Перверзната игра на Запада: Да откърмиш убийци

Не просто терор - а съвсем реална война
Обновена: 4 юни 2017 15:54 | 4 юни 2017 12:18, Екип на Bulgaria On Air
219
Перверзната игра на Запада: Да откърмиш убийци

Западните правителства изземат огромна част от парите гражданите си, предизвиквайки обедняването им. С тези пари финансират смяна на светски режими в Близкия изток, Африка и Азия. Чертаят и преначертават имперски карти, установяват схеми с приближените си бизнес-играчи. На мястото на сменените режими идват религиозни радикали, мразещи Запада, културата и постиженията му.

Те се сблъскват помежду си, а измежду тях политическият елит на Запада си избира съюзници - разделяй и владей. Финансира ги, обучава ги, насъсква ги едни срещу други. Службите улесняват и подстрекават пътуването на родени в европейските столици мъже да вземат участие в битката срещу неприятелските режими или моментните врагове далеч - като част от големия план, видите ли...

Тези мъже се връщат обратно. Убивали са и са готови да убиват, тренирани са по местата, на които са били. Нямат нужда да са в Сирия или Ирак. Дори стратегически са по-полезни в тила на врага.

Не просто терор - а съвсем реална война. За която обаче европейските граждани не са готови. Те не са въоръжени и са се оставили на милостта си на безпощадните си убийци. И на закрилата на държавата. Която ги облага с още повече данъци, започва да контролира още по-голяма част от живота им. Дори в ответ на атентатите - политиците увеличават външните рейдове, сеейки нов хаос и често невинни жертви, респективно омраза из родните места на атентаторите и предците им... И подготвяйки поколенчески нови и нови вълни от тях. С цел да се изкорени заразата, разбира се. Веднъж и завинаги.

Междувременно, на своя територия Западът финансира щедри социални помощи с идеята да откупи благоволението на потенциалните войници на враговете си, да ги омилостиви. По този начин трайно ги откъсва от разделението на труда, насаждайки у тях усещането за безпомощност, безизходица и социална несправедливост. А за да се финансира схемата с непоносимите данъци, предприемачите са задушавани, като резултатът е икономическа стагнация и съвсем реална безработица.

И хоп: културно и икономически - почвата се оказва идеална за набор на войници в тила. Трябва им само крайна идеология и вяра в нещо по-добро, дори в друг живот. Тази мисия е държавна политика в страни от Близкия изток. Под мотото, че предоставят защита на гражданите си, западните правителства се съюзават именно с държавите-огнища на радикалните религиозни идеи. Търгуват с тях, продават им оръжие за стотици милиарди, ухажват ги и легитимират ги и им пристават. Обявяват ги за "център на борба със световния тероризъм "- гнусна гавра с жертвите на същия този тероризъм.

А през това време, клетките и структурите, финансирани и изповядващи религиозния фанатизъм на вражеските държави, работят необезпокоявани в сърцето на Запада. Взривяват, убиват и колят с лекота невинни хора, които подобни на плиткоумни щрауси, безмълвно се съгласяват - да плащат все повече, за да сработва перверзната схема; да вярват все повече на политици и служби за своята сигурност, без да виждат, че реално се осланят на основния си враг; страдалчески да сменят състоянията на гняв, недоумение, омраза и страх, без нито секунда на размисъл за същността на проблема.

А междувременно кръгът изглежда все по-адски и все по-затворен, за сметка на мира, спокойствието и хубавия живот, които повечето нормални хора в крайна сметка искат.

Автор: Кузман Илиев, водещ на "Денят ON AIR“ по Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


219
Още по темата: убийцитероризъм
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Докато има паразитни организации като БХК, които да им всяват само права ще е така! В арабските държави ги бият за норматив и там думата права не се знае, а се усеща. Самите араби знаят, че само с бой се оправят нещата. Утре тяхният БХК ще излезе със становище, че са били разстреляни нехуманно, без съд и присъда.
66
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименЗАЩОТО Е ИМАЛО ПРОБЛЕМ С ЕВРЕЙСКИЯ ТЕРОРИЗЪМ
65
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 81Да взривиш църква в София може би също, да самолета над Локърби сигурно и то е героичен акт ? да те питам защо преди така наречените народни революции в ислямски свят финансирани от СССР не е имало проблеми с ислямски тероризъм ?
64
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 79Да нападнеш леговището на ОПЕК си е героизъм, а не тероризъм.
63
1
 
3
 
! Отговори
Eлka Bac. преди 7 години
УжасТ! Ще се хвърля от някоя скала.
62
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 72Не съм казал че е ислямист, но е терорист както и Че, има разлика, то и половинато от днешните терористи трудно могат да бъдат определени като ислямисти, по скоро са маргинали както и левите терористи от 20 век, това е идеологията да се ползват подобни хора за клетките, те са лесни за манипулиране
61
1
 
