Роджър Уотърс пристигна в България

Изморен, музикантът не обели и дума на чакащите го на летището
29 авг 2013 08:32, Петя Славова
39
Роджър Уотърс пристигна в България
Роджър Уотърс. Снимка: Булфото

Късно тази нощ у нас кацна легенрадният Роджър Уотърс, видя Булфото. Музикантът пристигна в България малко след 00:30 часа, на летище София.

Още по темата

Видимо изморен, основателят на "Пинк Флойд" пристигна веднага след концерта си в Румъния. Той не обели нито дума пред чакащите го фенове и журналисти и побърза да влезе в лъскавата лимузина, която го чакаше.

Своето грандиозно шоу The Wall рок звездата ще ни покаже на 30 август на Националния стадион "Васил Левски".

Както Dnes.bg писа, 15 български деца ще се качат на сцената с Роджър Уотърс, за да изпълнят с него класиката “Another Brick in the Wall”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
1
 
! Отговори
Стара баба-фенка преди 10 години
Съгласна с коментар 17!
29
2
 
6
 
! Отговори
АС преди 10 години
По повод че не казал нито дума на летището и се държал арогантно: малко от вас могат да си представят какво е да си ИЗЦЕДЕН след концерт. Геройство е човек особено на неговите години да прави турне. А за влиянието на неговата музика в/у човечеството няма какво да се спори. Вярно е, че това което ще видим утре не е Пинк Флойд, но и Пинк Флойд без Уотърс не са Пинк Флойд. Мдаа, има нещо сбъркано в нашата нация....
28
3
 
6
 
! Отговори
И.Иванов преди 10 години
Като чета коментарите по-долу и за пореден път се убеждавам, че нещо е тотално сбъркано в нашата нация!
27
15
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тая пенсия не стига, че ще получи сериозни пари, а се и държи арогантно. Пропаднала вече звезда, дето идва да изцоца някой и друг лев от нашите сънародници, а те си мислят, че ще гледат пинк флойд от преди 20 години, пълен та*ак.
26
0
 
11
 
! Отговори
Мухаха преди 10 години
Кой сравнява Roger Waters с лейди Гага.....???
25
21
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хахахах мале, как може да даде 100 лева за да висите 2 часа на неква простотия на един пенсионер.По-голяма дандания и реклама за един та*ак не бях виждал!Пожелавам ви приятна скукаааааааааааааааааааааааа, столичани !
24
4
 
10
 
! Отговори
До 23 преди 10 години
Песента Mother я пущат в изпълнение от концерт през 1980 и той пее успоредно live. Не бързай да плюеш, всеки има различни ценности и не това е най-важното, а това че The Wall е феномен, без аналог и посланието, което носи
23
4
 
11
 
! Отговори
Weelcome Roger преди 10 години
а за непросветените само ще кажа-Roger Waters пътува с българска авиокомпания,а сега да дам глас на целия български народ,който може само да оплюва,но не и да се радва,давайте,говорете и пишете глупости,но преди това отидете на шоуто му и се запознайте с творчеството,а не говорете празни приказки.................
22
3
 
13
 
! Отговори
Wellcome Roger преди 10 години
Хора,чуйте се какво говорите,Roger Waters е един от най-великите музиканти на този свят,на много концерти съм била,но като неговото шоу няма второ и надали скоро ще има,десетки пъти съм го гледала и нито веднъж той не си е позволил да пее на плейбек,едва ли ще ми повярвате,но съм сигурна какво казвам,защото работих с него няколко месеца и го познавам лично,доста българи има в екипа и доста работят за него,горда съм,че посети и нашата страна.............
21
7
 
5
 
! Отговори
Мони преди 10 години
Вчера по новините не видях велик музикант, а шашната бабичка, която бързо се мушна в БМВ-то. Досущ като ДеНиро. Ще го видим на стадиона...
20
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До От Букурещ"Да, изпя някои песни на плейбек, но това е обяснимо" ..И как по-точно е обяснимо? Това че Лейди Гага пее на плейбек е обяснимо, ама...
19
0
 
11
 
! Отговори
4321 преди 10 години
За съжаление Дейвид Гилмор все по-рядко се появява по участия, а самостоятелни концерти правеше усилено в периода 2006-2007. Имам Live-а в Гданск от 2006-та, може би най-великия концерт с участието на Гилмор и Ричард Райт! Последният път когато се появи Гилмор беше за солото на Comfortably Numb в Лондон през май 2011-та (по време на The Wall концерта), заедно с Ник Мейсън. И на мен ми се иска да видя най-великото соло за всички времена, но едва ли това някога ще се случи..
18
2
 
8
 
! Отговори
От Букурещ преди 10 години
Бях на концерта снощи. Грандиозен спектакъл. Да, изпя някои песни на плейбек, но това е обяснимо. Шоуто беше страхотно, но публиката беше вяла, което професионалисти от тази класа веднага усещат. Познавайки българската публика, мисля че в София концертът ще е по-силен.
17
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Този човек е променил света и мисленето на хората в буквалния смисъл на думата. Жалките коментарии на някои отдолу обаче доказват, че човешките възможности не са безгранични - срещу глупостта няма оръжие.
16
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Гилмоур е по-скромният от двамата, но също така този с по-добрите песни. Мегаломанският "спектакъл" на Уотърс не може дори с пръст да пипне едно акустично шоу на Гилмоур.
15
8
 
11
 
! Отговори
High Hopes преди 10 години
Прехвалена мумия. Най-великите творения на Флойд са дело на Дейвид Гилмоур. Който разбира, разбира.
14
14
 
7
 
! Отговори
кила преди 10 години
тоя гад мръсен с неговата депресивна песен....още ми кънти кофти мелодията на тая гнусна депресивна песен....
13
2
 
12
 
! Отговори
фен преди 10 години
До kalinkamalinkaТи никога няма да разбереш кой е тоя "дядо" защото си просто калинка-малинка.
12
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До kalinkamalinkaАми понеже, не знаеш - той е постигнал повече отколкото ти и цялото ти мишкарско потомство сте свършили и ще свършите за цялото си мизерно съществуване.
11
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Донке, скрий се! Излагаш се.