Атанас Русев: Не познавам Лена, извадила си е фалшиво пълномощно от мое име

Той сигнализирал ДАНС още през 2023 година
Обновена: 29 апр 2024 09:42 | 29 апр 2024 09:40, Нели Христова
292
Атанас Русев: Не познавам Лена, извадила си е фалшиво пълномощно от мое име
Снимка: БГНЕС

Фалшиви документи, подписани с електронния подпис на Лена Бориславова, са използвани, за да се смени Управителният съвет на сдружението "Да запазим Корал", обясни пред bTV председателят на сдружението Атанас Русев.

"Попаднахме на тези факти, които извадихме от Агенцията по вписванията. Това са поредица от документи, които са фалшиви и всички тези фалшиви документи са вътре с фалшифицирани подписи и невярно съдържание. Всички тези документи са подписани с електронния подпис на Лена Бориславова и са входирани в Агенцията по вписванията, за да се смени Управителният съвет на сдружението "Да запазим Корал", на което аз съм председател“, обясни той.

"Когато ни извикаха в ДАНС, там ни показаха един документ. Бях изумен. Видях, че пълномощното е от мое име за Лена Бориславова и видях под него моя подпис фалшифициран, копиран от специмена за подписи в Агенцията по вписванията. Дори си личи. Бях изумен, когато прочетох името на Лена Бориславова“, заяви Атанас Русев.

Той заяви, че са подали сигнала до ДАНС през юли 2023 г. Разследващият журналист от "Бивол" Асен Йорданов уточни, че те сами са отишли в ДАНС, а на се били викани.

Още по темата
"След сигнала, който подадохме, ни извикаха в ДАНС, за да дадем показания. Това стана след като сме подали сигнала. Бяхме трима човека от сдружението. Сигналът беше за нещо неправомерно, което се е случило. Става дума за фалшиви документи, но в тези документи не бяхме видели пълномощно и т.н. Отидохме там през месец юли, показаха ни набор от документи и започнаха да ни питат дали сме се подписвали или не под тези документи. Всички документи, които ни показаха, там фигурираше моят фалшифициран подпис", обясни Атанас Русев.

Той е категоричен, че не познава Лена Бориславова и никога не я е виждал. "Не съм говорил с нея по никакъв повод. По телефона не съм разговарял с нея. За мен беше изумление, когато видях, че Лена Бориславова си е извадила фалшиво пълномощно от мое име, за да се разпорежда със сдружението "Да запазим Корал", добави Русев.

Той обясни, че не е имало заседание, на което Кирил Петков да напусне сдружението: "Такова общо събрание на нашето сдружение никога не е имало. Всички тези документи са изфабрикувани".

На въпрос какви са щетите от това, Русев отговори така: "Представете си, че притежавате фирма. Събуждате се една сутрин, отивате във фирмата и виждате, че там на стола ви стои някой друг. Връщате се и виждате в Агенцията по вписванията, че Лена Бориславова си е извадила фалшиво пълномощно и вече управителят е някой друг".

Той каза, че сдружението им е с идеална цел и не може да става дума за материални щети.

"Подобна наглост и арогантност не мога да си представя", категоричен е Русев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


292
Още от Политика
Тодор Тагарев: Сега всички са срещу ПП
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
207
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
До 203 лъжеш за безплатна биричка ЗА ГЕРБ за България за Борисов Успех
206
6
 
6
 
! Отговори
ПП - ПУДЕЛ С ПАЧКА преди 4 седмици
СЛЕД ФАЛШИФИКАЦИИТЕ И ПАЧКИТЕ МЕЖДУ ЗЪБИТЕ ИМ ПП НЯМА КАК ДА НЕ СПЕЧЕЛЯТ ИЗБОРИТЕ. ВЕЧЕ СЪМ ВЛЮБЕН В ТЯХ, А ЛЕНА- Х.Х. Я ОБОЖАВАМ!
205
7
 
3
 
! Отговори
Гласувайте за Прасун преди 4 седмици
Прасун Честнийй е най-чесния от всички чесни пророци. Само няколко милиарда заграби и ги дари за кувьози, а тая Лена е най-долна. Пътува без билет и прави секс. А Прасьо е монах и въздържател. Той е девственик и всички Дубайски *** са му се молели да му седнат в скута, но той не и не
204
5
 
