76,65% от гласовете за Путин и… всичко е точно в Русия

"Нуждаем се от решителен пробив в развитието, обречени сме на успех"
Обновена: 19 мар 2018 11:24 | 19 мар 2018 07:20,
131
76,65% от гласовете за Путин и… всичко е точно в Русия
Снимка: Reuters

По данни на ЦИК на Русия действащият президент на Русия Владимир Путин е лидер на изборите за държавен глава, получавайки 76,65% от гласовете след обработването на 99% от протоколите на избирателните секции, предава ТАСС.

Кандидатът на КПРФ Павел Грудинин заема второ място с 11,82% от гласовете. На трето място е председателят на ЛДПР Владимир Жириновски с 5,68%.

Още по темата

За Владимир Путин са гласували повече от 55,4 млн. души. За Грудинин повече от 8,5 млн., а за Жириновски повече от 4,1 млн. души.

На четвърто място е издигнатата от "Гражданска инициатива" Ксения Собчак с 1,66% от гласовете на избирателите. За нея гласа са си дали 1,2 млн. души. След нея е Григорий Явлински от "Яблоко" с 1,04% от гласовете.

Останалите кандидати са получили по-малко от 1% от гласовете.

Избирателната активност вчера е била над 67 на сто.

"Нуждаем се от решителен пробив в развитието. Можем да направим това - достигнахме ниво, на което можем да направим този пробив... Сега е възможно. Трябва да използваме тази историческа възможност, както и да се възползваме от нашите постижения във всички области, за да направим това. Но, разбира се, хората трябва да разберат какво ще правим", заяви Путин по време на митинг, когато стана известно за победата му.

"Много е важно да привлечете към ваша страна и тези, които може би са гласували за други кандидати. Нуждаем се от това единство, за да продължим напред. И за това трябва да почувстваме всеки гражданин на страната ", напомни той и обобщи: "Ще помислим за бъдещето на нашата голяма родина, за бъдещето на нашите деца. И при това, ние със сигурност сме обречени на успех. Заедно ще извършим мащабна работа в името на Русия".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


131
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
115
0
 
0
 
! Отговори
Руснака преди 6 години
До Калеко АлекоЕ ти си един истински мужик баце, суезни от S-classe натръгай ръкавите и фатай кюреко
114
0
 
0
 
! Отговори
777 преди 6 години
калеко алеко е жив пиндус от пиндустан навъдиха се бая от тия *** дюмнета
113
2
 
2
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 6 години
До ха-ха-ха ... бедните руснаци не могат да си позволят даже и самогон и затова се черпят с бояришник, тези които ходят по скъпите курорти са около 1-2% от целокупния крепостен рушки народ ... на 150 милиона, това 2-3 милиона платежоспособни *** ... !!!
112
3
 
2
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 6 години
Опазил ни Господ, както нас така и останалия свят, от "точните неща" които се случват в раССия ... !!!
111
15
 
3
 
! Отговори
до Един българин преди 6 години
Кушия с един кон.Тия циркове сме ги гледали 50 г. точно под властта на руските диваци.Мерси и спасиба.Да им е честит вовата още няколко петилетки.Тъкмо ще стигнат стандарта на любимата им Венецуела начело с колегата диктатор мъдурко.
110
1
 
34
 
! Отговори
=== преди 6 години
А в Крим толкоз били обидени от "анексията" на Русия, че взели цели 90 % да гласуват за Путин - ти да видиш :)))
109
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Искаме специално най-искрено да благодарим на г-жа Тереза Мей и г-н Борис Джонсън , без техните благородни усилия победата на г-н Путин на президентските избори в Русия нямаше да е толкова убедителна !!!
108
4
 
24
 
! Отговори
баба Яга преди 6 години
Браво! Поздравления за Путин и велика Русия! Само така Вова, смачкай всички врагове и злобните антируски *** и което е най- важно: ЗАТВОРИ УСТАТА НА БЪЛГАРСКИТЕ ПИШМАН-ПОЛИТИЦИ, които плюят 30 години срещу вас! Ха да ги видим сега как ще се гърчат и ще се гънат като *...по медиите и по разни там студия.Руският народ е Народ, а ние..? Кога и кой български политик ще бъде избран със 77%!!!???
107
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ххНищо, сега имаш обща граница с Турция!!! Доволен ли си?
106
24
 
5
 
! Отговори
хх преди 6 години
На следващите избори ще спечели с 90 % а на още по-следващите ще стигне заветните 99,99% както сталин и брежнев.После ще бъде отчетено като поредния "култ към личността" и "време на застоя".А русия пак ще е страната с най-големи ресурси в света и руснаците ще са си все така бедни като *** в екватириална гвинея.Добре че нямаме граница с тези диваци,отдавна да са ни окупирали.
105
21
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Руснаците здраво са дръпнали назад и встрани във времето - 75% за Путин и 15% за ***. Още 10% ги делят от сталинизма.
104
6
 
34
 
! Отговори
Активист на БКП преди 6 години
Зад др.Путин стои народ ,а зад др.Борисов един катун роми.
103
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чудесно!
102
6
 
32
 
! Отговори
До № 103 преди 6 години
Сега ще видим как "шегубиеца" Боко, говорещ добри неща за Русия, избрала Путин ще изпрати поздравителна телеграма защото "2 неща не могат да се избират: родителите и Путин". А, бе срам и позор за тези гербаджии, натресли ни този......... да се чувстват неловко хората с вярна позиция.
101
2
 
21
 
! Отговори
:) преди 6 години
Защо ги няма коментарите???? Да не получихте СМС?
100
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
97, не ги мисли нашите големци! На тях им е вроден рефлекс, който са обиграли до изкуство да се гъзурчат насам и натам! А когато хората видят изгъзурчен гъс, все ще се намери някой да го отпере тържествено под звуците на руския химн! Но на тях така им харесва! Ето, по телевизията Краси Велчев говори добри неща за Русия и отношенията на Бойко и Путин!
99
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами англичаните са тук лятото за алкохолен туризъм, а и у вас не спирате да се наливате.Пиете повече от руснаците, тъй че сте.....
98
4
 
14
 
! Отговори
антизападопоклонник преди 6 години
Айде сега да видим дали Грудинин ще си изпълни обещанието да си обръсне мустаците, след като след толкова вой не можа да събере дори едни мижави 15%!
97
7
 
36
 
! Отговори
666 преди 6 години
всичко е точно в Русия ние да му мислим с тия *** дето ни управляват и тия златковци и елки проставелки дето им припяват
96
7
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Каква музика за ушите е неистовият лай,който се носи цяла сутрин от подгъзуващите телевизионни студия,които по команда бяха налазени от добре познатата сюрия говнювци от рода на мъжки бития преди време гнуслю Асен Агов,всезнаещият гърбатко Гълъбов и друга тям подобна либераска измеетт.Точно така и мухите налазват прясно изходеното изпражнение.Лайте бесни псетта,лайте аутсайдери.Времето ви изтича и чичко Вова ще ви го покаже.Кееееф!