Немска метъл инвазия, идват Helloween и Gamma Ray

Двете банди с концерт в Арена Армеец през март 2013
Обновена: 17 сеп 2012 11:26 | 17 сеп 2012 11:26,
25
Немска метъл инвазия, идват Helloween и Gamma Ray
Helloween по време на концерта си у нас през януари 2011. Снимка: Булфото

Легендите на немския метъл Helloween и Gamma Ray ще забият пред родните фенове в зала Арена Армеец на 15 март 2013 година.

Концертът ще е част от съвместното турне на двете групи “Hellish Rock Tour Part II”, като той ще стане факт благодарение на Loud Concerts и Art BG.

Със сигурност феновете на двете банди помнят съвместното им шоу през ноември 2007, част от първото издание на “Hellish Rock Tour”.

Ето че идва и втора ударна доза хеви и пауър метъл, като организаторите намекват за доста изненади и грандиозен финал.

“Атмосферата на и зад сцената беше уникална миналия път. Ще направим отново стахотно шоу и нямаме търпение да започне турнето!”, споделя Michael Weikath от Helloween.

A бившият му колега и понастоящем фронтмен на Gamma Ray Kai Hansen добавя: “Hellish Rock Tour определено е една от върховите точки в историята на групата. Със сигурност ще е лудница отново!”

През януари 2013 се очаква да излезе и 15-тият албум на “тиквите”, озаглавен “Straight Out Of Hell”. Записите вече приключиха в студиата MiSueno в Тенерифе и в момента групата добавя финалните детайли.

Билетите за концерта влизат в продажба от днес в мрежитe на Ticketstream.bg и Eventim.bg в цялата страна.

Пропуските ще са на цена от 40 лв. в предварителна продажба. В деня на концерта, както и на място на самото събитие ще са по 45 лв.

По време на събитието публиката ще бъде разположена на терена на залата, а трибуните ще бъдат прибрани и няма да се ползват.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
45
 
1
 
! Отговори
11 преди 11 години
само дето групата е "Halloween" ...