Слави: Управляващите досега вероятно са контрабандисти, загубили едни 3,2 млрд. лв

Направо е сюрреалистично, смята той
Обновена: 10 апр 2024 17:39 | 10 апр 2024 17:32, Александър Попов
192
Слави: Управляващите досега вероятно са контрабандисти, загубили едни 3,2 млрд. лв
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Лидерът на ИТН Слави Трифонов атакува бившите управляващи във връзка с последните скандали, които се вихрят след разглобката.

"Не зная как се е получило, но от опита мога да кажа, че имам две страни - равноправни. Едната е емоционална, другата е практична. Сега, за малко ще оставя емоционалната настрана и заедно с практичната ми част ще ви изложим малко факти.

Бившата шефка на митниците, Петя Банкова, назначена от бившия министър на финансите, Асен Василев, се намира в следствения арест заради контрабанда и организирана престъпна група. Бившият главен секретар на МВР, Живко Коцев, изцяло подкрепян от бившите управляващи от ПП/ДБ, е на поредица от снимки, излезли в интернет, на които усмихнат и в добро настроение е заедно с баща и син Марин и Стефан Димитрови, които са също в ареста заради контрабанда и ОПГ заедно с Петя Банкова. Бившият министър на МВР и сегашен депутат от ПП/ДБ, Бойко Рашков, е също на тия снимки, заедно с Марин и Стефан Димитрови. Живко Коцев, и той е там. Бившият министър-председател и сегашен депутат от ПП/ДБ, Кирил Петков, също е усмихнат на снимка със Стефан Димитров, който припомням е в ареста за контрабанда и ОПГ. Току що излезе информация, че депутатът от ПП/ДБ Настимир Ананиев е разследван от Софийска градска прокуратура за канал за трафик на наркотици и пране на пари. Сигналът за Настимир Ананиев е подаден от съдия-следовател на първата инстанция в гр. Антверпен, Кралство Белгия. Бившият министър на финансите Асен Василев каза, че във фискалния резерв има 9 милиарда и 900 милиона лева. А новият министър на финансите, който вчера встъпи в длъжност, Людмила Петкова, каза, че във фискалния резерв има 6 милиарда и 680 милиона лева. 3 милиарда и 220 милиона лева ги няма. 3 милиарда и 220 милиона, хора. Държавни пари, парите на всички нас. Не 3 лева, не 300 лева, не 300 хиляди лева, а 3 милиарда и 220 милиона лева. Емоционалната част от мен вече не може да се сдържа и ме подтиква да кажа: "Какво става, хора? Май наистина няма такава държава." Хората, които са ни управлявали през изминалите девет месеца, всъщност, вероятно са контрабандисти, наркодилъри и ей така, помежду другото, са загубили 3 милиарда и 220 милиона лева от нашите пари.

Направо е сюрреалистично. Едно такова абсурдно, абстрактно, само дето явно е напълно реално. Максимално бързо законът трябва да се произнесе, максимално бързо трябва да се отървем от тази пасмина и максимално бързо трябва да сложим в ред държавата. Зависи си от всички нас! Така мисля аз!".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


192
Още по темата: Слави Трифонов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
113
21
 
22
 
! Отговори
Случаен минувач преди 1 месец
Започнаха вече "обясненията" за липсващите пари. Първо Лидия Шулева (откъде я изкопаха от нафталина). Сега и Венко Сабрутев, един 40-годишен паун (роден е 1984) взе да обяснява, че повече от 1 милиард е даден на Топлофикация София, че пенсиите били глътнали милиард и половина в началото на април. Чакай бе, пенсиите са планови харчения!
112
14
 
