Путин за ракетите и САЩ: Европа ще бъде под опасна заплаха!

Москва готова на ответни реакции, ако Вашингтон разположи ракети в Европа
Обновена: 25 окт 2018 07:31 | 24 окт 2018 22:11, Красимир Ангелов
132
Путин за ракетите и САЩ: Европа ще бъде под опасна заплаха!
Снимка: Reuters

Изтегляне на САЩ от договорите за разоръжаване, като този за ракетите със среден обсег, ще предизвика надпревара във въоръжаването и изключително опасна ситуация, заяви руският президент Владимир Путин, цитиран от Франс прес.

Още по темата
"Ако тези договори бъдат разтрогнати, няма да остане нищо в сферата на ограничаване на оръжията. Тогава ситуацията ще стане според мен изключително опасна. Няма да остане нищо, освен надпревара във въоръжаването", каза Путин на пресконференция с италианския премиер Джузепе Конте.

Ако САЩ разположат ракети със среден и малък обсег в Европа, Русия ще бъде принудена да отговори огледално, каза Путин цитиран от ТАСС.

"Разбира се, главният въпрос е: ако САЩ се изтеглят от този договор, какво ще правят с тези ракети. Ако те бъдат доставени в Европа, естествено, ние ще отговорим огледално", продължи руският президент и предупреди, че Европа трябва да разбере, че ще бъде под заплаха от възможен ответен удар на Русия, ако приеме американски ракети със среден и малък обсег.

Той отхвърли твърдението на Тръмп, че Русия е нарушила договора от 1987 г. и заяви, че САЩ са тези, които го нарушават. Путин каза, че е готов да обсъди с Тръмп въпроса за Договора за ракетите със среден обсег на срещата в Париж на 11 ноември.

По време на пресконференцията италианският премиер Джузепе Конте каза, че санкциите на Европейския съюз срещу Русия трябва да бъдат прекратени, но не отговори дали неговото правителство е готово да наложи вето на удължаването им.

"Правилно е да се поддържат икономическите отношения между Италия и Русия. За Италия санкциите никога не са цел, те са инструмент и трябва да отпаднат възможно най-бързо", посочи Конте.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


132
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
4
 
3
 
! Отговори
Боби преди 5 години
До мазепа"През 1943г..."Ехх експертеДа те ОБРАЗОВАМ МАЛКО А?В Харков се създава наистина РЕВОЛЮЦИОННИЯ Т-64(1962-64) - бъкан е по онова време със всевъзможни екстри - далекомери, балистичен изчислител, ново гладкостволно оръдие, система за зареждане, композитна броня и нов РЕВОЛЮЦИОНЕН ДВУ ОСЕН(Два колянови вала) 3 цилиндров с 6 бутала ДВУТАКТОВ ДИЗЕЛОВ МНОГО ГОРИВЕН ДВИГАТЕЛОбаче е много СКЪПУралМашЗавод създава Т-72 с ПОДХОДЯЩИ ЕВТИНИ ЧАСТИ от Т-62/55/54Т-90 е моденизиран Т-72
65
5
 
8
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
До БобиПРОС-ТАКА БОБИ ПАК СЕ ИЗКАЗВА!!! НА ТЕБ ЛИ ЩЕ ВЯРВАМ ИЛИ НА ЛЮДМИЛА ПУТИНА!!! ИЛИ ПЪК НА ОЧИТЕ СИ!!СНИМКИТЕ НА ПУТИН ДО 2007-*** ПОКАЗВАТ ЕДИН ЧОВЕК А СЛЕД ТОВА НАПЪЛНО ДРУГ! И СА С РАЗЛИЧЕН ЦВЯТ ОЧИ И ТО НА МНОГО РАЗЛИЧНИ СНИМКИ!!
64
2
 
3
 
! Отговори
ники преди 5 години
Отдавна има разгърнати ядрени бойни глави в UK (150 мисля че са). Разгърнати ще рече готови за изтрелване, натискаш копчето и тръгва.За какво и е на САЩ да слага още ядрени бойни глави в Европата?
63
11
 
