Слави: Управляващите досега вероятно са контрабандисти, загубили едни 3,2 млрд. лв

Направо е сюрреалистично, смята той
Обновена: 10 апр 2024 17:39 | 10 апр 2024 17:32, Александър Попов
192
Слави: Управляващите досега вероятно са контрабандисти, загубили едни 3,2 млрд. лв
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Лидерът на ИТН Слави Трифонов атакува бившите управляващи във връзка с последните скандали, които се вихрят след разглобката.

"Не зная как се е получило, но от опита мога да кажа, че имам две страни - равноправни. Едната е емоционална, другата е практична. Сега, за малко ще оставя емоционалната настрана и заедно с практичната ми част ще ви изложим малко факти.

Бившата шефка на митниците, Петя Банкова, назначена от бившия министър на финансите, Асен Василев, се намира в следствения арест заради контрабанда и организирана престъпна група. Бившият главен секретар на МВР, Живко Коцев, изцяло подкрепян от бившите управляващи от ПП/ДБ, е на поредица от снимки, излезли в интернет, на които усмихнат и в добро настроение е заедно с баща и син Марин и Стефан Димитрови, които са също в ареста заради контрабанда и ОПГ заедно с Петя Банкова. Бившият министър на МВР и сегашен депутат от ПП/ДБ, Бойко Рашков, е също на тия снимки, заедно с Марин и Стефан Димитрови. Живко Коцев, и той е там. Бившият министър-председател и сегашен депутат от ПП/ДБ, Кирил Петков, също е усмихнат на снимка със Стефан Димитров, който припомням е в ареста за контрабанда и ОПГ. Току що излезе информация, че депутатът от ПП/ДБ Настимир Ананиев е разследван от Софийска градска прокуратура за канал за трафик на наркотици и пране на пари. Сигналът за Настимир Ананиев е подаден от съдия-следовател на първата инстанция в гр. Антверпен, Кралство Белгия. Бившият министър на финансите Асен Василев каза, че във фискалния резерв има 9 милиарда и 900 милиона лева. А новият министър на финансите, който вчера встъпи в длъжност, Людмила Петкова, каза, че във фискалния резерв има 6 милиарда и 680 милиона лева. 3 милиарда и 220 милиона лева ги няма. 3 милиарда и 220 милиона, хора. Държавни пари, парите на всички нас. Не 3 лева, не 300 лева, не 300 хиляди лева, а 3 милиарда и 220 милиона лева. Емоционалната част от мен вече не може да се сдържа и ме подтиква да кажа: "Какво става, хора? Май наистина няма такава държава." Хората, които са ни управлявали през изминалите девет месеца, всъщност, вероятно са контрабандисти, наркодилъри и ей така, помежду другото, са загубили 3 милиарда и 220 милиона лева от нашите пари.

Направо е сюрреалистично. Едно такова абсурдно, абстрактно, само дето явно е напълно реално. Максимално бързо законът трябва да се произнесе, максимално бързо трябва да се отървем от тази пасмина и максимално бързо трябва да сложим в ред държавата. Зависи си от всички нас! Така мисля аз!".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


192
Още по темата: Слави Трифонов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
93
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Какво мислиш ти, си е единствено и само твой проблем. Не ангажирай никого с мислите си. Ние си имаме глави на раменете и не чакаме някой друг да мисли вместо нас, ако все още не си разбрал.
92
11
 
32
 
! Отговори
Слави мислител преди 1 месец
Така завършва той: "Така мисля аз!"Драги, не ти се отдава!Цялата ти "партийка" говори само за ПП, за Бойко и Шиши мълчите.Позор!
91
6
 
19
 
! Отговори
Напомняне преди 1 месец
Поредната пушилка вдигаш, Славчо, нищо друго. Всеки знае, че тук се краде с милиони, нищо ново. Историята ни е учила, но няма кой да вкара в действие наученото. Защо толкова много години комунистите са непоклатими?
90
14
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Aко ей тия предатели преди 2 години не бяха свалили правителството на ПП/ДБ/БСП/ИТН с напълно измислена причина, сега ситуацията щеше да е съвсем различна, а ГЕРБ и ДПС щяха да са наврени в ъгъла! Точно тяхна е вината да нямаше изчегъртване, и това е нормално, тъй като бяха троянски кон на ДПС и ГЕРБ за обиране на протестния вот
89
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
След десетина години, ако България още я има, хората ще започнат да викат: 45 години чалга стигат!
88
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Славуца щом отново се включи значи машината отново е пусната да духа фекали срещу вентилатора... Севи ПР отново е във вихъра си... а народа обича сеир и пляска с ръце и кима гламаво с глава без да се замисля как го хлъзгат по леда с елементарни похвати
87
11
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Защо постоянно ни го навирате в лицето и този чалгар? Малко ме интересува неговото мнение.
86
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
И след избори какво? Пак същото. Или най вероятно без итн. Трабва да приемем че това имаме и това ни е капацитета. ПП-ДБ, ГЕРБ и ДПС. Няма друго. И 30 избора да направим пак ще е същото.
85
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
На какво ли се надява Славчо при нови избори? Едва прескочи 4-те % на предишните,на следващите я влезе, я не. И без това присъствието на бездарните му сценаристи в НС е абсолютно безпредметно и само заемат място. Е, и незаслужено високи заплати.
84
10
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Учиндолския цирей сгрухания Слави го убиха менторите му от ГЕРБ и ДПС защото вече не им е нужен
83
7
 
24
 
! Отговори
До мумуфицираният преди 1 месец
Славчо е първата говореща мумия... и първата мумия готова на всичко за пари....
82
6
 
13
 
! Отговори
До 88 преди 1 месец
Не можа да ги изчегърта,защото се уплаши от мутрата.
81
7
 
17
 
! Отговори
Набор преди 1 месец
Слави,едно време ти се възхищавам,но откакто влезе в политиката стана долно ла.но.
80
17
 
4
 
! Отговори
ПиПитата преди 1 месец
бяха путински проект прокаран от радев да дестабилизират държавата. Пратено им беше с възможността да окрадат каквото могат докато са във властта.
79
7
 
22
 
! Отговори
Така ли, преди 1 месец
Бе Чалгар,?Ти вече и Теория на вероятностите ли разбираш?Само дето "Вероятно" не е равно на "истина е".
78
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Слави си вади хляба с пошли клевети и подигравки от както се помни. Един вид кален бизнес. Две години плюе по ПП и ДБ, накрая спечели да води едни шоу по БТВ ..демек да захлеби и той. Честито! А колко гласуваха за този и партията му пред 2 години ... мъка. Предаде много хора това нещо.
77
5
 
12
 
! Отговори
Пепи преди 1 месец
Абе не отричам че те подхлъзнаха и вече горко съжаляват. Ама и ти, уж опитен журналист да разпространяваш непроверено инфо от... ПИК! Сериозно ли!?!:)
76
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
до 98 За какъв бой говориш? Пишлемето е на един шамар живот. Лепвам му един и дотам.
75
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тебе пък те глобиха, защото наруши закона и не си декларира имотите.
74
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Форумен бой ще си спретнете още малко заради диванния чалгар, ти да видиш :))