Трифонов: Абе, само аз ли виждам, че царят е гол?

Лъжци, лицемери, алчни и властолюбци, пише той за властта
10 мар 2024 22:00, Нели Христова
227
Трифонов: Абе, само аз ли виждам, че царят е гол?
Снимка: БГНЕС

Абе, само аз ли виждам, че царят е гол, пита в свой пост Слави Трифонов. Той коментира преговорите между ПП и ГЕРБ.

Ето какво още пише лидерът на ИТН:

Неделя вечерта, случайно попадам по телевизията на БТВ в 19:45 ч. Телевизионната водеща, Жени Марчева, пита госта си, Андрей Цеков от ПП, визирайки предстоящата коалиция с ГЕРБ: станаха ли ПП вече реалисти, а не мечтатели? Жестоко! Значи, ПП в лицето на своя съпредседател Кирил Петков, сформираха партията си на база, ние ще унищожим ГЕРБ.

Същият този съпредседател арестува Бойко Борисов. Предизборната им кампания беше основана на тезата: да променим модела ГЕРБ. След това направиха правителство заедно с ГЕРБ, а сега понеже си правят коалиция, подходящите журналисти мило им казват: вие вече сте реалисти, а не мечтатели. Значи, да промениш модела ГЕРБ е мечта, а да направиш коалиция с ГЕРБ е реализъм. Гледам всичко това за пореден път. Целият тоя ротационен цирк, който се повтаря всеки ден напоследък, изпитвам отвращение към лъжите и лицемерието, алчността и властолюбието, което струи от удобните национални медии и си казвам: абе, само аз ли виждам, че царят е гол? После, за пореден път, се успокоявам с думите: не бе, не съм само аз!

Лъжци, лицемери, алчни и властолюбци, тролове, измамници… и други хора ги виждат. Нормално е и други хора да ги виждат. Та, то е толкова явно. Брутално откровено. Направо ще ти избоде очите. Царят е гол, бе! И жалкото му мъжко достойнство безапелационно е привлякло националните медии - не е за пари в никой случай! Просто изпитват любов. Ей така си живеем ние, в тази странна и много често срамна ситуация и чакаме да дойде нещо по-добро. Като казвам ние, имам предвид, че убедено вярвам, че не само аз виждам, че царят е гол. И също така вярвам, че трябва да заменим глагола “чакаме” с глагола “действаме”. Така е. В крайна сметка, вярата е хубаво нещо! Срещу нея бронебойни куршуми няма открити.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


227
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
153
17
 
11
 
! Отговори
вгз преди 2 месеца
Статията е пълна с глупости.Казал Слави: бла-бла-бла.Станали ли били ПП реалисти - попитала водещата.Какви глупости пита тя? Кой кога от партиите са искали да унищожат Герб? Никоя партия не иска това. Просто иска място на кокала и тя да гризе.А в какво убеждават да вярват избирателите - в това, което би ги докарало на власт."Това, което аз ще ти обещая, никой друг не може да ти даде."
152
2
 
1
 
! Отговори
ТРИУМФИ и ПРЕВРАТИ преди 2 месеца
След АРЕСТУВАНЕТО на превратаджийте на ПИЗОН самият НЕРОН изненадващо заявява:"Този велик джентълмен е ГОСПОДИН НИКОЙ и КУКЛА НА КОНЦИ на моите собствени РЕЛИГИОЗНИ ВОЖДОВЕ които са истинските шефове" КОЕТО НАЙ-ВЕРОЯТНО Е ИЗЦЯЛО ВЯРНО тъй като НЕРОН Е СВАЛЕН ОТ ВЛАСТ от ДРУГ ВЕЛИК ДЖЕНТЪЛМЕН вероятен ГОСПОДИН НИКОЙ ДВЕ и КУКЛА НА КОНЦИ ДВЕ на същите религия негови ВОЖДОВЕ даже ГАЛБА е два пъти ПОЗОР ДА СТАНЕ ЗА СМЯХ след успешен ПРЕВРАТ
151
2
 
25
 
! Отговори
Аз преди 2 месеца
Когато народа ти даде право да управляваш ти избяга и се скри като плъх. Единственото което правиш от както си загуби договора с БТВ е да учиш всички как се прави политика. Като знаеш толкова добре защо не им показа?
150
2
 
19
 
! Отговори
Шебек преди 2 месеца
Помниш ли кабинета с министри който издигна Слави е, те бяха същите като тези ... Проекти излизащи един след друг..... Затова хората се отдръпнаха от теб, ти си компрометиран и с нещо те държат но народа усеща и вижда какви кадри издигна тогава... Нищо лично към сегашните но поне са си твойте маскари...
149
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Не бе , той е кралица и обичайно си е гола.
148
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Абе, само аз ли виждам колко е пр***ст трифонов :)
147
1
 
