Трифонов: Абе, само аз ли виждам, че царят е гол?

Лъжци, лицемери, алчни и властолюбци, пише той за властта
10 мар 2024 22:00, Нели Христова
227
Трифонов: Абе, само аз ли виждам, че царят е гол?
Снимка: БГНЕС

Абе, само аз ли виждам, че царят е гол, пита в свой пост Слави Трифонов. Той коментира преговорите между ПП и ГЕРБ.

Ето какво още пише лидерът на ИТН:

Неделя вечерта, случайно попадам по телевизията на БТВ в 19:45 ч. Телевизионната водеща, Жени Марчева, пита госта си, Андрей Цеков от ПП, визирайки предстоящата коалиция с ГЕРБ: станаха ли ПП вече реалисти, а не мечтатели? Жестоко! Значи, ПП в лицето на своя съпредседател Кирил Петков, сформираха партията си на база, ние ще унищожим ГЕРБ.

Същият този съпредседател арестува Бойко Борисов. Предизборната им кампания беше основана на тезата: да променим модела ГЕРБ. След това направиха правителство заедно с ГЕРБ, а сега понеже си правят коалиция, подходящите журналисти мило им казват: вие вече сте реалисти, а не мечтатели. Значи, да промениш модела ГЕРБ е мечта, а да направиш коалиция с ГЕРБ е реализъм. Гледам всичко това за пореден път. Целият тоя ротационен цирк, който се повтаря всеки ден напоследък, изпитвам отвращение към лъжите и лицемерието, алчността и властолюбието, което струи от удобните национални медии и си казвам: абе, само аз ли виждам, че царят е гол? После, за пореден път, се успокоявам с думите: не бе, не съм само аз!

Лъжци, лицемери, алчни и властолюбци, тролове, измамници… и други хора ги виждат. Нормално е и други хора да ги виждат. Та, то е толкова явно. Брутално откровено. Направо ще ти избоде очите. Царят е гол, бе! И жалкото му мъжко достойнство безапелационно е привлякло националните медии - не е за пари в никой случай! Просто изпитват любов. Ей така си живеем ние, в тази странна и много често срамна ситуация и чакаме да дойде нещо по-добро. Като казвам ние, имам предвид, че убедено вярвам, че не само аз виждам, че царят е гол. И също така вярвам, че трябва да заменим глагола “чакаме” с глагола “действаме”. Така е. В крайна сметка, вярата е хубаво нещо! Срещу нея бронебойни куршуми няма открити.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


227
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
133
2
 
2
 
! Отговори
дочоолу преди 2 месеца
долу, долу, долу стамболов...
132
1
 
13
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 2 месеца
некво странно усещане, че изказването на "не-голия" слаби трифонов е компилация от вчерашните коментари под 1-2 статии в тва жалко читалище
131
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Слави- вие сте опозиция- КАКВО НАПРАВИХТЕ КОЛКО ПЛАНА ВНЕСОХТЕ- НЕЩО ХУБАВО ПРЕДЛОЖИХТЕ ЛИ- ОСВЕН ВЕЛИКИТЕ ТЪПНИ НА ПИЯН ТОШКУ И СИЕ- КАЗВАШ КРАЖБИ- ЕТО СЪБЕРИ ПРЕДПОЛОЖЕНИЯ И ГИ ПОДАЙ В ЕВРОПРОКУРАТУРА- НЕ САМО ДА РЕВЕТЕ И ХРАЧИТЕ- НЯМА ДА ГЛАСУВА НИКОЙ ЗА ВАС- ЗАЩОТО САМО СЕ ДЕРЕТЕ.....
130
5
 
27
 
! Отговори
Възмутен преди 2 месеца
Слави, мандулината ти куха, мойто момче, много си си повярвал, слез на земята и прави това, от което разбираш - чалга вулгарни песнички, не си дорасъл за политик и политически оценки! Не си го мери с големите в политиката. Не знам кой ти финансира измисления политически проект, но явно наскуба и ти финансови субсидии от държавата яко! Лицемер!
129
4
 