23
 
! Отговори
Кратун преди 7 години
Мога да се подпиша под всяка една дума в тази статия! Кога ли ще се пукне този цирей и колко човешки живота ще струва.....
60
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кой е виновен?Войната е реална. И още по-страшно - ПАРТИЗАНСКА! Няма ясен враг. Няма позиции. Няма примирие. Няма правила.Площадът. Стадионът. Театърът. Мостът. Улицата... Бойният фронт е навсякъде. И всички, във всеки момент сме пушечно месо!Заслужили сме си това, което ни се случва. Без съмнение!
59
2
 
40
 
! Отговори
Неусведомен преди 7 години
Не знаех, че има мислещи хора в България, сигурно понеже никой не се осмелява публично да изрази мнението си и най-вече понеже микрофонът се дава изключително на невежите и лесно манипулирани хора. Браво на Кузман и екипа на Bulgaria on Air! Пожелавам им да продължават в същия дух.
58
7
 
5
 
! Отговори
Много точно ! преди 7 години
Затова само АЛТЕРНАТИВА ЗА ГЕРМАНИЯ !!! Само ФРОНТ НАЦИОНАЛ !!! Само Вилдерс, Щтехер, 5 Звезди, Лига Норд, ПЕГИДА, Идентитарното Движение, PAX EUROPA !!!
57
2
 
9
 
! Отговори
до 70 преди 7 години
Що за глупост си сътворил! Карлос Чакала-ислямист! Сигурно и Че Гевара е такъв. Аман от обли мозъци!
56
0
 
14
 
! Отговори
маларт преди 7 години
За да се затяга ограничаването на правата на гражданите, трябва да има терор и страх. И самите граждани да поискат отнемането на правата им, за да се гарантира сигурността. Отделно от това милиарди за военно-промишления комплекс и службите. Какво са тук някакви си колатерални жертви, като е заложено толкова много
55
23
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Глупости на таркалета, всичко започва през 60-те години с износа на "народни революции" от СССР, докато тия територии са били колонии на запада проблем с ислямизма не е имало, днешните ислямски клетки са напрактика разработени първоначално като левичарски клетки за тероризъм, които заливат европа през втората половина на 20-век, идеолога им, Карлос Чакала дори не е и мюсулманин, известно е че той работи активно с тайните служби на Кадафи, Садам, Асад и с всички от източния блок
54
5
 
26
 
! Отговори
TURK преди 7 години
ТОЗИ КУЗМАН ИЛИЕВ Е СМЕЛ ЧОВЕК, НО ЩЕ МУ ЗАТВОРЯТ УСТАТА ХОРАТА НА СОРОС,НА БОЙКО И НА МЕРКЕЛ.....ДАЙ БОЖЕ ПОВЕЧЕ ТАКИВА ХОРА В БЪЛГАРИЯ КАТО ТОЗИ ИСКРЕН И СМЕЛ МЪЙ И ЖУРНАЛИСТ КУЗМАН ИЛИЕВ
53
3
 
28
 
! Отговори
ВЕРНО БЕ преди 7 години
Това им го казват всички нормални хора, ама те не , та не. Даже ПУТИН им го казва в пряк текст. Отдавна не бях чел такава правдива статия. В нашите купени и надупени медии
52
4
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Поздравления за статията на Кузман Илиев, както и на сайта, че я публикува!Много рядко се случва да пуснете обективен анализ за ситуацията с бежанците и от къде дойдоха те. Ако не бяха разрушени светските макар и режими в Ирак, Либия, Афганистан и т.н. Европа нямаше да се наводни с милиони радикализирани мюсюлмани.А се толерира СА, която отглежда и финансира брадатите.
51
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Грешката е в системата. Когато една система е с нарушено равновесие, тя се разпада, взривява или реформира.Но промяната е неизбежна.
50
38
 
4
 
! Отговори
Ммм преди 7 години
Гнусна манипулативна статия.
49
32
 
6
 
! Отговори
Виждащ преди 7 години
Скоро не бях чел толкова манипулативна статия която няма нищо общо с реалния свят. "...А за да се финансира схемата с непоносимите данъци, предприемачите са задушавани, като резултатът е икономическа стагнация и съвсем реална безработица..." Затова Западните държави са лидери по всички възможни икономически и технически категории, включително преприемачество, свобода на словото и правосъдие.
48
2
 
24
 
! Отговори
Ангел преди 7 години
Исляма може да произведе милиони терористи.Ако реши Исляма може да превърне над 70% от поклонниците си в световен мащаб в терористи,това са стотици милиони ,защото тази религия тотално ти промива мозъка и се превръщаш в зомбиран индивид който е готов на всичко.Рано или късно Великите сили и Евротолерастите ще стигнат до този извод и ще осъзнаят че единствения начин да спрат това веднъж за винаги е като Заличат Исляма и поклонниците му от лицето на земята!!