2
 
! Отговори
ВОЙНАТА на НЕРОН преди 2 месеца
НЕРОН ПЪРВИ обявил ВОЙНА на собствените си религиозни вождове с довода:"МОИТЕ РЕЛИГИОЗНИ РИМСКИ ВОЖДОВЕ ПОЛУЧАВАТ ВСЕКИ МЕСЕЦ МИЛИОНИ "ДОЛАРИ" ЗАПЛАТА и ходят с ОГЪРЛИЦИ от ДИАМАНТИ и ЗЛАТО като това богатство им се полага по ДЛЪЖНОСТ ДА ПРЕДОТВРАТЯТ чрез Боговете ПОЖАРА в РИМ а ТОЙ СЕ СЛУЧИ и значи са ВИНОВНИ а самите ХРИСТИЯНИ нямат НИЩО ОБЩО с РИМ И ЗНАЧИ СА НЕВИННИ ЗА ПОЖАРА".......НЕРОН вероятно ПОСТРОЯВА ГРОБА ПОДЗЕМЕН на Християнина Свети Петър БЕЗ НИКОГА ДА Е БИЛ ХРИСТИЯНИН
146
1
 
23
 
! Отговори
popa ot razgrad преди 2 месеца
абе всички виждаме че и ти си гол...по точно гола вода...
145
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
През 2021 народът избра ИТН, за да махнат ГЕРБ и модела ГЕРБ. ИТН не го направиха и сега едва успяват да влязат в парламента. После народът избра ПП и ДБ пак за същото, да махнат ГЕРБ, но ПП и ДБ също не го направиха. На следващите избори ГЕРБ взе най-много гласове и сега управлява заедно с ПП, ДБ, СДС и ДПС.
144
2
 
3
 
! Отговори
ВОДЕЩАТА ВЕРСИЯ преди 2 месеца
ТЕСНИТЕ РЕЛИГИОЗНИТЕ специалисти в Римската Империя са обвинили ХРИСТИЯНИТЕ за ПОДПАЛВАНЕТО на РИМ а НЕ НЕРОН или СЕНЕКА.......ПЪРВОНАЧАЛНАТА версия ИМ била че ХРИСТИЯНИТЕ са от КАРТАГЕНСКИ ЕТНОС отишли при Император НЕРОН с арестуваният от тях Свети ПЕТЪР и гордо му заявили:"ТОЗИ Свети Петър е ПОДПАЛВАЧА на РИМ и тъй като е от картагенският етнос Е УБИЕЦА НА ТВОЕТО ДЕТЕ ОТ ОКТАВИЯ"!Когато НЕРОН разбрал че е ИЗЛЪГАН за Картагенският произход на ХРИСТИЯНИТЕ обявил ВОЙНА на СВОИТЕ РЕЛИГИЯ ВОЖДОВЕ
143
1
 
5
 
! Отговори
L. преди 2 месеца
Не си само ти, бе Слави! Просто останалите сме преживяли вече мисленето чрез детски приказки.
142
8
 
21
 
! Отговори
до ИТН фенове преди 2 месеца
Щом толкова вярвате на Сл.Трифонов, като експерт по всички въпроси, бихте ли му поверили: Възпитанието на децата си,Финансите си, личните си отношения към хората и жените, искате ли да бъдете като него: арогантен, подъл,лъжлив и корумпиран?Ако отговорът ви е да ---Браво, само за ИТН сте!
141
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
След 9 месеца ще дойде ротация и Пацо ще е министър -председател. Славчо ще си лежи на диванчето и ще слага и маха министри. Ще му направим сараи но по малки.
140
5
 
23
 
! Отговори
За Витков преди 2 месеца
Не бре батко, само ти не виждаш ,че си най-големия голтак в държавата и за нещо не ставаш!
139
1
 
19
 
! Отговори
Слави Т. преди 2 месеца
Политиката е като чалгата, чалгата е като политиката, а царят е гол и.т.н.
138
10
 
31
 
! Отговори
Дедо слави преди 2 месеца
Гологлавеца е най-алчния и завистлив чалгар в БГ!
137
0
 
1
 
! Отговори
ЧЕРНИЯТ ПЕТЪР преди 2 месеца
ХРИСТИЯНСКИЯГ Светец с автентично изцяло ГРЪЦКО име ПЕТЪР е сценариста на ТУРИЗМА на Император НЕРОН на ОЛИМПИАДИТЕ в която НЕРОН изобщо НИКОГА НЕ е участвал като съзтезател а ТИРАНИЧНО си присвоява абсолютно ВСИЧКИ първи места без да е имало спортно съзтезание!....НЕРОН ПЪРВИ деликатно намеква на юдеоеврейските бунтовници че в Римската Империя единственият СПОРТ са ГЛАДИАТОРСКИТЕ игри а самата ОЛИМПИАДА е ЛЪЖА НА РИМ за ИЗМАМА на ПОРОБЕНИТЕ народи!вВСЕ ПАК НЕРОН може би ФИНАНСИРА гроба на ПЕТЪР
136
4
 
18
 
! Отговори
баба мара преди 2 месеца
хаиде стига с вашите празни приказки итн защо гласува с герб и пп едно говоритедруго вършите избори до дупка това не се изтраива повече
135
8
 
31
 
! Отговори
Чичо Гошо преди 2 месеца
Царя не е гол! Ти си гол! Освен кубето, се показа и лакомото ти дупе. Децата ни не се хранят с празни приказки, но вместо да оправите това, от партиите само дрънкате глупости за да подсигурите своите старини, а не на всички българи.
134
3
 
19
 
! Отговори
трла-ла-ла преди 2 месеца
Айде галфончо покажи сега голото си гръбче, че да видим, какво пише на него.