Москва: Лондон да изтегли от Русия над 50 дипломати

Мисията по размер трябва да е като руската на Острова
Обновена: 31 мар 2018 14:05 | 31 мар 2018 13:36, Елка Василева
139
Москва: Лондон да изтегли от Русия над 50 дипломати
Снимка: архив, Reuters

Русия уведоми Великобритания, че тя трябва да върне в родината си над 50 британски дипломати в отговор на решението на Лондон да изгони 23-ма руски дипломати заради отравянето на ексагента Сергей Скрипал и дъщеря му в Обединеното кралство, предадоха ТАСС и Ройтерс.

Още по темата

Москва вече отговори реципрочно на действията на Лондон, като изгони 23-ма британски дипломати, а освен това закри британското консулство в Санкт Петербург и прекрати дейността на Британския съвет в Руската федерация.

Вчера британският посланик в Москва Лори Бристоу бе отново повикан в руското външно министерство и му бе казано, че има един месец да съкрати дипломатическия персонал в Русия до размера на руската мисия в Обединеното кралство, отбелязва Ройтерс.

Днес говорителката на руското МВнР Мария Захарова, цитирана от ТАСС, уточни, че разликата между броя на руските и британските дипломати е над 50 души. "Ние настояхме за паритет. Британците имат 50 дипломати повече от нас", каза тя, от което следва, че Лондон трябва да върне у дома "малко над 50", добави тя.
 

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


139
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
98
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Така или иначе, ЕС е кауза пердута, защото е на практика окупирана от САЩ територия. От войната щатите не са изтеглили окупационните си сили от Германия и Италия, разширени впоследствие с бази в Испания, Малта, Кипър /под английско знаме/, и къде ли не. Какво може да се очаква от окупирана земя, която отдавна брани само американските интереси... Нито едно правителство в Италия и Германия не може да стане, без да има разрешение от Вашингтон. Жалка работа.
97
31
 
6
 
! Отговори
русия=джудже преди 6 години
Гонят европейци от някаква държава от 3тия свят,наречена Русия и рубладжийските *** тука са вече в екстаз.ХАХА Това ли е отговора на бояришниците? Абсолютни неможачи са ***.Единственото нещо което правят е да се изолират още повече от света,ама то и без това никой не ги понася.Там си се придържат към мюсюлманските дупки и ще ядат големия вечно.
96
32
 
6
 
! Отговори
Изтегляне преди 6 години
Масква да изтегли всичките си шпиони от ЕС. Впоследствие остава без дипломати в ЕС, защото понятието дипломат и агент разузнавач по руските стандарти са еднакви. Само така може да се намали вредното влияние на руско-съветското кгб.
95
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ба си глупостите, писани тук!
94
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ето тука има инфо: bulgarskaistoriq.blog.bg/history/2015/04/28/1915-ruskite-bombardirovki-nad-varna.1357466Убити са 9 души и ранени 24. Материални щети от разрушенията.Руснаците дават много жертви от потопените кораби от 2-те немски подводници.
93
3
 
34
 
! Отговори
ТЪПАЦИ преди 6 години
ЗАПАДНЯЦИТЕ И АМЕРИКАТА СА НАПЪЛНИЛИ РУСИЯ С АГЕНТУРА--СЕГА РУСКАТА МЕЧКА ЩЕ ГИ РЕЗНЕ ИЗ КОРЕН--А ПРЕДАТЕЛИТЕ РУСНАЦИ----СЛЕД ТОЗИ СЛУЧАЙ НЯМА ДА ИЗЛЯЗАТ ОТ СИБИР--САМО С КРАКАТА НАПРЕД--ТЕЗИ *** НАПРАВИХА ЕДНО ДОБРО НА ПУТИН--СЕГА НЯМА ДА ИМА МИЛОСТ--И ПАРИЧКИТЕ АКО НЕ ВЪРНАТ ОЛИГАРСИТЕ--ДА СИ СТЯГАТ ТОРБИЧКАТА ЗА СИБИР..ХУБАВА РАБОТА СВЪРШИ НАРКОМАНКАТА ТЕРЕЗКА.....
92
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
хаха руски самолети 1915 вероломно бомбардирали всрна, с ракети въздух земя, откраднали ноухау от бг авиацията при одрин от 1913, не ги е срам..... :)
91
2
 
