Съботен бис

Маша повишава прираста в Хасково
19 окт 2013 13:27, Александър Попов
18
Съботен бис
Маша си е наша! Снимка: Reuters

Започваме седмичния обзор с международен акцент, който касае българо-руските отношения. "Матушка Русь" още си ни смята за тяхна република, вчера Риа Новости ни сложи в заглавие като "Съветска България" в статия за театрален спектакъл. Ние обаче можем да им го върнем тъпкано благодарение на Гришо. Преди ден тръгнаха слухове, че една от иконите на руския спорт Мария Шарапова е бременна от нашия левент. Така че братя руснаци, Маша си е наша и искрено й пожелаваме да даде своя принос за повишаване на прираста на Хасково.

Клюките за бременността на Мария се подхранват от факта, че Григор напусна академията си в Швеция и се премести в Щатите, а тя пък отказа всички турнири до края на годината. Дано отложи още турнири заради благата вест. Можем само да честитим на Григор, очакваме и сватба да вдигнат. Гришо напоследък трудно взима победи на корта, но пък с един креватен бекхенд е на път да стане мултимилионер.

И докато сме на любовна вълна, няма как да подминем Лияна. От участието й дотук във VIP Brother и на слепия стана ясно, че фолкпевицата мечтае за мъж до себе си, има нужда от любов. Въпреки че "хавлиената афера" с Тервел не се получи, красавицата сметна за нужно да си направи самореклама. Тя е твърдо против изневярата и никога не е изневерявала на мъжете, с които е била. Лилито е категорично против жените, които поддържат връзка с двама мъже. Принципът й е железен, но пък явно няма против мъжете, които поддържат връзка с две жени. Едва ли има смисъл да припомняме как Лияна бе напът да разведе Благо Георгиев, а в шоуто запя хита си "Ох, ох" до кревата на Тервел, докато боксьорът изучаваше някои нейни анатомични особености и вторични полови белези. 



Единственият ни съвет към Лияна е да има малко милост към Павел Чернев. Предлагайки близък контакт на националиста до "меките й моцарелки" (това е определение на политика - б.а.), може да му докара единствено високо кръвно. А Павката се оплака, че неговото и без това надвишава сериозно нормалните стойности.

Ако мислите, че подобно раздвоение има само сред фолк певиците, се лъжете жестоко.

Лора Караджова определи като евтини трикове да се залага на голотии в клиповете. И трябвало да се търсят други пътища към славата. Хубаво, ама да го каже щерката на Данчо Караджов, която рядко излиза облечена на сцена, има корици за мъжки списания. Да, тя коментира клиповете. Ами да погледаме "Спуснати завеси"...



Всъщност Лора да не ни разбере погрешно, хич и не искаме да променя стила си. В редакцията сме й фенове и не ни пука какво мислят другите.

И докато сме на попфолк вълна, да съобщим и ние веднъж една ексклузивна. Ако бе излязла отделно, би й подхождала заглавието "ШОК!!! Война между шефовете на чалга заведения". От наши източници разбрахме, че собствениците на чалготеките са готови да извадят солиден хонорар за една словачка. Не за Преслава, не за Азис, а за Антония Козак. И по-скоро за нейната колекция. 39-годишната жена няма шанс да пробие на музикалната сцена, но пък постави световен рекорд със своите близо 63 хиляди уникални салфетки. Събирала ги е 16 години, тук може да й ги разхвърляме по масите само за няколко часа. Единственият проблем е, че нейната колекция е оценена на 300 000 паунда. Остава да й дадем съвета да мине през клубовете у нас, бройката на салфетките й ще се увеличи видимо. И без това целта й е да достигне до 100 000.

Сред най-горещите истории през седмицата е заскърцалият брак между Елеонора и Владо Манчеви. В зависимост на кой симпатизирате (ако въобще симпатизирате на някого от двамата) медиите ни предлагат две версии за предстоящия развод. Според единия лагер Мисис България Елеонора е "сложила" такива рога на мъжа си, че той трудно излизал от вкъщи и на нея й се налагало да върши хиляди дейности - от изкарване на пари до мъкнене на пазарски чанти. Контрите пък твърдят, че Владо не закопчавал панталона си, докато неговата любима се чудила как да осигури доходи за семейството си. В България при развод или раздяла това са единствените версии. Точка.

Завършваме с всеобщата любимка Ким Кардашиян, която се чувства доста пренебрегната, след като роди. Затова загърби платените специалисти в PR сферата и взе нещата в свои ръце. Резултатът е домашна снимка, която може да доведе до еректилна дисфункция всеки мъж. Който не е имал проблем с вдигането на самолета, може да се наслади на кадъра тук.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
3
 
1
 
! Отговори
Newbie преди 10 години
Аз пък сега го виждам т'ва чудо "Съботен бис" ...
11
4
 
5
 
! Отговори
Биги преди 10 години
Който не харесва "Съботен бис" защо го чете?!?Мен ме кефи, ще продължавам да го чета.
10
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
НЕ ПЛАЧИ МАША,ПОБЕДА НАША,ВСЕ МОЛЧАЛИ ,ПОТОМУ ЧТО СВОИ Х.. ДЕРЖАЛИ
9
7
 
0
 
! Отговори
4i4oGo6o преди 10 години
Бива статията, кво се прайте на големите журналисти само нз
8
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
яка е лорчето, само я плюете, но момата върви на пред и не и пука...много е секси и пее в диапазона, в който не могат да я обвинят , че не може да пее. добре свършена работа
7
8
 
8
 
! Отговори
sd преди 10 години
На първата снимка лайнсменката е безобразно по-красива от тоя щъркел с лице на 12 годишно дете.
6
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Александре,на това ли ви учат в журналистическия факултет вече - "Как се пише съботен бис"?Нима ти се плаща за този бълвоч?Нима няма по-интересни неща в страната на които да се обърне внимание?
5
7
 
8
 
! Отговори
Роджър Змея преди 10 години
Александър Попов е жалка чалгарска мижитурка.
4
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Защо пак почнахте да пишете тази тъпотия Съботен бис, нали я бяхте зарязали по едно време?То бива, бива да се пишат клюки и глупости, ама чак пък толкова... Сривате си реномето така, днес.бг.
3
15
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Абе вие (драскачите на новини) нормални ли сте??Аскювското земане щял да става мулти-милионер.Що си мислите че богатите са по-глупави от вас??По-скоро *** е един ОПЛОДИТЕЛ.Следва шут в ***.Маша си гледа *** а *** подсмърча с провалена кариера (колкото и да са му посредствени възможностите) и без петак от милионите на рускинята по силата на евентуален пред брачен договор( ако изобщо се стигне до подобно нещо).Наивен народ= ГЛАДЕН народ.
2
4
 
29
 
! Отговори
смех преди 10 години
Не знам как е възможно в една статия да се пише за М. Шарапова, световен идол, модел за подръжание, секссимвол и няколко стотин милионен милионер - въобще една от личностите на нашето време и ......... Лора Караджова , а пък за тази Лиана съвсем.И сензациите са съвсем различни - едната че / супер за Григор и България въобще да се спомене с нещо хубаво/ и другите новини / че някои бг "звезди" могат да се събличат, имат вторични полови белези и дори....... можели да правят секс!!!!!! Нямам думи.
1
4
 
33
 
! Отговори
Учуден преди 10 години
Чудя се автора на тези "бисери" Александър (или Александр) Попов, дали няма някаква роднинска връзка с Албена Вулева всъщност тя си му пише статиите. Това не е журналистика, а чиста повърня.