Трифонов: Абе, само аз ли виждам, че царят е гол?

Лъжци, лицемери, алчни и властолюбци, пише той за властта
10 мар 2024 22:00, Нели Христова
227
Трифонов: Абе, само аз ли виждам, че царят е гол?
Снимка: БГНЕС

Абе, само аз ли виждам, че царят е гол, пита в свой пост Слави Трифонов. Той коментира преговорите между ПП и ГЕРБ.

Ето какво още пише лидерът на ИТН:

Неделя вечерта, случайно попадам по телевизията на БТВ в 19:45 ч. Телевизионната водеща, Жени Марчева, пита госта си, Андрей Цеков от ПП, визирайки предстоящата коалиция с ГЕРБ: станаха ли ПП вече реалисти, а не мечтатели? Жестоко! Значи, ПП в лицето на своя съпредседател Кирил Петков, сформираха партията си на база, ние ще унищожим ГЕРБ.

Същият този съпредседател арестува Бойко Борисов. Предизборната им кампания беше основана на тезата: да променим модела ГЕРБ. След това направиха правителство заедно с ГЕРБ, а сега понеже си правят коалиция, подходящите журналисти мило им казват: вие вече сте реалисти, а не мечтатели. Значи, да промениш модела ГЕРБ е мечта, а да направиш коалиция с ГЕРБ е реализъм. Гледам всичко това за пореден път. Целият тоя ротационен цирк, който се повтаря всеки ден напоследък, изпитвам отвращение към лъжите и лицемерието, алчността и властолюбието, което струи от удобните национални медии и си казвам: абе, само аз ли виждам, че царят е гол? После, за пореден път, се успокоявам с думите: не бе, не съм само аз!

Лъжци, лицемери, алчни и властолюбци, тролове, измамници… и други хора ги виждат. Нормално е и други хора да ги виждат. Та, то е толкова явно. Брутално откровено. Направо ще ти избоде очите. Царят е гол, бе! И жалкото му мъжко достойнство безапелационно е привлякло националните медии - не е за пари в никой случай! Просто изпитват любов. Ей така си живеем ние, в тази странна и много често срамна ситуация и чакаме да дойде нещо по-добро. Като казвам ние, имам предвид, че убедено вярвам, че не само аз виждам, че царят е гол. И също така вярвам, че трябва да заменим глагола “чакаме” с глагола “действаме”. Така е. В крайна сметка, вярата е хубаво нещо! Срещу нея бронебойни куршуми няма открити.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


227
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
113
1
 
15
 
! Отговори
Помним добре преди 2 месеца
Той и Слави сформираха партията си на база, ние ще унищожим ГЕРБ и се съюзи с ПП, ама после когото ПП не му дадоха да гепи нищо и се извъртя каго мазньо, съюзи се с ГЕРБ и събори правителството на ПП. На това му се вика излъган подлец.
112
2
 
15
 
! Отговори
Истината!!! преди 2 месеца
Гола ти е простата кратуна на тебе, Чалгар, и междуушието ти е празно!!!
111
2
 
19
 
! Отговори
Съвет преди 2 месеца
Слави Трифонов да се занимава с това, от което разбира - Чалгага! Всяка жаба да си знае гьола! Гьолът на Слави Трифонов е вулгарната чалга и простотията! Там му е мястото!
110
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Истината ТЦ , ТЦ , ТЦЦЦЦЦЦ
109
4
 
11
 
! Отговори
Хахаха преди 2 месеца
Слави, Славиии, ти на Кирил Петков и Асен Василев много завиждаш човек, ще се пръснеш от злоба и завист!
108
3
 
15
 
! Отговори
Гняс и отврат преди 2 месеца
Чалгарят пок включи оплюващата машина! Чалгарят е злобен и токсичен за България!
107
14
 
9
 
! Отговори
Eвала преди 2 месеца
Слави е много прав. До болка прав.
106
7
 
15
 
! Отговори
Истината преди 2 месеца
България е ръководена от ей такива пр.ос.та.ци като този екземпляр, затова е на това дередже! Като се появи един интелигентен и добре образован човек, като Асен Василев и иска да направи добри неща за България, всички пр.ос.та.ци скачат вкупом върху него да го плюят и очернят, като в анекдота с казана на българите в ада!
105
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Само на теб се привижда гол цар. Изкривени еротични видения, какво да говорим.
104
13
 
8
 
! Отговори
Хаха ха преди 2 месеца
Славчо и радев направо вкарват в ужас жьлтопаветните крепители на буци и доган
103
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
тоя що не се махне вече от екрана че много мирише от него
102
4
 
0
 
! Отговори
19 ДЕКЕМВРИ преди 2 месеца
ХРИСТОС ВОЗКРЕСЕ НА 19 ЮНИ изважда ПИСТОЛЕТА И ЦЕЛИ ПРАВО в ДЕСЕТКАТА 29 юни защото това е и ДЕН НА АНТИХРИСТКИЯТ РОМА в чест на РОМУЛ и РЕМ преди РАЖДАНЕТО на ХРИСТОС...........ПАПА ФРАНЦИСК одобрявам и харесвам качественият му ХУМОР........ПРЕДИ ПО МАЛКО ОТ МЕСЕЦ говорителят на Папа Франциск изпрати цялата ЧЕРВЕНА ужБългария ДА МУ ИЗТРЕБВА и избива ПРОТЕСТАНТИТЕ в съюз с ВАТИКАНА излъчено по БНТ,БТВ и сие ЗАЩОТО УНИЩОЖЕНИЕТО НА ТАЯ ХИТЛЕР тире ТУРЦИЯ вече е патент на ИЗРАЕЛ ама НЯМА бг-АРМЕЙЦИ
101
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Въздух под налягане
100
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ами като ти (ИТН) си в безпътица, какво очакваш? Или още не си чел "Алиса в страната на чудесата"? По- добре е да знаеш посоката - Европа, отколкото да се луташ наникъде (като вас) и накрая в Евразийския!!!!! На Запад Славчо е по-добре добре от на Изток.
99
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Слави, и ти си подлец, служи на Сарая толкова години.Опростачи цяло поколение.Къде се слагаш да даваш морални оценки.
98
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Видяхме те тебе колко ставаш. Помним Пацо Шнорхела. И сега ти виждаме депутатите - палачовци и абсолютни ***.
97
3
 
13
 
! Отговори
Паню Баирски преди 2 месеца
Ти нищо не виждаш, защото за нищо не ставаш! Паяк!
96
4
 
17
 
! Отговори
Сълза и смях преди 2 месеца
Защо се обаждаш сбръчкана , гологлава бабо?!
95
6
 
19
 
! Отговори
Наблюдател преди 2 месеца
Слави айде хващай се се Корнела, Шиши и Копейкин и ходете да си легате. И ще продължите да сънувате Кокала и Кацата с мед. Вече се извъртя във властта и ти видехме сеира. Ти си проекция и патерица на ДПС.И да не си гол, ама си ***.
94
2
 
19
 
! Отговори
Само ти преди 2 месеца
Само ти си най умен,най предвидлив, най обичащ хората и жертва всичко, не и парите си, за тях.....само ти слави...а сега сериозно....защо когато станеш богат,известен,с визия в обществото....постепенно започваш да деградираш? Според принципите на Паркинсън,всеки достига своето ниво на некомпетентност,по пътя си към върха. Какво е нивото на Сл. Трифонов и кога достига своето ниво на некомпетентност? Тъжно,нали....