31
 
! Отговори
до zzz преди 6 години
абе пич кои са тези стотици българи избити във варна, аз съм кореняк варненец четвърто поколение наследмик на раселените теакийски българи....стига с тези фалшификати. имаш ли представа от военната история къде са били руските кораби, дистанция до брега и възможности на корабната им артилерия....чети чети момче зелено...
90
39
 
6
 
! Отговори
zzz преди 6 години
Неможеш защото си неук *** затова.В опита си да се направиш на интересен,всъщност показваш колко си неук.Русия ни бомбардира черноморието като избива стотици българи.След това бомбардира и Добруджа.Руснаците също така ни обявяват 2 пъти война за последните 100г. и също така разполагат 100 хилядна войска на границата с Румъния да завземат България.Сега ясно ли ти е ,жалък *** ?
89
2
 
35
 
! Отговори
до81 преди 6 години
от вчера ни наливаш лимонада в ушите с тез руски бомбардировки на варна, дето нито един варненец не помни... и една реална снимка на сграда разрушена от тях няма. *** в музея стара всрна и ако намериш 1000 кинта бонус от мен имаш. Снимка не рисунка....сграда преди и същата след ударите. Намери гроб в старите гробища на града на който пише убит при бомбардировка 1915....
88
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Заедно с поредното изгонване на 60 дипломати, общо са съкратени 800 души от американския дипломатически персонал в Русия. Вече се оплакват, че не могат да си вършат рутинната работа. Сигурно и в щатите е същото, щом за руска виза трябва да се чака 250 дни само за интервюто.
87
3
 
31
 
! Отговори
Браво на Русия! преди 6 години
Русия уведоми Великобритания, че тя трябва да върне в родината си над 50 британски дипломати в отговор на решението на Лондон да изгони 23-*** руски дипломати заради отравянето на ексагента Сергей Скрипал и дъщеря му в Обединеното кралство, предадоха ТАСС и Ройтерс.
86
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Постовете ти не се връзват с темата!
85
37
 
7
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 6 години
Руската *** с всичките и прилежащи алкохолизирани шопари и развратни матрьошки, е пред тотален разпад на отделните и там княжества. А Путин ще го опънат на предният капак на някой 60-сет годишен "Московец"! Гледката ще си заслужава вниманието!!
84
2
 
35
 
! Отговори
х преди 6 години
на 26 Март 1944 "братските" САЩ и Аглия бомбардират София !за нещастие тази "братска" и "освободителна" бомбардировка не унищожава нито един немски войник - просто защото в София не е имало нито един немски войникно за сметка на това убива 5000 Български цивилни - предимно жени и деца !не е ли славна Българо-шенгенската дружба, натресена ни от юдо-масонската мафия на Соломон Паси !?
83
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Слагането на минуси на чиста история показва само наличие на *** :) Мерси.
82
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Атентатът в църквата Света Неделя е най-големият терористичен акт в историята на България, Извършен е на 16 април 1925 г., Велики четвъртък, когато група крайнолеви дейци на Военната организация (ВО) на Българската комунистическа партия (БКП) взривява покрива на църквата.При атентата в Света Неделя загиват 134 души[6], други умират по-късно от раните си. Ранените са около 500.Загиват 12 генерали, 15 полковници, 7 подполковници, 3-*** майори, 9-*** капитани, 3 депутати и деца.
81
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Делът на ШОС в сегашния му вид в световния брутен продукт е 30 процента. Ако добавим и колосалния промишлен потенциал, наличието и достъпността на ресурсите, и неизчерпаемият човешки капитал, ще получим икономически блок, който е много по-силен от всичко създадено досега на Запад в тази посока."
80
22
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
14 октомври 1915 година остава една от най-черните дати в българската история. Руски кораби и самолети вероломно нападат Варна, бомбардират морската столица. Тези драматични събития обаче години наред се крият от комунистическия режим в България, който представя Русия и СССР като нашите единствени спасители и закрилници.Първите снаряди падат в пристанището и извън града, в района на Галата и Евксиноград. Вниманието на армадата е съсредоточено изключително към централната градска с население.
79
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До74.Вчера се навършиха 74г от най зверската англоамериканска бомбандировка над София! Над 30 000 запалителни бомби хиляди избити, разпръснати играчки и писалки за осакатяване на деца и възрастни!!! Бомбандировките са дпрени по Настояване на Сталин! Българомразеца и алкохолик Чъчъл спира бомбандировките!