Няма държава, има среден пръст

Честит 2 юни, разделени българи! Това е тъжната истина
Обновена: 2 юни 2015 14:27 | 2 юни 2015 09:25, Александър Попов
371
Няма държава, има среден пръст
Снимка: Facebook

Вчера в социалните мрежи се появи снимка на двама роми, сочещи средни пръсти към една от малкото останали български светини - Васил Левски. Поредната. Помним подобни просташки изцепки и с други български герои.

На 2 юни ще сведем глави пред загиналите за свободата, за две минути. Но не е ли време да се замислим, пак за две минути, в какво общество живеем?

Очаква се днес да е гръмовно в Гърмен, някакви изроди ни изпращат кукиш за поздрав и се подиграват с Левски. "Героите" на нашето време били от град Камено, Бургаска област. А има ли значение, след като никой няма да си мръдне пръста срещу гаврата с националните символи? Трябва ли да се вдигне шум до небето, за да се задействат правораздавателните органи? Съмнително е дали тези двама "хубавци" въобще ще понесат някакво наказание, дори и само да преметат площада на Камено.

Правозащитни организации в дантелено бельо, борци за права, за които е важно да бъдат "на телевизора" непрекъснато ни набиват в главата как не спазваме правата на ромите и на тези с различна сексуалност. И за 25 години успяха да постигнат целите си - те да бъдат единствените с права в тази държава.

Политиците нямат волята да се справят с битова престъпност, заиграват се с етносите, и защо? Заради едната скапана бюлетина, която им осигурява топлото властово столче.

Успяха да настроят един срещу друг - съседи. Нямат воля да наложат едно елементарно нещо - законите да важат за всички ни.

Да, не всички роми са лоши, но на една част от тях им бе създадено усещането за неприкосновеност. И те излязоха на предна линия и чернят цялата общност. Защото крадецът и убиецът нямат етнос, те са престъпници.

Но когато Темида си затваря очите ни се поднася на тепсия Гърмен. Когато някой живее над закона - показва среден пръст. Вчера и днес на Ботев и Левски, утре на цялото ни общество.

Честит 2 юни, разделени българи! Това е тъжната истина, до там ни докараха. Ние ще се псуваме и биеме помежду си, ще надуваме перки и ще взимаме закона в ръцете си. И ще се разделяме все повече. А наистина решението е елементарно - да има държава...

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


371
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
140
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тази година чухте ли сирените? Свириха тихичко и не повече от 30 секунди. Сигурно им е разпоредено така. После защо имало такива снимки.
139
10
 
28
 
! Отговори
:( преди 8 години
Нали искахте "демокрация" ! Ето я "демокрацията" на Тиквата !Хайде да видим тези *** дали ще бъдат хваната и осъдени !!!!!
138
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сами сме си виновни. Как ни трябва един Левски сега.
137
0
 
4
 
! Отговори
симеон преди 8 години
До 164 Ти нормален ли си? Грамотен ли си ?
136
0
 
10
 
! Отговори
до 168 преди 8 години
Ами дай на живо да го чуем това от тебе, което пишеш и много бързо ще разбереш какво лошо има прасе разложено
135
19
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Живеем в едно комунистическо-българско общество. Това на снимката е Комунизма. Не длъжен всеки да обича Васил Левски. Добре е да се уважава. Боли нали. А не ви болеше с подигравката с пророка Мохаммед например. Не съм ислямист. Просто подчертавам две неща, Комунизма и Фашизма.
134
38
 
1
 
! Отговори
гата преди 8 години
Аз така и не разбрах, какво лошо толкова има в това, хората да изразяват отношение към нещо, при това в рамките на закона? И друго, левски е един ***. Друго обяснение нямам. :)
133
0
 
27
 
! Отговори
симеон преди 8 години
Тези двамата явно не се чувстват българи.Щом е така , нека ги открият и им покажат пътя!Индивиди , които не зачитат ценостите на един народ и една държава , нямат място в нея!Такива трябва се гонят и нека после ни обвиняват в геноцид.Щом *** ще се подиграват с нашите светини , имаме пълно право да ги изхвърлим от страната.
132
0
 
24
 
! Отговори
Прав преди 8 години
Мамицата им *** гадна и ***!!!
131
20
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Живеем в едно фашистко-българско общество. Това на снимката е Демокрацията. Не длъжен всеки да обича Васил Левски. Добре е да се уважава. Боли нали. А не ви болеше с подигравката с пророка Мохаммед например. Не съм ислямист. Просто подчертавам две неща, Демокрацията и Фашизма.
130
32
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до ИСТИНАТА И именно затова българинът поп Кръстю го предава на турците !Повечето българи са мразили левски заради кражбите му и това изнасилване и убийство на момичето ! Бил е уважаван само сред престъпните среди в българското общесто по онова време !
129
2
 
10
 
! Отговори
горски преди 8 години
комунистически ценности в действие.Позор!
128
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В чужбина, българските роми са ухажвани от разведките на съответната държава и използвани за тормоз, контрол, проучване на бг общността.Съмнява ли се някой, че нямат подкрепа и в страната?Тепърва ще си гризат лактите "съответните органи"!
127
3
 
11
 
! Отговори
Невен преди 8 години
Kолко трябва да си закъсал, че вместо да се снимаш с някоя мацка, единствения начин някой да те забележи е вечер да се снимаш показал среден пръст на един паметник. Просто не заслужава да се обръща внимание на такива хора.
126
5
 
31
 
! Отговори
до Аамет 153 преди 8 години
И какво лошо има във възродителния процес, когато напълно справедливо сме ви показали среден пръст и сме ви казали да си ходите на майна ви райна в Анадола, където ви е мястото боклуджийска.
125
4
 
20
 
! Отговори
до Аамет преди 8 години
"И какво лошо има да покажеш среден пръс на един терорист и убиец?????"Какво лошо имаше в изселването на турските терористи от България?
124
0
 
12
 
! Отговори
До Аамет преди 8 години
Ами ако те хвана ще те одера като риба, прасе черно
123
34
 
5
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 8 години
ЛЕВСКИ ОСВЕН ,ЧЕ Е КРАДЯЛ И ОТ БЪЛГАРИ И ОТ ТУРЦИ ,СЪЩО ТАКА Е ИЗНАСИЛИ И УБИЛ 14 ГОДИШНО БЪЛГАРСКО МОМИЧЕ ! ЗАТОВА БЪЛГАРИТЕ ТОГАВА НЕ СА ГО УВАЖАВАЛИ ,ДОРИ НЕ СА ГО ПОГРЕБАЛИ КАТО ХОРАТА ,НИКОЙ НЕ СИ Е НАПРАВИЛ ТРУДА ДА ГО ПОГРЕБЕ !
122
4
 
18
 
! Отговори
морски преди 8 години
Евроатлантическите ценности в действие.Позор!
121
0
 
16
 
! Отговори
Михаил преди 8 години
Когато изметем продажните мутро политици и сложим на тяхно място достойни хора 100 народни представители не повече. Да въведем смъртното наказание да заклеймим *** и хомофобията на публични места когато наложим глоби на организации месещи се в управлението на държавата пряко или непряко. когато затворим и осъждаме ефективно престъпниците когато въведем задължителен български език за всички с бг паспорт Тогава нещата ще започнат да се оправят