парламента. ЗАбравихте какво беше преди ГЕРБ и как Доган разпределяше порциите и имаше тройна коалиция. Забравихте миналият път като махнахте ГЕРБ че ПЕевски за малко да стане шеф на ДАНС.
163
0
 
31
 
! Отговори
Ицо преди 1 месец
Учиндолския визионер... само той вижда че царя е гол. И да да махнем ГЕРБ изглежда е мечта и за това не са виновни ПП-ДБ, а всичките сънародници които ги правят първа политическа сила вече не знам колко години. Тоя слави не го ли е срам въобще, какво махане на герб, забрави ли вече скандалното си "интервю" с бойко от шоуто му? Ей такива слуги като него бетонират герб/дпс на власт. Кое не е ясно?
162
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Кой цар? Галя от Посолството гола? Къде?
161
19
 
4
 
! Отговори
Гошо преди 1 месец
Слави, народа заслужава своите управници... Не само ти се отвръщаваш от гЕРБ и ПП ДБ. Но въпросът е кой ги избира и защо после ги плюят? На времето викаха много сме силни сме, ама къде сте... СДС си отиде, но комунизма явно не, беше царя но той се оправи за 800 дни, след това ГЕРБ, но си е тръгнал, БСП се разпада, но там това е целта.
160
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
***, върнете го да приказва незабавни смешки, мола ва.
159
4
 
29
 
! Отговори
ааааа преди 1 месец
Моля спрете да му давате публична трибуна на тоя нищоможещ. Той подлъга матряла да гласуват за него и после се изплаши да управлява. Неговата цел беше да се прави на патерица, та да взема без да носи после отговорност. И затова подлъганите после го шкартираха. Пращайте го където му е мястото - в десета глуха.
158
1
 
25
 
! Отговори
tutti frutti преди 1 месец
Славуцо, ти остави, че царят е гол, ами ЦРУ заради тебе направиха ЛГБТ-то, а ти едно благодаря не каза! Не си никаква демократка, само пари знаеш да искаш! Излагаш ни пред чужденците!
157
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Диванният политик изскача като кукувица и после пак се скрива.
156
1
 
3
 
! Отговори
ИСТИНАТА Е СВЯТА преди 1 месец
Юдеоеврейските бунтовници ОБЯВИЛИ ВОЙНА на собственият си юдеоеврейски Цар АГРИПА което е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ срещу ЙЕХОВА докато в столицата РИМ Император НЕРОН ВОДИЛ ТАЙНА ВОЙНА срещу неговите собствени РЕЛИГИОЗНИ вождове...ДРЕВЕН РИМЛЯНИН не съм сигурен да не беше ТАЦИТ пише:"ЦЕЛИЯТ БЛИЗЪК ИЗТОК симпатизираше на Император НЕРОН НО В ОСТАНАЛАТА част от Римската Империя НЯМАШЕ ТОЛКОВА МНОГО ФЕНОВЕ"......ЙОСИФ ФЛАВИИ пише:"В сегашни времена САМО ГО ХВАЛЯТ НЕРОН а аз Йосиф Ви казвам че беше МНОГО ЛОШ"
155
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Вие като куче, защото за него няма нищо! Несправедливи са - той винаги е бил толкова верен прислужник на ГЕРБ, а те даже една комисийка не му предложиха ...