За наркотици и вили в чужбина може, за Деян Неделчев - не

Певецът изригна срещу VIP Brother, давали му малко
Обновена: 29 авг 2012 14:36 | 29 авг 2012 14:27,
93
За наркотици и вили в чужбина може, за Деян Неделчев - не
Неделчев няма да бъде част от VIP Brother. Снимка: Булфото

Поп певецът Деян Неделчев пресече всякакви слухове, че ще участва във VIP Brother. Той отново демонстрира голямо самочувствие и заяви, че няма как да участва срещу смешно малки хонорари.

Неделчев е имал отправена оферта, но въпреки неговото желание продуцентите отказали да я завишат. Изпълнителят пусна цяла тирада във Facebook по темата, която ви предлагаме с малка редакторска намеса.

"За да не се спекулира с името ми ще научите истината от мен. Два пъти ми звъняха, предложиха ми много ниска сума, някои точки от договора също бяха обезпокоителни. Предложих им да ми вдигнат хонорара, поне да е нещо нормално, но не се стигна до консенсус. Така че няма да участвам за нищо - два месеца, 24 часа с камери да им правя шоуто и да се подиграват с мен. Не са познали, който иска да си плаща. В България не са се научили да плащат. За наркотици и вили в чужбина се дават пари, за артисти - не. Нямам намерение да си късам нервите, здравето ми е по-важно от всичко. И не ми дреме. Имам си достойнство, знам кой съм, какво мога и как го мога. Не се натискам".

Излиянието на Деян Неделчев завършва с призив, който не е подходящ за аудиторията, но показва, че е доста ядосан от провалилата се възможност да бъде част от шоуто.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още по темата: Деян НеделчевVIP Brother
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
6
 
21
 
! Отговори
:) ФАКТИ преди 11 години
Българите вибаги се пънета като палета пред майка си да покажете какви звезди имате, какви песни правите, какви спортисти имате :) Накрая се оказва, че нямате нито едното...гледах последните олимпийски игри и паднах от смях ...едно изсмукано бронзово медалче...идоли са ви Деян Неделчев, Азис, рапъра Криско, който слушате цяло лято и се води ''хит'' Шамара пак ''звезда'' о и да не забравя Митьо Пищова !
33
1
 
33
 
! Отговори
ъх преди 11 години
А последното изречение на статията говори лошо не за Неделчев, а за журналистите. Това не са журналисти, те не ни предоставят информация, а я дъвчат и ни я дават сдъвкана с лигите си по нея. Ти ли бе журналисте ще казваш, че е бил ядосан ? Анонимко. Даже и от срама не си си подписал статията. Неделчев ясно показа, че у нас за да те дават по телевизията трябва да покажеш педераслък, малко телеса, арогантно поведение, цинизъм и т.н. Понеже от медиите добре са си преценили аудиторията.
32
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Деян и Бойко бяха много симпатични момчета и песните им бяха добри, но на Деян наистина нещо му превъртя по Южна Африка.
31
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Видях му профила във фейса, ама един яко го е нахранил....ЕВАЛА
30
0
 
4
 
! Отговори
талибан преди 11 години
Какво богатство са сбъркани в самоопределянето хора? Като артист може, но като сексуално богатство, само *** ще го оценят!
29
1
 
4
 
! Отговори
прасчо преди 11 години
значи а Пикадилисексуалните,Биласексуалните и Карфурсексуалните ценени и уважавани ли са ?
28
1
 
33
 
! Отговори
ъх преди 11 години
26 ще ти кажа какво му е станало - осъзнал е че няма какво да им цепи басма на българските псевдо артисти, псевдо водещи, псевдо шоумени и прочие. Всичките ни медийни звезди са един нискокачествен продукт. Много хора гледат клиповете и маймунджалъците му плюят го и се отвращават. Те обаче са една лека хипербола на всичките развлекателни продукции, които бълва родния "талант". Не виждам разлика между *** на Неделчев и този на Азис. Защо първия ви дразни ? Защото показва колко сме прости. . .
27
2
 
6
 
! Отговори
Българин преди 11 години
в къщата няма съчки да събира
26
9
 
16
 
! Отговори
типичен преди 11 години
Типичен представител на Българския етнос !
25
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Всичките долни к*рви ще бъдат в тоз брадър, за пари всичко ще правят.И к*рварите няма да са по малко за мижави сумички си продават за*ниците всичките.А за тяхна сметка брадъра прави милиони .
24
2
 
18
 
! Отговори
прасчо преди 11 години
А хапчетата трябва да се пият....
23
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Преди години с брат си бяха хубав дует и изпяха много стойностни песни. Какво му стана на това момче в последствие да се чуди човек. То вярно, че от стойностна музика в България не се печели, но все пак...
22
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Е! 22-РИ. АМА ТИ НАЛИ СИ СИ ОТ СЕЛО. ЗАЩО САМ СЕ ОБИЖДАШ?
21
2
 
40
 
! Отговори
Темерут преди 11 години
Това малоумно шоу не го ли спряха вече? Не може да има VIP Brother, като в България, преди всичко VIP няма. Такъв е матриала, такова е и *** предаване!
20
30
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ПРЕДАВАНЕТО Е СУПЕР АМА ТОЯ Е ***.
19
6
 
4
 
! Отговори
до 19 преди 11 години
ИЗЧЕЗНИ БЕ СЕЛЯНИН!
18
10
 
11
 
! Отговори
прасчо преди 11 години
14-ти Икебана ти ли си ве пич....На Майорка нема ли кинти? И ДА ТЕ ПИТАМ СЪБРА ЛИ СЪЧКИ,НАМЕРИ ЛИ ПРЪЧКИ...или все така на гол п*дерастлък си я караме.И си прав имаше време,когато беше ТВОРЕЦ,сега си един обикновен луд човек
17
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Така е пич.Никога няма да се оправим.На никой не му се дават пари.Заплати ниски -цените ги дигат секи ден.Целта е да има малко ултра богати и милион роби.А после моделът да се пробута от нашите управляващи в чужбина.Като много работещ и ефективен неоробовладелчески строй.Някой хора завинаги ще си останат отпреди 300 години като разбирания въпреки парите си.
16
52
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ДО НОМЕР 15. ТИ ЯВНО СИ В МОЗЪЧНА СМЪРТ ЩОМ НЕ ТИ ХАРЕСВАТ ПОДОБЕН РОД ПРЕДАВАНИЯ. АМИ ТОГАВА ХОДИ НА ОПЕРА ИЛИ НА ТЕАТЪР НЕУДАЧНО ЧОВЕЧЕ.
15
6
 
9
 
! Отговори
едно въпросче преди 11 години
Къв е тоя измисленяк бе.Не,че ми дреме за него или онова тъпо предаване Биг Брадър.Обаче не съм го чувал пък се мисли за ВИП.Тва БГ е големо село беееее.