А1 със специално предложение за феновете на Samsung Galaxy

Спонсорирано съдържание | 7 дек 2021 20:00, Красимир Ангелов
А1 със специално предложение за феновете на Samsung Galaxy

С наближаването на коледните празници всеки е в търсене на идеалния подарък за тези, които обича. Много хора вече избират да подаряват на близките си различни устройства или аксесоари, с които да им дадат едновременно нещо практично и иновативно.

В случаи като тези А1 идва на помощ със своите празнични оферти. Телекомът излезе със специално предложение за всички любители на Samsung Galaxy устройствата. Офертата предлага на клиентите, които закупят смартфон Galaxy от А1, да вземат без допълнително заплащане своя нов смартфон в комплект с безжични слушалки Samsung Galaxy Buds2 и абонамент за YouTube Premium за четири месеца.

Слушалките Galaxy Buds2 изкушават меломаните

Безжичните слушалки са примамлив подарък за меломаните и хората с активен начин на живот, които искат да слушат музика или да говорят по телефона докато спортуват или са в движение. Те осигуряват балансиран звук, неподражаем комфортен дизайн и безупречно свързване към телефон или смарт часовник и притежават функция, която намалява околния шум с до 98%.

Допълнението от безплатното използване на YouTube Premium за цели 4 месеца също не е за подценяване. С тази услуга потребителите могат да използват приложението без да бъдат прекъсвани от реклами, имат достъп до YouTube Music Premium и могат да теглят видеоклипове и да ги гледат, дори когато са офлайн.

С кои смартфони важи промоцията?

Нови слушалки ще получат закупилите сгъваемите Galaxy Z Fold3 и Galaxy Z Flip3, както и моделите от серията Galaxy S21 и специалното издание Galaxy S20 FE.

Galaxy Z Fold3 и Galaxy Z Flip3 са представители  на най-новата генерация сгъваеми  устройства. С подобрена панта, която обещава повече здравина и – разбира се – възможност да се свързват с 5G ULTRA мрежата на А1, те са най-актуалните сгъваеми устройства на производителя за момента.

Флагманите от серията Galaxy S21 също са част от предложенията на компанията. Те бяха представени за първи път в началото на тази година и предизвикаха истински фурор. Всички модели S21 се отличават с изчистен дизайн и висока производителност на процесора, която ги прави подходящи както за работа, така и за забавления.

Предложението бива завършено от Galaxy S20 FE - специалното допълнение на S20 серията на Samsung, който е единственото изключение и участва в промоцията, само ако е закупен от онлайн магазина на А1. Компанията се гордее с бързината на своята 5G мрежа, която се потвърди и от анализи на Ookla и „Активни потребители“, според които 5G ULTRA предлага най-високите скорости в 5G в България.

Как да получим Galaxy Buds2?

Празничната оферта на А1 е валидна до 31 декември и всеки, който закупи смартфон от предложените модели, трябва да посети страницата на кампанията и да попълни кратка регистрационна форма, за да получи слушалките и абонамента за YouTube Premium.

За да докаже покупката си, клиентът трябва да попълни уникалния идентификатор на своя смартфон – IMEI. Кодът може да бъде открит на кутията на закупеното устройство. Смартфоните, които имат два слота за SIM карти, имат и два идентификатора. В този случай потребителите трябва да попълнят IMEI1.

Слушалките ще пристигнат по куриер до посочен от клиента адрес. Разходите за доставката се поемат изцяло от А1, без значение до коя точка на страната ще бъдат изпратени новите Galaxy Buds2. За любителите на Samsung остава само да очакват своя бонус.


Спонсорирани публикации