Атанасов: Вадят се компромати, за да елиминират Живко Коцев от МВР

Оказван му е натиск от 5 души, сред тях и Сарафов, добави той
130
Атанасов: Вадят се компромати, за да елиминират Живко Коцев от МВР
Снимка: БГНЕС

"ГЕРБ и ДПС искат Живко Коцев извън МВР. Те са си поставили за задача да си осигурят чадър за предстоящия вот и да имат мнозинство в парламента", заяви Атанас Атанасов от ПП-ДБ пред bTV.

По думите му той бил единственият неудобен на коалицията ГЕРБ-ДПС.

"Главният секретар на МВР трябва да остане на поста си, за да се бори с купувачите на гласове. Закачен е случайно в историята с митниците, за да бъде отстранен. Имало е бригада, която му е оказвала натиск, включително Борислав Сарафов. Там е била градската прокурорка, Антон Славчев, шеф на КПКОНПИ.

Още по темата
Едновременно са му оказвали натиск - или подаваш оставка, или влизаш в ареста. Взели са му телефоните, не съм говорил с него. Това, разбира се, подлежи а проверка, но имам сигурни източници от различни канали", добави той.

"Сега се вадят компромати, за да извадят Коцев от МВР. Познавам го най-малко от 15 г. Беше началник на 4 Районно управление, където живея. Препоръчал съм го за този пост, защото е сериозен полицай", каза Атанас Атанасов.

Той обясни още, че ротацията не се случи заради вътрешния министър Калин Стоянов.

Той хвърли и по-голяма светлина върху издирвания Паскал, като първата операция срещу него била през 1998 г. и е била ръководена от него. По думите му тогава соченият за контранадист имал чадър от прокурори в Хасково.

Според Атанас Атанасов Главчев не е човек със собствена воля и кабинетът е нареден от Бойко Борисов. Той обвини номинираният за министър на енергетика Владимир Малинов, че е свързан с "Турски поток" и обслужвал руски интереси.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


130
Още по темата: Атанас Атанасов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Аве някой спонтанен протест няма ли да има? Ценоразписа дайте.Така спонтанно ми се протестира.
43
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Аве чудо е, чудо. Щом на ппдб избирателите не им прави изобщо впечатление скандала с часовниците и контрабандистите. Щом се сравняват с контрабандистите от герб, за каква промяна тогава говорим?!? Значи промяната е само в хората, искат си оправят бързо живота хахахах. Подкупи и т.н. си остават пак и да тук няма значение дали е кола, имот, часовник. Всичко над някакъв праг от сигурно 500 лв. си е подкуп. Има си закон, има и престъпление!
42
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ако нямаше компромати, нямаше да ги вадят! Точка
41
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Аве като гледам тоя Живко само с мъжка компания по разни спа халати и гол. След това и го натискали.Май не е Живко, а е ЖивкА?
40
0
 
11
 
! Отговори
?!? преди 1 месец
Часовника му отива точно като нова каишка на вярно куче! Аз имам проблем с това! Вие заедно с Денков и другата ви пасмина, като нямате. Това не е Ок. Знае е се кога мафията подарява скъп часовник по заслуги ! има го е българският филм "Под прикритие"
39
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тоя го е назначил,значи прибира поне 70%
38
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
В Европа за такива компромати има разследване и затвор!
37
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
#Кой?
36
0
 
4
 
! Отговори
1 преди 1 месец
Тоя п'а какво ни занимаваш с гаджето си бе. На кого му пука.
35
0
 
11
 
! Отговори
Сатир преди 1 месец
Имало е бригада, която му е оказвала натиск, включително Борислав Сарафов. Разбрах го от различни канали. Там е била градската прокурорка, Антон Славчев, шеф на КПКОНПИ. Едновременно са му оказвали натиск - или подаваш оставка, или влизаш в ареста. Взели са му телефоните, изолирали са го", обясни Атанас Атанасов. - Вервайте му, той е хляба, водата, слънцето за всеки Българин.
34
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
2020- крещяха по площадите, а сега това какво е- това МАФИЯ ли е- не подкрепям партия, не съм гласувал скоро, но сега ще гласувам срещу, а не за.
33
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Вадят се компромати защото има такива ! Ако не беше корумпиран нямаше да има компромати :)
32
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Какъв жалък интриган е Атанасов.
31
5
 
5
 
! Отговори
Пълен абсурд преди 1 месец
Не знам защо никой не коментира подарения джип на Арнаудова,заради особени заслуги по "Турски паток"!!!
30
0
 
7
 
! Отговори
Жако Фенбах преди 1 месец
Живко, освен часовник хобот от типа водомер, май обича и друг тип хоботи
29
0
 
18
 
! Отговори
Minuva42 преди 1 месец
Вадят се компромати - някой го съблече и го навря в спа-център с контрабандист и после му нахлузи скъп часовник на ръката в лимузината... Имал бил безупречно досие... Повръща ми се от всичките там долни компромитирани ***!
28
2
 
9
 
! Отговори
От записа: преди 1 месец
"Ще правим избори с наше МВР...Всички служби са съгласувани и одобрени от Посолството и Посолствата!"
27
2
 
15
 
! Отговори
Майорс преди 1 месец
Жалко Атанасов да се защитават хора след изтеклите в пресата материали за Коцев! Но явно подмяната си иска своето , овладяване на службите и цялата власт в страната! Срамота на вас все ви се виждат сценарии , а когато фактите говорят и Боговете мълчат! Не обвинявайте другите след като просто Киро призна че ала бала с машините спечелихме изборите!
26
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Страх ги е да не пропее, както беше готов.
25
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ти да си министър на МВР а да празнуваш с главните "безмитни превозвачи на едро на цигари" с главният секретар на МВР- е те това е върхът. Който както иска да го нарича.