Атанасов: Вадят се компромати, за да елиминират Живко Коцев от МВР

Оказван му е натиск от 5 души, сред тях и Сарафов, добави той
130
Атанасов: Вадят се компромати, за да елиминират Живко Коцев от МВР
Снимка: БГНЕС

"ГЕРБ и ДПС искат Живко Коцев извън МВР. Те са си поставили за задача да си осигурят чадър за предстоящия вот и да имат мнозинство в парламента", заяви Атанас Атанасов от ПП-ДБ пред bTV.

По думите му той бил единственият неудобен на коалицията ГЕРБ-ДПС.

"Главният секретар на МВР трябва да остане на поста си, за да се бори с купувачите на гласове. Закачен е случайно в историята с митниците, за да бъде отстранен. Имало е бригада, която му е оказвала натиск, включително Борислав Сарафов. Там е била градската прокурорка, Антон Славчев, шеф на КПКОНПИ.

Още по темата
Едновременно са му оказвали натиск - или подаваш оставка, или влизаш в ареста. Взели са му телефоните, не съм говорил с него. Това, разбира се, подлежи а проверка, но имам сигурни източници от различни канали", добави той.

"Сега се вадят компромати, за да извадят Коцев от МВР. Познавам го най-малко от 15 г. Беше началник на 4 Районно управление, където живея. Препоръчал съм го за този пост, защото е сериозен полицай", каза Атанас Атанасов.

Той обясни още, че ротацията не се случи заради вътрешния министър Калин Стоянов.

Той хвърли и по-голяма светлина върху издирвания Паскал, като първата операция срещу него била през 1998 г. и е била ръководена от него. По думите му тогава соченият за контранадист имал чадър от прокурори в Хасково.

Според Атанас Атанасов Главчев не е човек със собствена воля и кабинетът е нареден от Бойко Борисов. Той обвини номинираният за министър на енергетика Владимир Малинов, че е свързан с "Турски поток" и обслужвал руски интереси.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


130
Още по темата: Атанас Атанасов
Още от Политика
БСП се разграничи от служебния кабинет
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
124
0
 
2
 
! Отговори
свидетел номер 3 преди 3 седмици
"Служебно е достигала информация до мен, че тези две лица се занимават с контрабандна дейност - контрабанда на цигари", разказва Живко Коцев и подчертава, че "въпросните лица знаеха, че съм служител на МВР". И въпреки, че е знаел за противоозаконната дейност на Марин и Стефан главният секретар на МВР допуска близост с тях: "Гостувал съм на техни лични или семейни тържества, както и те са гостували на мен, съответно сме си разменяли подаръци".
123
0
 
0
 
! Отговори
До 116 преди 3 седмици
Защото " комунист" съдържа всичко нечовешко, нехристиянско, мърсно,долно, порочно, нагло, безотговорно, извратено, садистично, алчно, фашистко, престъпно, корумпирано, алкохолизирано, дрогирано, самовлюбено, рашковизъм, джуджманизъм,.... сега разбра ли!
122
0
 
2
 
! Отговори
от разпита на Коцев преди 3 седмици
"Марин и Стефан ме запознаха с Паскал, знаех, че са контрабандисти и кадруват в митниците през Петя Банкова""Гостувал съм на техни лични или семейни тържества, както и те са гостували на мен, съответно сме си разменяли подаръци"."В един по-късен етап, когато вече познавах и сина на Мартин - Стефан Димитров научих, че те имат приятелски отношения с г-н Бойко Рашков Продължително време съм имал служебни отношения с г-н Рашков, посещавал съм неговия дом и там съм виждал Марин и Стефан".
121
0
 
3
 
! Отговори
Гнома за Коцев преди 3 седмици
Оказван му е натиск от 5 души...направо си е било групов секс !!!! Милият се е отдал на изкушението и.... вие знаете какво следва по нататък.
120
0
 
