Христов вижда единствено кабинет на ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ

След изборите трябва да има коалиционно споразумение
30 мар 2024 19:25, Александър Попов
52
Христов вижда единствено кабинет на ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ
Снимка: БГНЕС

Бъдещото правителство след парламентарните избори зависи от това дали ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ ще имаме 121 мандата. Няма с кого друг са се сформира правителство освен по този начин, въпросът е от ПП-ДБ да са си направили изводите, да не искат всичко, да подпишем коалиционно споразумение, каза председателят на СДС Румен Христов пред NOVA NEWS.

По негови думи изборът на Димитър Главчев за министър-председател е правилен и той ще проведе честни избори.

Христов е на мнение, че някои от министрите в предходния кабинет може да бъдат част от новия, но сред тях не трябва да има хора, подписали декларация, че не желаят да бъдат част от правителството на Мария Габриел.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
0
 
0
 
! Отговори
43657 преди 1 месец
Брово бе, Христов като ще бъде същото защо ще се харчат милиони за избори, а за пенсионерите няма да има добавки за Великден, те сега си отговори защо хората ви ПСУВАТ
45
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Изказването на този никой потвърждава по безспорен начин факта,че изборите няма да са нито свободни,нито честни! Мутрите и шарлатаните отново готвят тотално фалшифициране на резултатите! Дори вече стъкмяват далаверите по сформирането на следващата убийствена за РОДИНАТА ни сглобка! Ще им позволим ли???
44
0
 
3
 
! Отговори
ЪхЪ преди 1 месец
НЯМА ДА СТАНЕ. ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА КОРНЕЛИЯ! ИЛИ ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ! НО НЕ И ЗА ВАС! НЕ ГИ ХАЛЕСВАМ, НО ЕЙ ТАКА, НАПУК! вАРИНАТ ДА НЕ ГЛАСУВАМ НЯМА, ВАРИАНТ ДА ГЛАСУВАМ ЗА ТЕЗИ ПРЕДАТЕЛИ СЪЩО НЯМА! ОСТАВАТ ВЪЗРАЖДАНЕ И БСП!
43
0
 
3
 
! Отговори
Стига преди 1 месец
Не разбрахте ли, че не ви искаме повече!? С вашите ала-бала, кандарми и лъжи! Стига лицемерие и предателства! Съсипахте държавата и законите с безумията си! Опасни сте за страната и хората!
42
0
 
4
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 1 месец
ПП ДБ са политически тpyпoвe.
41
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тази партия ли подари авиокомпания "Балкан" за 150 000 долара, барабар с всичките й имоти и активи?
40
0
 
10
 
! Отговори
Колко са грижовни! преди 1 месец
Нашите политици са много грижовни, треперят за гражданите и техните финанси. От сутрин до вечер слушаме как ще се охарчим на избори. Когато пръскат пари и подаряват на чужди държави, никой не знае сметката. Когато се състезават да отрупват Зеленски с пари, те са първи. Но когато трябва да дадат по петдесет лева на някой празник, това е най-големия фалит и трагедия. Безсрамници и долопробни нагаждачи!
39
0
 
11
 
! Отговори
Безсрамие преди 1 месец
Отсега ли ще ми определят какво споразумение трябвало да има след изборите? Каква е тази дембелщина, егоизъм, инфантилност? Такава липса на емпатия!. И много абревиатури е подредил в редичката, да не пропуснат пост и власт, той и приятелите му! Този какво е направил за страната, изобщо стъпил ли е в един квартал различен от неговия? И веднага предсказва...
38
1
 
10
 
! Отговори
4 преди 1 месец
Пак тия ли бе?Не се ли накрадоха и наядоха!?
37
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
тоя е гоуем Оптимист - ПъПъ- ДъБъ ще гледат НС през крив макарон и ДАЙ, БОЖЕ, ТОВА ДА СТАНЕ
36
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Българин- 20 юни 2023г в НС се гласува Бюджет 2023г- Възраждане гласува против- ако разчитахме на тях БГ щеше да остане без бюджет, Декември 2023г Възраждане гласува и на второ четене против бюджет 2024г- КАК ДА РАЗЧИТАМЕ НА ВЪЗРАЖДАНЕ- ТЕ РУШАТ.
35
1
 
9
 
! Отговори
Бай ВарвАр преди 1 месец
Дядо Румен и той откога захвана да разбира ат политика ?! Да слушка там каквото му кажат от Банкя и да си трае ...
34
9
 
5
 
! Отговори
Надя преди 1 месец
Ха,ха,ха аре копейковци у канала. Кирчовците ни бяха достатъчни!
33
6
 
15
 
! Отговори
Българин преди 1 месец
На 9 юни за Възраждане!
32
1
 
11
 
! Отговори
Тенгри кан преди 1 месец
Въпроса винагие опирал до това, колко дупетата ще вземат ГЕРБ:))) Не забравяйте, че в нашата борба срещу Боко Тиквата, нашата основна тактика е намаляване на бройката дупетати на Ръпонят и съответно влизането в неудобни за него колаборации и практики. Именно, затова бе създадена инженерно ПП-ДБ, за да има удобна Патерица, Бойко и пак не успя Мертен!;))) Затова не подценявайте гласуване, с което ГЕРБ да получат по-малко дупетати;))) И не забравяйте: алчността ходи по хората!;)))
31
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ГРОБ-ДПС са най-опастната групировка за стабилността на страната!
30
1
 
19
 
! Отговори
Ужас преди 1 месец
Сдс кои бяха ония дета разграбиха страната с така наречената от тяхМасова приватизация - и този е ясенЧудя се само защо герб хрантути подобни индивиди
29
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До ПОСОЛСТВОТО ЩЕ КАЖЕ Никога повече... а какво ще избереш? На с ран чалгар да ти свири на гадулка ли? Еххх.. като почнете ей така да се превземате...
28
1
 
20
 
! Отговори
ПОСОЛСТВОТО ЩЕ КАЖЕ преди 1 месец
ПП ДБ? Никога повече. Никога!
27
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ааа !!! Тия нали ги видяхме че не стават . Сега трябва Възраждане и ИТН да управляват . Те не са били на власт . Тотално провалените партии били на власт вечно ли да царуват ? Диктатира . Партиите врагове на референдумите и демокрацията .