7
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
ТОВА , ЧЕ РУСИЯ ОЩЕ НЕ Е ЗАЛИЧЕНА ОТ КАРТАТА НА СВЕТА ГОВОРИ МНОГО ЛОШО ЗА ЦЕЛИЯ СВЯТ!!!ВЪВ МОМЕНТА ЗАРАДИ РУСИЯ ВСИЧКИ МЕЖДУНАРОДНИ ДОГОВОРИ СА ОБЯВЕНИ ЗА НИЩОЖНИ И РУСИЯ ПО ВСЯКО ВРЕМЕ МОЖЕ ДА НАПАДНЕ СЪСЕДКИТЕ СИ ЗА ДА ИМ ОКРАДЕ ЗЕМЯТА ДОКАТО ГИ ЗАПЛАШВА С ЯДРЕНОТО СИ ОРЪЖИЕ, ЧЕ АКО СЕ СЪПРОТИВЛЯВАТ ЩЕ ГО ИЗПОЛЗВА!!!РУСИЯ МНОГОКРАТНО ЗАПЛАШИ ЦЕЛИЯ СВЯТ, ЧЕ ЩЕ ИЗПОЛЗВА ЯДРЕНОТО ОРЪЖИЕ АКО НЯКОЯ ДЪРЖАВА ТРЪГНЕ ДА ПОМАГА НА НАСЕЛЕНИЯТА НА СИРИЯ И УКРАЙНА!
62
4
 
5
 
! Отговори
Боби преди 5 години
До Анонимен 63Абре човеко чуваш ли се какво говориш? Ти сега би ли влязъл в съюзни отношения с Нацистка Германия 1933-1945г? Защото в Украйна се шири ДИВАШКИ НЕОНАЦИЗЪМ, КОЙТО ОТДАВНА ЗАДМИНА ВСЯКАКВИ ИЗМЕРЕНИЯ НА НАЦИОНАЛИЗЪМА.*** в Киев и пропагандирай само - "Дай вместо да се стреляме да седнем и да се договорим като бели хора" - бих си платил да видя какво ще ти се случи(дори и да си с дипломатически паспорт).
61
2
 
10
 
! Отговори
xaxa преди 5 години
Европа е под заплаха още когато чекиста ленин с кръв взе власта.
60
8
 
3
 
! Отговори
Боби преди 5 години
До АнонимеН 61Айдее ПАК И ОТНОВО ОПОРНО ТОЧКОВ ЛОЗУНГОВСтига с този подменен Путин. СЪВРЕМЕННИТЕ ПРОФЕСИОНАЛНИ ФОТОАПАРАТИ ИМАТ ТАКАВА РАЗДЕЛИТЕЛНА СПОСОБНОСТ ЧЕ НЕ САМО ПОРИТЕ И КОСМИТЕ ПО ЛИЦЕТО НА ПУТИН ЩЕ ПРЕБРОИШ НО И СЕ ВИЖДАТ КРЪВОНОСНИТЕ СЪДОВЕ ТОЧНО ПОД КОЖАТАТОВА Е ТОЛКОВА ТОЧЕН НАЧИН НА ИДЕНТИФИКАЦИЯ КАКТО И ПРЪСТОВИ ОТПЕЧАТЪЦИ
59
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
НАТО да приеме Украйна, да измете проруската сгaн от Донбас и да слага ракетите там.
58
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ботокса май му е смалил мозъка на тоя. Кой натъпка Калининград с Искандери? Га яди кифтетата ни рива, сига що риве?
57
13
 
13
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
САЩ ДА НЕ СИ ГУБИ ВРЕМЕТО ДА ИНСТАЛИРА ЯДРЕНИ ГЛАВИ В ЕВРОПА А НАПРАВО ДА ГИ ИЗПРАТИ В РУСИЯ!!!ТЕРОРИСТ НОМЕР ЕДНО НА СВЕТА РУСИЯ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЗАЛИЧЕН И КОЛКОТО ПО-СКОРО ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ!
56
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя на снимката, дава ли си ясна сметка, колко омраза пося и към себе си, и към руснаците, даже сред довчерашните си "братушки", заради арогантно-агресивната си, дрънкаща с оръжия политика, незачитаща чуждите територии, култура , език и вече и религия, както и чрез "мекият кадифен" диктат на синята тръба и черното "злато"?дава ли си сметка тоя, дето изрита жена си, която му е отгледала децата, за да се хване с гимнастичка на дърти години? отвратителен тип!
55
4
 
