» Suicidal Tendencies идват в ѕловдив за Hills of Rock

Te ще свир€т в трети€ ден на рок фестивала
19 апр 2024 11:32, јлександър ѕопов
3
» Suicidal Tendencies идват в ѕловдив за Hills of Rock

Ћегендарните Suicidal Tendencies идват за тазгодишното издание на Hills of Rock в ѕловдив. “е ще заби€т на 27 юли, трети€т ден на феста, като ще изл€зат на сцената след вече об€вените Pain. ќчаква се и потвърждение от хедлайнера на трети€ фестивален ден.

—ъздадени в началото на 80-те в Ћос јнджелис, Suicidal Tendencies са сред първите в тежки€ звук, които усп€ват да проби€т в ефира на музикалните телевизии, а най-емблематичното им парче – „Institutionalized“ се превръща в химн срещу системата на н€колко поколени€.

јктуални€т състав на бандата e на чудовищна супергрупа – оригиналните фронтмен Cyco Mike Muir и китарист Dean Pleasants, Ben Weinman – основател€т и движеща креативна сила в The Dillinger Escape Plan, Tye Trujillo – син и достоен наследник на баса на баща си Rob Trujillo, който вече е свирил и с други гиганти, участващи на фестивала тази година - KoRn и Jay Weinberg, който преди да се присъедини към Suicidal Tendencies, е на барабаните в Slipknot.

Massive Wagons са откриващата банда на трети€ фестивален ден. Ѕританската рок група, създадена през 2009, е попул€рна със своите енергични пънк изпълнени€ на живо и заразителни мелодии, които въпреки вли€ни€та си от класически€ рок, звучат модерно и актуално. ¬ групата влизат Barry Mills, Adam Thistlethwaite, Alex Thistlethwaite, Stevie Holl и Adam 'Bowz' Bouskill. »мат издадени пет албума, а последни€т е от 2023 и се казва Welcome To The World.

Ћюбими – класически и чисто нови, български артисти добав€т към разнообразието на фестивала и прав€т групите на Hills of Rock 41 на брой към момента.

 онтрол, Last Hope, Expectations, Woomb, ¬ладо ћихайлов & Rewind и “ерпентина са новите попълнени€ на сцените на „—троежа“ и „Ќа “ъмно“ на √ребната база от 25 до 27 юли.

“ридневни и еднодневни билети за фестивала има в мрежата на www.ticketstation.bg и в магазини Ќа “ъмно.

“ова се случи Dnes, за важното през ден€ ни последвайте и в Google News Showcase


3
ќще по темата: Suicidal TendenciesHills of Rock
ќще от
—понсорирано съдържание
Ќапиши коментар  оментари
3
1
 
0
 
! ќтговори
ќт ћексико —ити преди 4 седмици
“очно така колега анаболен. —тар съм вече, и съм се находил на концерти, ама виж за  окоша глава ще си вдигна *** и съм пръв! “е са истинските хедлайнери!
2
4
 
0
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
»нтересно K0яN какви песни ще заби€т. ама не ми се дават ~300-400 лв за една вечер...
1
3
 
9
 
! ќтговори
Anabolo-bolo man преди 1 месец
’убави са групите, но всеки интелигентен човек отива там заради участието на легендарната българска група  окоша √лава.