Трифонов: Абе, само аз ли виждам, че царят е гол?

Лъжци, лицемери, алчни и властолюбци, пише той за властта
10 мар 2024 22:00, Нели Христова
227
Трифонов: Абе, само аз ли виждам, че царят е гол?
Снимка: БГНЕС

Абе, само аз ли виждам, че царят е гол, пита в свой пост Слави Трифонов. Той коментира преговорите между ПП и ГЕРБ.

Ето какво още пише лидерът на ИТН:

Неделя вечерта, случайно попадам по телевизията на БТВ в 19:45 ч. Телевизионната водеща, Жени Марчева, пита госта си, Андрей Цеков от ПП, визирайки предстоящата коалиция с ГЕРБ: станаха ли ПП вече реалисти, а не мечтатели? Жестоко! Значи, ПП в лицето на своя съпредседател Кирил Петков, сформираха партията си на база, ние ще унищожим ГЕРБ.

Същият този съпредседател арестува Бойко Борисов. Предизборната им кампания беше основана на тезата: да променим модела ГЕРБ. След това направиха правителство заедно с ГЕРБ, а сега понеже си правят коалиция, подходящите журналисти мило им казват: вие вече сте реалисти, а не мечтатели. Значи, да промениш модела ГЕРБ е мечта, а да направиш коалиция с ГЕРБ е реализъм. Гледам всичко това за пореден път. Целият тоя ротационен цирк, който се повтаря всеки ден напоследък, изпитвам отвращение към лъжите и лицемерието, алчността и властолюбието, което струи от удобните национални медии и си казвам: абе, само аз ли виждам, че царят е гол? После, за пореден път, се успокоявам с думите: не бе, не съм само аз!

Лъжци, лицемери, алчни и властолюбци, тролове, измамници… и други хора ги виждат. Нормално е и други хора да ги виждат. Та, то е толкова явно. Брутално откровено. Направо ще ти избоде очите. Царят е гол, бе! И жалкото му мъжко достойнство безапелационно е привлякло националните медии - не е за пари в никой случай! Просто изпитват любов. Ей така си живеем ние, в тази странна и много често срамна ситуация и чакаме да дойде нещо по-добро. Като казвам ние, имам предвид, че убедено вярвам, че не само аз виждам, че царят е гол. И също така вярвам, че трябва да заменим глагола “чакаме” с глагола “действаме”. Така е. В крайна сметка, вярата е хубаво нещо! Срещу нея бронебойни куршуми няма открити.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


227
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Днес гледах на запис ( за да си припомня детайли) интервюто му на Дългия с най-големия предател в историята на човечеството, тоест Горбачов, когато му гостуваше в шоуто преди 22 години. И Дългия още в началото му направи зверска " Четка". "Ако не бяхте вие, г-н Горбачов, аз нямаше да съм тук и сега и да водя такова предаване." Жалък учиндолец.
12
3
 
11
 
! Отговори
Зависим преди 2 месеца
Доста и различни неща могат да се видят след употреба на прахчета. Време ти е за метадонова диета, малък чалгарски к***ло***уне!
11
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ако не беше Правец нито Герб нито Шоуто на Слави щеше да то има.
10
10
 
16
 
! Отговори
Джо преди 2 месеца
Трифонов е Господин Никой и неговото мнение няма значение
9
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
ПП първо се сбраха с малкия ГЕРБ ДБ. А после и с големия ГЕРБ. С каквито се събереш така става.
8
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Свърши тя...
7
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Единственото голо ,което виждам е една гола кратуна!
6
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
И ние те гледахме 20 години как ръсиш цинизми по телевизията, но си мълчахме
5
9
 
19
 
! Отговори
Гол преди 2 месеца
е твоят мозък откъм разум. Едни интриганти, с е л я н д у р и, които опростачихте младите българи. Само знаете да плюете като вожда си полу президента Радев. Продажници.
4
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Не, не само ти виждаш, че голювците са голи....но виждате ли че ПП извършиха един мини антибългарски, глобалистичен преврат в България? Ясно ли ви е това.?? Тия дадоха курс за унищожението ни!
3
4
 
16
 
! Отговори
Гошо преди 2 месеца
Брей.Взехте да публикувате и други мнения.Да не е станало нещо което само вие знаете
2
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Как нема да видиш нали и ти си от страната на булката кво са прайш на улав.
1
15
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
По принцип е прав!