21
 
! Отговори
Андерсен преди 2 месеца
Хем е т ъ п, хем ДС мафията и сценаристите му го използват, хем и акъл дава. Нема такъв гол цар и такъв народ! Нема!
128
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Хи-хи! От Розовата долина, станахме Долината на царете! Как да ги броим /мумиите/? Машинно ли? Отново ли? Крум го нема отдавна.
127
16
 
7
 
! Отговори
Слави благодаря преди 2 месеца
Слави благодаря , че сьбори навремето антибьлгарите от -ппКойто заедно с шиши и буци ще ни напьлнят с утайката на мигранти от австрияТи си истински патриот
126
7
 
20
 
! Отговори
Да се знае! преди 2 месеца
На Слави мнението няма никаква стойност, като знам какви вулгарни глупости е пял и говорил! Той не може да дава насока на българите, защото няма умствения капацитет и компетентност! Той си остана едно просто момче!
125
9
 
5
 
! Отговори
емо преди 2 месеца
запознавайки се с коментарите констатирам, че малко хора виждат, че царят наистина е гол, като слави е напълно прав. според социологическите проучвания, ако се проведат нови избори, ще се получи същата мила родна картинка. няма спасение.
124
2
 
6
 
! Отговори
СЛАВИ МИНЕТА преди 2 месеца
ТАКА МУ КАЗВАТ на СЛАВИ ТРИФОНОВ на ЧЕРВЕНИЯТ ТУРСКИ ЕЗИК НА БКП тире ЦСКА..............пРАВ СИ ЧЕ ПРЕВОДА НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК НА ОНУЙ 18+ Е благодаря
123
2
 
14
 
! Отговори
Пффф преди 2 месеца
Трифонаки е куха лЕйKа.
122
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Хаха ха "Не знаят български" само за такива като тебе, които нищо не знаят, но пък са им казали какво трябва да знаят под диктовка. Не ти трябва да знаеш, за да имаш мнение, нали.
121
2
 
13
 
! Отговори
Мнение преди 2 месеца
До 133. Не са излъгали! Това се нарича да си "гъвкав", да можеш да си "приспособим" и да променяш мнението си, за да получиш по-добър резултат. ПП-ДБ се съгласиха на "сглобка" с ГЕРБ в името на България, да направят поне малко добри неща, отколкото едно голямо "Нищо" и вечни избори!!!
120
13
 
1
 
! Отговори
Слави благодаря преди 2 месеца
Слави видя , че - пп са хората на буци и доган и ги сьбориУдаржа на думата си че ще ги чегьрта
119
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
ИТН беше главният "изчагъртител" на ГЕРБ. Незнайно как ПП им стана главният враг, а Слави събори собственото им правителство, ей така с един тел. разговор, защото "те не ме уважават". А дали няма(ше) и финикийски знаци.
118
7
 
1
 
! Отговори
Хаха ха преди 2 месеца
Кои са по интелигентни от слави тия дето и бьлгарски не знаят а се водят бьлгари по паспорт
117
3
 
3
 
! Отговори
RED ХИГИЕНА МАРКС преди 2 месеца
ПОЛША и полският език са сътворили прякора СТАЛИН на кървавото чудовище Йосиф ДЖУГАНАШВИЛИ..........За ОЩЕ справки полският футболен отбор "СТАЛ" от град МИЕЛЕЦ от което си личи че СТАЛИН НИКОГА НЕ Е СМЪРДЯЛ а НЕПРЕКЪСНАТО СЕ МИЕЛ и КЪПЕЛ и във БАНЯТА Сталин ОПРАВЯЛ СЛАВЯНКИТЕ а не НА ПОЛЯНКА както е написал поет-хуморист
116
3
 
18
 
! Отговори
Лъжливото овчарче е преди 2 месеца
Слави прилича на ревнива булка-клюкарка с ниско самочувствие, опитващ се да принизи по-интелигентните и образовани от него до своето ниско ниво с клевети и фалшиви внушения.
115
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Все пак е напълно прав за ПП, а и за ДСБ. Излъгаха избирателите и се съюзиха с Борисов и Пеевски за власт и пари.
114
1
 
17
 
! Отговори
Реалността преди 2 месеца
Слави, гледай си простите вулгарни гнусни песньовки и не се занимавай с неща, от които не разбираш! Не ти стига умствения капацитет, нито фалшивото ти образование!