8
 
! Отговори
Йордан преди 3 седмици
Да се снимаш прегърнат с престъпник, когото трябва да си арестувал, не е компромат, ами си е точно корупция.
119
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Защо всички дребни / ниски /хора са злобни ?
118
0
 
16
 
! Отговори
+++ преди 3 седмици
Навързали сте се като свински черва.Срам нямате ли.Малкото останали разумни хора ги е гнус от вас,от всичките муцуни във всички до сега парламенти и за това не ходят да гласуват.Няма смисъл да ходим и да си губим времето и тези новите които лъжат че ще оправят нещата са от същото котило/вашите деца и внуци/нагли лъжци и измамници.Ееее ненаядохте се.
117
0
 
8
 
! Отговори
Ганди преди 3 седмици
Абе кавал, компромат значи документ с невярно съдържание, целящо уронване на престиж, нали показаха снимка с него и ония мошен ници ,ама само да ме пишат във вестника,като е компромат съди вестника или там който е публикувал материала,па ля чо дол ен .Плачете щото няма да съберете и 10%, Мали трябва да има извинения
116
0
 
2
 
! Отговори
Ади Х преди 3 седмици
До Анонимен 116Точно, фашистите са готини, защо на такива амеби им се слага подобен красив етикет?
115
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Защо им давате бенефити като ги определяте като 'комунисти' 'дс агенти' 'фашисти' и пр. Не може ли просто да се определят като негодни, алчни и корумпирани и това е?
114
0
 
20
 
! Отговори
истина преди 3 седмици
Смешни и жалки, министър председателя обяснява пред медиите, че виждаш ли няма нищо лошо човека да получи подарък - часовник за 50 000 лв. Имал повод и бил го получил на публично място - иначе борим корупцията, но за наши хора май не важи - официално се водят подаръци.ПП и ДБ ме отвращават тотално! Тотално падение и деградация.
113
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Костовите ученици с фашистки прийоми , си заминават като СДС-то !
112
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
ДСБ срина и СДС , като цяло !
111
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Новото правителство ще е ГЕРБ ДПС Възраждане
110
0
 
5
 
! Отговори
Ади Х преди 3 седмици
Я чакай малко, не бяха ли точно 4-то, които опъваха чадър на г-н Семерджиев?
109
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Вадят се, защото ги има бе, генералче. Ако ги нямаше, нямаше да ги вадят.
108
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Това е най-мразеният политик в България !Всички нещастия на България ги докараха от ДСБ / ДБ / -И. Й. Костовистите !
107
0
 
8
 
! Отговори
7373 преди 3 седмици
Чак не ми се чете вече. Омазаха се максимално, така както никой не успя в годините на демокрация. Всички разбрахме че светът започва с вас. Иската да управлявате за да живиеете необезпокоявано на гърба на хората, екскурзии, скъпи подаръци и всички следващи се екстри. Но пък не можете. Некадърни сте. Не знаета как. Но пък искате. И този фалшив генерал, по прякор Гном, не спира три дни да лъже и манипулира.
106
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
*** компромати са ,щото са осветили мръсните им игрички.Как мислите ,дали тези които ги сложиха, не са се облажили?Съмнявам се.Нямаше да са там ,ако не се отблагодаряваха подобаващо.Затова и Денков и Киро ,и Асен пискат на умряло.Да не излязат те на светло.
105
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Ле ле ле, тия съвсем ги оплескаха и потънаха до гушата. Всички вкупом се хвърлиха да защитават протежето си свързано с контрабандисти. Генералчето се пъчи по тв, че това е негово назначение. Парапетната приятелка на кирчо пък се изживява като гледачка по тв. Според нея глсека нямал лице на престъпник. Академикът отива по-далеч.според него подкуп от 50000 лв е нещо комично и се изхвърля с прокуратурата. Кирчо и той замесен с контрабандистите много дебела станакакви само борци с/ корупцията