25
 
! Отговори
да ама не преди 1 месец
Много е талантлив този учиндолски гениа доказа че освен цигулар е и ***.
111
12
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Браво бе Слави, както винаги верен на Мафиййата! Според Вас случаен човек ли ще се развие по време на мутренските години и след това ще си работи спокойно до ден днешен?
110
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Телевизиите работят за ДПС и ГЕРБ.
109
12
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Слави е платен от същите хора които плащат на ИТН, ГЕРБ, Възраждане и ДПС.
108
13
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не е пиар, а работа. Той е назначен от ДПС и ГЕРБ още от началото на протестите. Прави ли Ви впечатление , кой се възползва от протестите . Това са Слави, Костадинов и Радев. Сега те работят основно в полза на ГЕРБ и ДПС. Това беше целта. Да се представи, че България няма алтернатива на ГЕРБ и ДПС, за да се върне Ахмед Доган на власт с неговите ГЕРБ и ДПС. Не го обиждайте, той си свърши работата за която е получил парите. След изборите ще има коалиция ГЕРБ, ИТН, Възраждане и подкрепа на ДПС.
107
9
 
25
 
! Отговори
тъжна държава преди 1 месец
В която думата----Харвард е обидна; В която полицаят винаги има право; В която, ако си от "елита" можеш да завършиш висше образование за 2-3 месеца, без да ходиш на изпити и съдът да каже,че всичко е нормално; В която да обичаш путин и орбан е родолюбие, а да прогониш украйнските бежанци от войната,над 10% от които с български корени, говорещи български, спазващи българските обреди и обичай се смята за патриотизъм. В която ....по Ботев...свесните считат за луди......
106
18
 
33
 
! Отговори
тъпомер преди 1 месец
Опрастачи цяло едно поколение с чалга,че и плачеше по гробовите на едни борчета.Нагъл до безобразие,и певец без грам талант това всеки певец ще ви го каже.Един руча свинска мас а друг има Гъмза,да виждате една прилика.
105
18
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Славчо и ти ли се хвана на тия евтини ПР акции на прокуратурата.Всичко това е политически оттенък и много вероятно да е наредено от Бойко като отмъщение.Интересно, че десетки години има канали, но те сега ги разкриват. А десетките сигнали срещу Бойко останаха в папките в прокуратурата. Вече не вярвам на прокуратурата. Съвет към всички - ако сте обвинеям и дори потърпевш внимавайте каква информация давате и на кой, много вероятно да се използва срещу вас или да излезе по медиите, особено снимки
104
16
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 94:Напротив.Тогава Кирчо се беше засилил войни да обявява...ако не беше паднала Кирливата компания щеше да е много по-зле и да сме вече във война.Тогава едни 9 милиарда изчезнаха за 9 дни.
103
16
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
От ПеПето и ДеБето видимо в мозъчна мъгла бяха с разширени зеници,а контрабандистите стояха зад тях.Не са загубили милиардите,а си ги събират за острови според плана,който всички чухме на онзи запис.
102
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Трябва всички да се изметат и да дойдат чисти хора! Толкова зле не сме били никога! Айде пак гласувайте за същите ояли се корумпирани " политици".Наивни сме и си плащаме висока цена за това!!!
101
12
 
23
 
! Отговори
Тиквун преди 1 месец
Той си взе 800 млн. за да събори правителството, сега колко ли е взел от Боко за това "негово" мнение...нека да кешира, ден година храни!
100
7
 
28
 
! Отговори
Срамота преди 1 месец
Нито дума за ГЕРБ. Ама ти защо свали предното правителство, което можеше да контролираш по някакъв начин.
99
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Слави, по-добре не се излагай с мъдрите си политически мисли. Никога няма да стигнеш нивото на Лили Иванова!
98
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Слави много вярно казваш но закони правораздаване няма от години
97
0
 
11
 
! Отговори
Хахахаха преди 1 месец
Селски, я нещо за фанатите наркотици? А?
96
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Единственият избор за Слабуци е ако стане изтривалка на Буци ди тути Капо и ДПС, но това, само при положение, че изобщо успее да види следващ Парламент от компютъра си. 3-те предателски партии. Нормалните българи така или иначе знаят, че тези 3 партии са част от едно и също нещо.
95
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Славуца и той има 3,2 милиарда, колкото има и Тиквата, и Дебелян. Реве като магаре
94
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Слафчо, подай си имотната декларация да те видим какво имаш!