А1 продължава да подкрепя украинските граждани безвъзмездно с безплатни международни разговори, роуминг и предплатени карти

Спонсорирано съдържание | 27 мар 2022 09:00, Александър Попов
А1 продължава да подкрепя украинските граждани безвъзмездно с безплатни международни разговори, роуминг и предплатени карти
Снимка: А1

А1 бе сред първите компании, които предложиха част от своите услуги безплатно в подкрепа на засегнатите от войната в Украйна. Компанията предостави безвъзмездно услуги в роуминг за разговори, кратки съобщения (SMS) и мобилен интернет на своите абонати на мобилна услуга, които се намират там, както и 1 000 безплатни минути за международни разговори между България и Украйна, които са валидни 30 дни от датата на активирането им.

Компанията също така дари предплатени карти с мобилен интернет на пристигащите у нас бежанци. Картите са предоставени на Украинското посолство и на Столична община, които ще ги раздават на желаещите чрез партньорска неправителствена организация.

А1 България подкрепя и инициативата на Фондация BCause, като се включи в кампанията #ЗАДОБРОТО в полза на засегнатите семейства от Украйна. Компанията насърчава събирането на финансови дарения от своите служители чрез специално създадената страница за целта в дарителския сайт „Платформата“.


Още по темата: УкрайнаA1
Още от