Атанасов: Вадят се компромати, за да елиминират Живко Коцев от МВР

Оказван му е натиск от 5 души, сред тях и Сарафов, добави той
130
Атанасов: Вадят се компромати, за да елиминират Живко Коцев от МВР
Снимка: БГНЕС

"ГЕРБ и ДПС искат Живко Коцев извън МВР. Те са си поставили за задача да си осигурят чадър за предстоящия вот и да имат мнозинство в парламента", заяви Атанас Атанасов от ПП-ДБ пред bTV.

По думите му той бил единственият неудобен на коалицията ГЕРБ-ДПС.

"Главният секретар на МВР трябва да остане на поста си, за да се бори с купувачите на гласове. Закачен е случайно в историята с митниците, за да бъде отстранен. Имало е бригада, която му е оказвала натиск, включително Борислав Сарафов. Там е била градската прокурорка, Антон Славчев, шеф на КПКОНПИ.

Още по темата
Едновременно са му оказвали натиск - или подаваш оставка, или влизаш в ареста. Взели са му телефоните, не съм говорил с него. Това, разбира се, подлежи а проверка, но имам сигурни източници от различни канали", добави той.

"Сега се вадят компромати, за да извадят Коцев от МВР. Познавам го най-малко от 15 г. Беше началник на 4 Районно управление, където живея. Препоръчал съм го за този пост, защото е сериозен полицай", каза Атанас Атанасов.

Той обясни още, че ротацията не се случи заради вътрешния министър Калин Стоянов.

Той хвърли и по-голяма светлина върху издирвания Паскал, като първата операция срещу него била през 1998 г. и е била ръководена от него. По думите му тогава соченият за контранадист имал чадър от прокурори в Хасково.

Според Атанас Атанасов Главчев не е човек със собствена воля и кабинетът е нареден от Бойко Борисов. Той обвини номинираният за министър на енергетика Владимир Малинов, че е свързан с "Турски поток" и обслужвал руски интереси.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


130
Още по темата: Атанас Атанасов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
104
1
 
2
 
! Отговори
Някой преди 1 месец
Танас отсега се гласи, ако се сгромолясат на изборите, кого да натопят за "виновен ". Останали поне един нормален при Менкаджиите, който да им обясни, как се минават? Комунистът козината си мени, но нрава...не! Тези са на път да нанесат повече поразии на Парламентаризма и демокрацията, отколкото вдигнатият юмрук на Радев!
103
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Какви компромати, Гномчов? В мрежата има достатъчно снимки на гл. секретар на МВР, шефката на митниците, депутата от ПП, Бойко Рашков, и председателя на ПП, Кирил Петков с Контрабандистите на Паскал/баща и син Димитрови/. Направени в луксозни хотели в България и чужбина и в дома на Б. Рашков. От снимките е видно, че гл. секретар на МВР е в много близкики отношения с контрабандистите Димитрови, дори се хвали с получения като подарък от тях часовник за 50000 е. И, това Гномчов наричаш компромати?
102
0
 
3
 
! Отговори
ЪЪЪЪъъъъъъ преди 1 месец
защо слагате КОМПРОМЕТИРАН на този поЦт? ЗА ПАРИИИИИ ЗА МНОГО ПАРИИИИИИИИИИИИИИИИ, мръсни мафиоти!!!!!!!!!!!!!
101
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Гейнеанал Молекул Моликулович е био уникат.
100
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Така е ,натискали са го и да вземе часовник за 50 000.Не ,че човекът е искал ,даже е такъв един измъчен на снимките докато се хвали с него.А бе що някой не дойде на мен да ми пробута един часовник за 50 000.
99
1
 
9
 
! Отговори
Ами преди 1 месец
...ако действително има компромати срещу тях, да не ги показват ли? Тези май изобщо отказват да се събудят, и още си мислят, че може да колят и бесят из цялата държава! Не Калин Стоянов ви свали , а вашата алчност и жажда за власт ви изяде главите! Самодабравихте се! С 20% процента депутати, искат да обсебят 100% властта ? Не сте за там!
98
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Натискали го снимките с Рашков, Димитрови баща и син....
97
0
 
