Сачева извади скандален запис на Асен Василев, саботирал Габриел от началото

Никой не е търсил подкрепата на БСП
Обновена: 21 мар 2024 09:25 | 21 мар 2024 08:45, Петър Бойчев
345
Сачева извади скандален запис на Асен Василев, саботирал Габриел от началото
Снимка БГНЕС

"От самото начало се работи по това Мария Габриел да бъде саботирана", това пред Нова тв депутатът от ГЕРБ-СДС Деница Сачева. Тя е част и от преговорния екип за кабинет.

Сачева пусна запис на думи на финансовия министър в оставка Асен Василев. На него се чува как той казва: „По мое лично мнение последният ден, в който тази Мария Габриел иска да е премиер, ще е и последният ден на това правителство. Тя няма да иска да бъде свалена предсрочно".

"Това, което ние поставихме като изискване още в началото, е да се търсят 2/3 мнозинство, но това да бъде с изключение на БСП. ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС могат само заедно да търсят това мнозинство, нито една от двете групи не може да търси поотделно мнозинство", обясни Сачева.

По думите й Кирил Петков е съгласувал този текст с Делян Пеевски.

"Има хора, които работят основно за маркетинг и пиар, и които отклониха държавата от основните политики", заяви тя.

ГЕРБ-СДС няма да влязат в преговори за кабинет с втория мандат, категорична беше Деница Сачева. Единственият вариант, който коалицията ще подкрепи, е правителство с министър-председател Мария Габриел и без Асен Василев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


345
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
267
1
 
7
 
! Отговори
Баба Генка преди 1 месец
Отдек га изкопаха тоз съсел Грациела, шубе ме е веке новините да пусна преди Ергено.
266
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Бacи, тая прилича на варена риба, нарисувана от Пикасо в кубичния му период! Доктор Енчев???
265
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Супер! Змиярникът ври и кипи! Кой ще победи, дами и господа, усойниците или пепелянките?
264
25
 
8
 
! Отговори
щом не става преди 1 месец
Ами щом финансов експерт като Асен Василев е казал, че Габриел НЕ СТАВА за премиер, значи наистина е така. И Габриел не трябва да бъде премиер на България. Да издигнат друга кандидатура. А най-добре според мен е академик Денков да управлява още 3-4 години до следващите редовни парламентарни избори. То е ясно на всеки, че от Денков по-добър български премиер няма да намерим.
263
0
 
20
 
! Отговори
мдааа преди 1 месец
голяма помия е в този парламент !
262
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 263 Този запис е направен от Радостин Василев и го има в интернет от отдавна
261
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не съм фен на Василев, може да е казал и по-големи обиди, щото това което е казал е нищо. Обаче Сачева и ГЕРБ претендират за честност, а в същото време тайно записват коалиционият си партньор. Колко още записи на политици притежава ГЕРБ? Трябва да одбележим, че записите може да бъдат маниполирани и аз абсолютно сигурен, че ако потрябва ГЕРБ ще извърши маниполация.
260
0
 
2
 
! Отговори
Аз преди 1 месец
Опаш е много неприятен.
259
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Аз си купих кола миналата седмица, имам няколко апартамента и не работя от както избрахте чалгарина Слави защото държавата съм я издържал 20 години. Вие бачкайте защото сте балами, а аз само гледам и правя пуканки а ППДБ са по-зле дори от Слави.
258
16
 
15
 
! Отговори
Деницоклатец преди 1 месец
Неуважаеми пуйки от медиите!Не я канете тая бухнала от самодоволство дунда.Само ви умирисва студията ,а и ефира.То не,че има много умни в тая тоталитарна зарзаватчийница Грооооб.Ама СЕМ трябва да вземат решение талавизиити да не я показват или в студиото да е увита с черга.Бог я е наказал и вместо да отиде в манастир,тя се реди отпред на сергията да плаши человеците.
257
8
 
22
 
! Отговори
срамота преди 1 месец
От снимката ни гледа едно третополово чудовище.Ужас.Дъщерята на даскала от милиционерското училище в Симеоново просто плаши с грозотията и с глупостта си.Добре угоената слоница Деница наричаше герберастите разбойници , а партията им мафия.Сега слоницата е лидер на мафиотската банда ГЕП и ръси милиционерски мозък от екрана на платените телевизии.
256
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Асен Василев ходил за инструктаж и пътьом се отбил да види Статуята на Свободата. Вдигнал глава и почнал да я гледа изучаващо. Гледал гледал. Статуята първа не издържала и мигнала.
255
14
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Сачева-вашият лидер го е страх от американците да не попадне в списъка Магнитски, затова и не състави правителство с БСП и ДПС.И доброволно даде властта на ППДБ.И вие вместо да му държите сметка защо победилата партия в изборите доброволно дава властта на втората, мълчите и си трайкате.
254
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
В една редица :Антон Тодоров ,автора на "Шайка" ,Деница Юница , Яни Янев и Киро Простото.
253
17
 
18
 
! Отговори
обективен преди 1 месец
Дебелата ялова крава Деница цвилеше че ГЕРБ са мафия , а сега милиционерската щерка целува краката на Тиквата!Долно и противно същество!
252
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Нищо не се е променило от хиляди години! Сядам на метлата. Включвам пръцпръцпръднята и започвам да обикалям земята. Метлата с крила ме носи до небесата. Гледам долу, а там човеците се чудят и те как да хвръкнат горе, като мен! Та човеци, хващайте метлата, почистете земята, ще настане слънчев ден и ще хвъркнете с метлата като мен! Днес е комунизъм в пълен екстаз и всички играеме чалга с вас! Чалгата днес света владей, и който не знае, как да си врътка трътката на тротинетката, зле живей!
251
12
 
16
 
! Отговори
T преди 1 месец
Рядко противно същество
250
1
 
3
 
! Отговори
Уж преди 1 месец
Уж пазарът регулира цената към по-ниска, а предварително ни плашат с 20% отгоре, но после ще има още 20% необявено увеличение. Те това е есът.
249
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Борисов пусна ченгеджийницата... Не е ли Сачева за разследване?
248
6
 
12
 
! Отговори
Случаен минувач преди 1 месец
И защо досега не го е публикувала?