Путин за Скрипал: Той е просто измет и това е всичко!

"Някои пък твърдят, че едва ли не е правозащитник"
3 окт 2018 21:21,
172
Путин за Скрипал: Той е просто измет и това е всичко!
Снимка: БТА

Президентът на Русия Владимир Путин смята, че Сергей Скрипал е измет и предател, предава ТАСС.

"Някои информационни източници прокарват мисълта, че господин Скрипал едва ли не е правозащитник", заяви Путин на пленарно заседание на форума "Руска енергетическа седмица", в отговор на въпрос за санкциите срещу Русия и случая "Скрипал".

Още по темата

"Той е просто шпионин и предател на Родината".

"Той е просто измет и това е всичко", добави президентът.

Днес стана ясно, че полицията за борба с тероризма и службите за сигурност на Великобритания са идентифицирали трети заподозрян за отравянето на бившия офицер от руското Главно разузнавателно управление Сергей Скрипал и дъщеря му Юлия.

По данни на The Telegraph третото заподозряно лице е руски офицер от военното разузнаване, който е бил изпратен на специална мисия преди отравянето на Скрипал.

Предполага се, че агентът е посетил Солзбъри, за да помогне за планирането на атаката, преди двамата му колеги да внесат на територията на Великобритания нервнопаралитичния агент, с който вероятно е отровен Скрипал.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


172
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
С тази изцепка Путин падна много низко. По- низко от ръста на жуже.
60
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 67Смеят ли да кажат, че не го обичат ...
59
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Факт 64Кобург-готите и кралицата са роднини, братовчеди са................все масони, имащи за цел слаби славянски държави за сметка на англосаксите!!!
58
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всяка нация, има предатели. Но си има и едни 80%. Но няма да е така винаги :)
57
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 62И как реши, че в Русия има режим и че режимът е там е зъл?Руснаците си обичат Путин и неговата партия.................Путин върна самочуствието на руснаците след предателя Горбачов.Путин върна Крим на Русия, където му е мястото.И никой друг освен руснаците, няма право да дава оценка на Путин и неговите хора!
56
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До WS17По скоро със 700 годишна история, зашото едни 700, я нямаше на картата...
55
6
 
10
 
! Отговори
Факт преди 5 години
До Анонимен"На тоя мъгляв остров(Англия)..каквото заповяда дъртата кралица-рептилка...това става!"Свещена простота!Кралската институция в UK е най-вървежния туристически продукт* и ...нищо повече!От 200 г насам там командват евреите,а Парламентът само узаконява техните решения.*Обаче евала за маркетинга-Великобритания е спечелила стотици милиарди покрай кралската институция и скандалите около нея.Докато ние инкасирахме само загуби на територии и милиарди благодарение на Кобургите....
54
5
 
14
 
! Отговори
WS17 преди 5 години
Точно такава предателска *** управлява и БЪЛГАРИЯ 30 години и резултатът е 2 000 000 умрели и 2 000 000 емигрирали , пълен социално икономически колапс ,морално психологическа криза ,демографска катастрофа.На път е да изчезне държава с 1300 годишна история заради това такава ***.
53
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 57Освен ако родината ти не е управлявана от ЗЪЪЪЪЪЛ режим и ти не се бориш, за да го отхвърлиш .... Или не завършва на стан. Ако си от страна, завършваща на стан, нараво си без страна...
52
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Англия и Франция вече са унищожени от малоумната политика на собствените им политици!!!Там населението е 1/2 арабско и мюсюлманско.Английска и френска нация вече няма................те са в миналото!!!
51
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименИЙеее, супер сценари. Дай да избие 3 милиарда души, за да останат 20 000, да живеят в замръзналата тундра ...
50
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Сата НАТОПри една ядрена война...........не дай си боже:Москва и европейската част от Русия може да не оцелеят, но ще оцелее голяма част от Сибир.Но от Англия, Франция, Европа и САЩ ще остане само море и радиоактивна пепел !!!
49
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нищо не оправдава да предадеш родината си................това е гадно, подло и гнусно...............всеки, който си го помисли, да знае, че го чака съдбата на Скрипал!!!
48
15
 
4
 
! Отговори
Сата НАТО преди 5 години
При евентуална ядрена война, не дай си боже....................поне 1/5 от територията на Русия ще оцелееЩе оцелее един кръг с радиус 50 км около Москва и няколко петънца тундра в Далечния Север. Всичко останало ще си прокълне майчиното мляко.
47
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Един ден САЩ и Русия ще се разберат и ще покажат на Англия и Франция , че нямат място между великите сили!!!!Ако не се разберат...............печели Китай.....................тогава ще учите китайски в училищата вместо английски !!!
46
3
 
14
 
! Отговори
Рим преди 5 години
Повечето англичани кръщават децата си Мохамед и това ме успокоява, че ще се оправят някой ден, а и кмет убав си имат в Лондрес.
45
2
 
17
 
! Отговори
Хм преди 5 години
Ако английски агент предаде свои колеги на руснаците за пари,ще бъде ли нещо по-различно?Или руските предатели са демократични,а английските и американски-не!?Впрочем,когато Скрипал е вършил пъкленото си дело,комунизма вече си беше отишъл,така че място за оправдания няма.Става въпрос само за пари.Интересно,какво би се случило на Сноудън,ако беше паднал в ръцете на американските служби?!А той дори не е предавал никого,а просто е разкрил незаконни практики на американските служби срещу собствени
44
4
 
14
 
! Отговори
въй преди 5 години
абе човека физически е нисък ама умствено е голям на фона на останалите политици и се държи съвсем на раумно на ниво - разсъждава тревзво и си брани родината и интересите и не се продава на дребно за някой друг пробит долар е как да наречеш такъв човек джудже или квото там това смао бг *** може де да имахме и ние такив аполитици за управляващи
43
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И какво е това "***" бе брадчед дето все го споменувате ?Ми не се ли сещаш бе, браДчед?Нали си умен?
42
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Предател и *** беше Скрипал ..............заслужил си е съдбата...............дори е трябвало по-рано да му видят сметката!!!Предател веднъж...............цял живот предател!!!