17
 
! Отговори
анонимен преди 4 седмици
Тия приказки от Шехерезада за несметните богатства на Б.Борисов, за златни кюлчета и пачки с евро, ги пробутвайте на ***-л-о-у-мните и пс-и-харите от Карлуково и подобни такива. Чужди лаборатории доказаха за фалшификациите. Само, че как ще се отрече съществуването на фалшифицираните документи и снимките в едно телефонче. Пълно у-с-иране на ПП.
203
5
 
19
 
! Отговори
СЛЕД ПУДЕЛИТЕ преди 4 седмици
И ПЕЕВСИ МИ СЕ ВИЖДА ВЕЧЕ ЧЕСТЕН, МИЛ, ДОБЪР И СПРАВЕДЛИВ!
202
14
 
4
 
! Отговори
Гласувайте за Баце преди 4 седмици
Гласувайте за Баце Еднокнижний и неговия пророк Прасьо Магнитски. Те ще ви ОПРАВЯТ.....изотзади!
201
4
 
20
 
! Отговори
100 ПЪТИ Е ПО ДОБЪР преди 4 седмици
БАЦЕ Е АНГЕЛ В СРАВНЕНИЕ С ТЕЗИ БОК--ЦИ!
200
13
 
4
 
! Отговори
Гласувайте за Прасьо преди 4 седмици
Прасьо Магнитски ще ви оправи и неговия пророк Боко Винету. Те са пътят и истината. Ще седнете в скута на прасьо да ви убоцка отзади!
199
2
 
8
 
! Отговори
до 188 преди 4 седмици
Ахахаххах леле, дали ще дойде ден в който такава анти-българска из..ме.т като теб ще се изрине финално от българия. Голяма част отидохте да миете чинии на запад, ама явно още има. Незнанието не е оправдание на този етап, аман от посредствени о..в..це като теб.
198
21
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Предпочитам Лена и Киро пред Винету и Прасо гнасния! Казах!
197
2
 
18
 
! Отговори
ПП Е НАЙ-ДОБРОТО преди 4 седмици
КИРЕТО И ДРУГИТЕ, ДОШЛИ ОТ ЧУЖБИНА ДА НИ ОПРАВЯТ, ДО ЕДИН ЛИ СА ТАКИВА РЕДКИ Л--НА? АМА ЗНАЕЛИ ЧУЖДИ ЕЗИЦИ, Е И? ПАК СИ МИРИШАТ НА Л--НА!
196
3
 
19
 
! Отговори
анонимен преди 4 седмици
Ето това е промяната..
195
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Просто Киро и Лена мустака излъгаха за гражданството на Канада - че за един кирлив плаж Корал ли нема да излъжат :)))
194
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Няма прокурорска преписка, от 9 месеца не се работи по нея не са разпитани са много хора вкл. Л. Бориславова, К. Петков и Миро не са направени са експертизи, с които е установено, че документите са съставени и изпринтени в кантората на Лена и Миро, и са входирани в Агенцията по вписванията от Лена, с нейния електронен подпис. Ама, платените на ГЕРБ лъжат, като стара ромка, че не е вярно ие предизборно мероприятие. Дали някой, освен в сектата на ГЕРБ, им вярва?
193
0
 
20
 
! Отговори
ТАА ХИЕНА преди 4 седмици
КОГА ЩЕ Я ЗАСЕЛЯТ В СЛИВЕН?
192
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Съди ги бе, Наско. По всички възможни кодекси - граждански, наказателен и администратинен.
191
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Ахахaxа :) Туй Ленче е голям сеир! Така ни забавлява! Предлагам да я обявим за клоyнът на нацията и да й направим собствено комедийно шоу! Ще замести шоуто на Слави като стой та гледай! Ще бъде най-гледаното шоу! Даже и сценаристи не й трябват, защото тя изпълнения си има достатъчно.
190
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Чудна снимка - хиееената се подхилква под муустак.
189
9
 
4
 
! Отговори
До Ицо преди 4 седмици
Боко го изпраха, нещата се заметоха. Кюлчета, Барселона, Пътна карта, Мишо Бирата, "Ще му размажа физиономията", десетки милиони за недовършените магистрали изнесени в чували в неизвестна посока, всичко е точно. Сега на прицел са ППДБ да ги размажат.
188
1
 
15
 
! Отговори
Ха ха, преди 4 седмици
...ама той "Боко" бил крал милиарди, ама защо не си оставите и тези комунистически отрочета , да си покрадат? Уникална логика ни пробутват някои! Само че ,за папките в чекмеджета и европейска експертиза доказаха ,че са фалшиви! За къща в Барселона, и на испанците им писна да се занимават с глупости! Но на тези новоизлюпени фалшификатори, дори щатните им не оспорват, че са прегазили закона!