Ванга през 1979-а: Путин – господар на света! Европа – пустош!

"Всички ще се стопят, като лед, само един остава недокоснат - славата на Владимир"
Обновена: 20 мар 2018 07:19 | 19 мар 2018 14:45,
407
Ванга през 1979-а: Путин – господар на света! Европа – пустош!
Снимка: Twitter

Сляпа пророчица, която предсказа терористичните атаки на 11 септември 2001 г., предрича, че Владимир Путин ще управлява света някой ден, пише Daily Mail.

Още по темата

Българката баба Ванга, която умира на 85-годишна възраст през 1996 г., е позната като "Нострадамус на Балканите".

През 1979 г. Ванга, която има 85% успех на нейните прогнози, казва на писателя Валентин Сидоров, че Русия ще стане "господар на света", след като Европа стане "пустош".

"Всички ще се стопят, като лед, само един остава недокоснат - славата на Владимир, слава на Русия", казва тя.

Тя твърди, че никой не може да спре Русия и всички ще бъдат отстранени от пътя ѝ, като не само, че ще бъде съхранена, но ще бъде и господар на света.

Путин, който стана президент за първи път малко преди над 18 години, бе преизбран за държавен глава за следващите 6 години, след президентските избори в неделя.

Той пое ролята на действащ президент на Русия през декември 1999 г. и оттогава доминира на руския политически пейзаж, отбелязва още изданието.

Ванга, родена като Вангелия Пандева Гущерова в Струмица, преди десетилетия предсказва и Brexit. Тя също така прогнозира, че Европа, каквато я познаваме ние, "ще престане да съществува до края на 2016 г."

Пророчицата казва, че континентът ще се превърне в "пустош, почти лишен от човешки живот".

Въпреки че не е напълно точна, Великобритания гласува да напусне Европейския съюз на 23 юни, същата година.

Ванга мистериозно губи зрението си, когато е на 12 години, по време на голяма буря. Нейното семейство я открива няколко дни по-късно - със затворени и покрити с мръсотия очи.

По-късно тя твърди, че е получила първото си видение през този период, когато е липсвала, и вярва, че ѝ е дадена силата да предсказва бъдещето и да лекува другите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


407
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
299
2
 
5
 
! Отговори
Pylni GLUPOSTI преди 6 години
85% ot wremeto nikoi nemozeshe da razbere kakvo govori tazi selianka... ama neise.
298
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Турция трупа насип и измества устието на река Резовска.Не чакай ами грабвай лопатата и бягай да засипваш и ти!!!
297
24
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Прав е 297Руснаците нямат друг избор освен да се единни срещу западните военнолюбци, лъжци, лицемери и манупулатори.Силна държава Русия, силен президент Путин, модерни оръжия, възпиращи западната агресия и НАТО.
296
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Приятели, сор осоидни и русофилски ***. Тук има и един Ердоганов ***. Много сме го закъсали като държава.
295
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Погледайте на картата реките по света, има ли друга река, която да се влива в морето като нашата засипана с камъни Резовска река? РЕКИТЕ СЕ ВЛИВАТ В МОРЕТО В ДЕЛТА ИЛИ ЕСТУАР. И в двата варианта има разширяване на речното корито като се влее. Само река Резовска се влива в някаква изкуствена форма, чрез която Турция предявява претенции за огромна морска площ от териториалните ни води и икономическия ни континентален шелф.
294
4
 
11
 
! Отговори
До Не е нужно преди 6 години
И за кое по точно Европа е излъгала?? Само един пример ми дай! :)
293
24
 
26
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 6 години
На очите си ли да вярвам или на някакъв руски писател / най - вероятно агент на КГБ/... - Русия потъва все по-дълбоко в блатото, а САЩ и Европа се въздигат...
292
15
 
31
 
! Отговори
Какво виждам преди 6 години
Путин се бори да спаси Русия от ликвидиране и разграбване, а Запада се бори да ликвидира Русия. Ако Русия се отпусне, ще ги изколят до крак
291
27
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Докога ще я промоцирате тая вещицa?
290
26
 
26
 
! Отговори
гражданин преди 6 години
Празноглавци не случайно филма за ванга е руски.При всяка измама търсете дс или руснак.
289
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Турция трупа насип и измества устието на река Резовска като реката тече вече 500 метра покрай българския морски бряг. Интересно дали ако стигнат до град Бургас и затворят пристанището, дали тогава някой политик ще им изпрати дипломатическа нота за нарушаването на българските граници и отнемане на морските териториални води на родината ни?
288
20
 
33
 
! Отговори
Не е нужно преди 6 години
Не е нужно да си Ванга, за да видиш как Европа се разпада. Лъжат, мажат, плюят. Как може да има съюз, когато се лъже поголовно. Няма морал, няма почтенност, всеки гледа да прецака.
287
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много ме кефят де.билите дето без да са прочели статията е коментират !Ало другари статията е от Дейли мейл ! Това не беше ли една английска медия ? Ама то май тия английски медии пишат само глупости, лъжи и пропаганда! Ха-ха-ха де.билите , не се притеснявайте според г-н Мъск има място за всички ви на Марс , все пак нали Путин ще става цар на света!
286
0
 
1
 
! Отговори
Соня преди 6 години
ДОТ com
285
3
 
1
 
! Отговори
Соня преди 6 години
След кака Сийка имаПрочетете тази статия, много е интересна, отнася се за ситуацията в Русия
284
13
 
19
 
! Отговори
Прогледнете преди 6 години
Не само Ванга, но Великата Слава Севрюкова предрича откъсване на част от България към югоизточната и съседка. А ако смятате Ванга и Слава за Русофилки, то какво ще кажете за предсказанията на свременника Паркър-англичанин и Едгар Кейси, който предказал кум сбъднати събития и предсказва, че Русия ще се въздигне и укрепне, но преди това ще понесе териториални загуби от Китай, а САЩ ги чакат разпад и катаклизми.
283
12
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Днес лъсна колко е слаба прехвалената турска армия. Подкрепина от сирийските сърцеяди, тя след 58 дни , успя да превземе центъра на Африн и да прогони в изгнание неизбитите кюрди. На телевизионните кадри се видя, как """"освободителите""""" не ляха посрещнати от нито един гражданин на града. Терора и геноцида над поробения кюрдски народ продължава. Ако не беше руското """зло""" и у нас щеше да се шляят турските орди на диктатора.
282
21
 
20
 
! Отговори
sofeto преди 6 години
Много глупости се пишe от русофилските *** дето дежурят по форумите НО!!... бъларина не е толкова глупав и затова се спасява все на "запад" а не в азиатската *** Росcия!! А за тоя бабишкер Ванга, рашляците лъжат повече от коренното население на "Факултето"!
281
1
 
4
 
! Отговори
Sonq преди 6 години
kaka-cuuka/3428А пък да я оставят на мира жената, всичко хубаво ще каже за братята.
280
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А в Русия избягаха хора като Сноудън, Депардийо...И Стивън Сегал....хахаха.Какво чакаш? Бягай бързо и ти в Русия. Чувам големи опашки имало пред пасольството, голям наплив.Депардийо защо като избяга в Русия си живее в Париж? Схващаш ли?