6
 
! Отговори
Асен преди 1 месец
Ясно е, че и ДБ участват в схемите покрай изборите, и сега се страхуват, че няма да работят за тях
96
0
 
4
 
! Отговори
Бай Кор преди 1 месец
А не би ли трябвало главсека (професионалното ръководство!) да не е обвързан с нито една партия? А то кво стана ?!? Та министър председателя, пресконференция, Кирил Петков, ваша милост и кой ли още не, ние обясняват колко е "професионалист".Подал оставка, отказал се в последствие, натискан бил.Ми да е станал чистачка, не е полицай.Пък и се уплашил, да му баят сега за уплах, кво ли?!?Всички сте такива мижитурки, че чак не е истина.Този и никакво достойнство няма.Трябват си топки за това май!
95
1
 
8
 
! Отговори
Бай Кор преди 1 месец
Мон пти женерал, а как бихте коментирали часовник за 50 000лв., за подарък ? И се е снимал главсека с него, ама той бил по повод...А не приехте ли, че подаръци на д една минимална заплата се считат за подкуп ? А снимката на "сбирчицата" в имота с 19-те тоалетни, с бившия вътрешен министър и главсека и Голямата и Малката ИАРА ? Няма корупция, нали ? Ех гиди, недни лицемери...Вместо да се разграничите и да кажете : "Ако е виновен да си понесе последствията", вие като Матросов се юрнахте да го бран
94
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Лилипут Пигмейски, резнаха ти мерака за Председател на НС и сега се ерчиш! Я марш в пенсия, нали и ти си от тия привилигированите дето се пенсионират по рано. *** хем пенцийка хем депутатска заплата, хем добавка за комисия - 20 бона месечно не ти ли стигат бе, човекоядецо милиционерски?
93
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Гремлин от Кремлин, изпълзял от мавзолея на Ленин.
92
1
 
6
 
! Отговори
Мръсния комунист преди 1 месец
Атанасов трябва колкото си може по-бързо да се измете от обществения живот. Какъв е бил преди 89-а, мръсен комунист със звание? Имало е и свестни хора измежду червените, но този е бил боядисан и с това не принадлежи към свестните хора! Съд и затвор, накратко! Хич не ме интересува какво иска да каже този жужи!
91
1
 
4
 
! Отговори
SyS преди 1 месец
Вадят се компромати, защото ги има!Генералчето примерно, като няма ръст, каква висока снага ще извади? :-)
90
2
 
12
 
! Отговори
Зозо преди 1 месец
А часовникът от 50000лв. и той ли е компромат???????????? Ай сиктир!!!
89
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Извадете и вие компромати? Нямате ли компромати как двама " държавници" и едно "светило от правителствената" смъркат кокаин и преправят списъка за органополучателите?
88
1
 
11
 
! Отговори
Зозо преди 1 месец
Искаме Асен Кокора във затвора!!!! Той е свързан с митниците.
87
0
 
11
 
! Отговори
Деди преди 1 месец
Ох.горкия му генерал-гном, вадели компромати срещу неговото протеже! Аланкоолу, Генерале, ти си този който вирее само в свят на компромати! Толкова ти е пропит мозъка от "компромати", че само това вече можеш да танъникаш пред медиите. Хайде, време е да си обираш партикешите и живей достойни старини!
86
1
 
13
 
! Отговори
До Анонимен 68 преди 1 месец
"От кога фактите са компромати"А какво ще кажеш за фактите от снимките с кюлчета и пачки?Сарафов с Пепито?Или това не са факти...
85
1
 
15
 
! Отговори
123 преди 1 месец
Атанасов, вади се часовник, подарен от престъпник на същия този Коцев, това ли е компромат според теб? И да, той ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да бъде елиминиран от МВР.