5
 
! Отговори
яздещ муле в тайгата преди 5 години
Вместо да се отвори за света той тръгна да си гарантира високите цени на петрола със интервенция в Азия и в Африка по този начин Европа ще бъде единствено зависима само от него и от кефа му... Меркел почти подаде онзи на Австрия също но между тях има Полша та още не се знае защото при надеждно въоръжаване на Полша с Украйна те ще станат истинския щит на НАТО за гаранция в Европа в Запазните балкани има 2-много здрави бази ,така ,че Щатите отново ще свършат нашата работа.ц... и в Азия ще му сипят
54
7
 
5
 
! Отговори
мреен преди 5 години
Европа е под заплаха ,щото американците ще инсталират ядрени бойни глави в Полша ,в Румъния....където създадоха ПРО против Иран,Северна Корея )) ....та сега ще са против Русия с бойни ядрени глави,та естествено Путин има това предвид ,но на Вас не ви се поднася новините както трябва ,а вие не можете да поработите с мозъка си,щото това е капацитета на повечето от Вас. Само можете да рИвете против някого и да се правите наци.
53
2
 
5
 
! Отговори
мазепа преди 5 години
През 1943г. руснаците преместиха производството на украинските Т-34 от Харков в Нижни Тагил или 2000км на изток. Там и до днес се произвеждат танковете т-72, т-90, т-14- Армата. Сега след отпадането на договора от Харков ще може да се вземе под прицел Уралвагонзавод в Нижни Тагил.
52
3
 
14
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
САЩ СА ГАРАНТ ПО ДОГОВОРА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА ПОДПИСАН 1994-ТА, ЧЕ РУСИЯ НЯМА ДА КРАДЕ ЗЕМЯ ПО НИКАКВИ ПОВОДИ ОТ УКРАЙНА!!!САЩ ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА СА ЗАЛИЧИЛИ РУСИЯ НО ПРЕЗИДЕНТИТЕ И СА СТРАХЛИВЦИ!!!!!!!!!!!
51
1
 
12
 
! Отговори
niki преди 5 години
Европа е също въоръжена до зъби с ядрени ракети, така че не виждам джуджето какво се пеняви толкова....
50
1
 
12
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
СУВЕРЕННИ ДЪРЖАВИ ЩЕ РАЗПОЛАГАТ КАКВИТО СИ ИСКАТ РАКЕТИ НА ТЕРИТОРИЯТА СИ БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ НА КОЯ ДЪРЖАВА СА!!!!
49
6
 
3
 
! Отговори
Боби преди 5 години
До СатаНАТОНе Москва направи(вече) нещо много по-просто(и за това Гърците са БЕСНИ защото нямат лостове за натиск)Представи пред България и Гърция алтернатива Който даде по-добра и по-бързо оферта през него ще мине продължението на Потока.
48
1
 
5
 
! Отговори
яздещ муле в тайгата преди 5 години
Да де ама и ти тавариш няма да знаеш от къде ще ти дойде защото ще си ограден от всякъде с бомбички бърза доставка ,на мене ми е все едно дали ще прегазиш Б-я с 20-те си хиляди танка или ще е с бомбичка... а надявам се ние да сме в Рая ,а за вас едно по топло място... щот си голяма работа от всеки двор ще излита атомен букет в посока изток ,айде намери пари и от без това обеднели мужици да се надпреварваш с целия свят ,щото сега може друг да нанесе първия удар и въобще да нямаш време да пипнеш к
47
9
 
1
 
! Отговори
Боби преди 5 години
До мазепа 45"Според википедия Корнет-а е 53 000$ срещу Джавелин - 100 000$."Нали правиш разлика между ЦЕНА ЗА ВЪТРЕШНИЯ ПАЗАР И ЦЕНА НА МЕЖДУНАРОДНИЯ ПАЗАР? Цената на външния пазар при РФ е с доста голяма печалба за ВЪТРЕШНИЯ ПАЗАР Е ПРАКТИЧЕСКИ НА ПРОИЗВОДСТВЕНА ЦЕНА. При САЩ цената за външния и вътрешния пазар са еднаквиТези 100хил $ влизат в джоба НА АМЕРИКАНСКИЯ КОНЦЕРН - ако не знаеш но затворници сглобяват подобни ракети и техния труд макар и високо професионален се плащат по долар/час