Москва: Лондон да изтегли от Русия над 50 дипломати

Мисията по размер трябва да е като руската на Острова
Обновена: 31 мар 2018 14:05 | 31 мар 2018 13:36, Елка Василева
139
Москва: Лондон да изтегли от Русия над 50 дипломати
Снимка: архив, Reuters

Русия уведоми Великобритания, че тя трябва да върне в родината си над 50 британски дипломати в отговор на решението на Лондон да изгони 23-ма руски дипломати заради отравянето на ексагента Сергей Скрипал и дъщеря му в Обединеното кралство, предадоха ТАСС и Ройтерс.

Още по темата

Москва вече отговори реципрочно на действията на Лондон, като изгони 23-ма британски дипломати, а освен това закри британското консулство в Санкт Петербург и прекрати дейността на Британския съвет в Руската федерация.

Вчера британският посланик в Москва Лори Бристоу бе отново повикан в руското външно министерство и му бе казано, че има един месец да съкрати дипломатическия персонал в Русия до размера на руската мисия в Обединеното кралство, отбелязва Ройтерс.

Днес говорителката на руското МВнР Мария Захарова, цитирана от ТАСС, уточни, че разликата между броя на руските и британските дипломати е над 50 души. "Ние настояхме за паритет. Британците имат 50 дипломати повече от нас", каза тя, от което следва, че Лондон трябва да върне у дома "малко над 50", добави тя.
 

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


139
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Великобритания винаги е правила интриги и войни по света. Сега обаче света е друг , а те още си викат сър едикой си граф едикой си и т.н. Западвите държави и САЩ ги подкрепиха, защото искаха да си изчистят Държавите от Руските шпиони по посолствата.
57
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименРуския газ е ***, ниско количество въглеводороди, много примеси и вода. Русия е свалила гащите и го продава без пари на Германия, Италия, Турция и малко за Англия. Продава скъпо на който може да изкорми като България. Хубавото е,че губи позиции и има конкуренция.
56
1
 
10
 
! Отговори
Отговор преди 6 години
Китай и Русия- 1/7 *** от населението на планетата.
55
2
 
16
 
! Отговори
к преди 6 години
До АнонименСАЩ се превърна в май_мунска държаваВ градовете белите са 30% от населението, като цяло белите са малцинсво в САЩ и резултатите са налице - сега САЩ нямат средсва не само да се противопоставят на Русия - САЩ не могат дори космонавт да пратят на МКС, евреина Мъск не може дори сателит да изкара на орбитаВ Англия ситуацията е същата - Лондон - 30% бели, падението е страшно за гледане !
54
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Изхвърляй хамбургерите към АМЕРИКА щом толкова се правят на отворковци, оня милиардерския ПРЪМП пълен олигофреенски ПРЪМПЕЛ.
53
15
 
3
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 6 години
Е, как "Великая" руская икАномика, може да е самодостатъчнаа, а икономиката на ЕС (която е в пъти по-силна), не е?Технологиите за ВЕИ, дарагими друзей, не се развиват от днес или вчера и се развиват с безумни темпове. Само единственият самолетоносач Кузя я кара все още на мазут (докато американците имат атомен самолетоносач) и дими, като продънено селско кюмбе! Виждам, че не си запознат, но алтернативата на бъдещето в петролният сектор е на синтетичният петрол!!
52
3
 
17
 
! Отговори
да преди 6 години
англичаните си живееха в някаква паралелна реалност в която са империя, но са объркали малко годинките...с близо 200..но всичко свърши и то отдавна:-):-):-)Русия не просто ги свали на земята, а направо ги удари в нея:-):-):-)
51
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кухият долар потъва. Китай и Русия отказва да го ползват. Иран и Венецуела се присъединяват към тях. ФАЩ върви стремително надолу по наклона. Война най-верятно ще има.
50
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А руския газ за какво става бе учен, от него големи, ама много големи западни химически концерни произвеждат суровини за хиляди производства
49
1
 
9
 
! Отговори
п преди 6 години
Подобно на Путин, Тръмп ще национализира Тесла, Амазон, Айпъл и пр. еврейски монополи, който не плащат данъци и унищожават милиони работни места в САЩза това е анти Тръмп истерията в САЩ
48
3
 
11
 
! Отговори
й преди 6 години
До АнонименЛокойл беше собственост на Ротшилдите, те наистина не плащаха данъци и Путин национализира Локойл, за това започна на запад и в САЩ анти руската истерия
47
18
 
4
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 6 години
КАЛАШНИКОВ Е КРАДЕН ОТ ХУГО ШМАЙЗЕР!
46
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Путин им просто им казва - оставяме на вас сами да се нашляпате за разгрявка, и продължавайте да очаквате шамарите за изгонването на руските депутати.
45
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Руснаците от Локойл не плащат данъци!
44
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Уважаем варгъзен, естествено, никоя пазарна ниша не е останала незапълнена. Въпроса е, че когато цената се качи, пазарната ниша се свива. И покрай нея доста други ;)))Икономика за първи клас, драги ;)))А ако си купуваш американски пбензин през Гърция цената ще е поне 5 пъти на руския ;)))Ако не и повече. А отделен е въпроса, че само мутрите, костов и банкянския ще имат лични автомобили, понеже за другите ще е твърде скъпо ;))А рейсовете ще ги внасяш пак. А ще са собственост на Банкя ООД ;))
43
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анониме Нефтохим произвежда само горива. Псевдо-производството на полимери е за да се произвежда още гориво със спорен платен акциз. Руската суровина става само за варене на нафта, некачествена нафта.
42
19
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Представям си с каква въздишка на облекчение британските дипломати напускат ***.
41
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 37Виждам, че си доста ограничен, но да те светна само, че нефт и природен газ не са само енергийни източници, а основна суровина за редица производства, за които технологиите са от 50 и повече години, пластамаси, полимери, фармацевтични продукти и редица други.Нови технологии не могат да се създадат за една две години.Така че ако спре кранчето за нефт и газ в момента настъпва апокалипсисKannst du dies verstehen?
40
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Между другото богатите руснаци са хора, които подържат английските ценности и учат и образоват децата си в елитни училища. Повечето британци ги мразят именно защото нямат туземно-скотска колониална ценностна система.
39
19
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Предстоят промени в КГБ. Отдел Новичок се закрива временно, а се възобновява дейността на чадърената рсботилница.Отдел Екзотични чайове ще се оборудва с нов Самовар тип Адмирал Кузнецов.Отдел Груз 200 се преименува на крематориум ВагнерОтдел Снегорини за борба с тероризма се прехвърля на разположение на Кадиров.