Путин: Подкрепям суверенитета на бившите съветски републики

Украйна била изключение
22 фев 2022 18:20, Нели Христова
132
Путин: Подкрепям суверенитета на бившите съветски републики
Снимка: БГНЕС

Президентът на Русия Владимир Путин нарече спекулации твърденията, че възнамерява да възстанови границите на Руската империя. Това се случи по време на преговорите с азербайджанския му колега Илхам Алиев.

"Знаете, че вчера Русия взе решение да признае суверенитета на двете народни републики на Донбас. Веднага искам да кажа: ние виждаме и очаквахме спекулации на тази тема, за това, че ще възстановя старите ни имперски граници. Това абсолютно не отговаря на действителността", заяви Путин пред Алиев.

Той посочи, че Русия подкрепя суверенитета на бившите съветски републики, а ситуацията с Украйна е изключение заради външното влияние върху тази страна, съобщи агенция ТАСС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


132
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Каза още,че Украйна е създадена от В.И.Ленин,допреди революцията известна 1917г,което значи,че не е била в пределите на руската империя,като губерния,че той й е обявил суверинитет и независимост след като е получил в подарък от времето след ПСВ заради участието им на страната на Атантата и след ВОСР и след разиграване на гражданската война с издаване на декрет за територията й с нейнияния суверинитет и независимост в тази й цялостност и състав с която бе включена в състава на СССР и до преди дни
42
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Той тоя суверинитет може да е фиктивен и на практика са колонии на НАТО както е Украйна и Грузия а Азербайжан на Турция. Накрая Армения си изпати и загуби Нагорни Карабах без СССР. Без Русия по-малки републики ще бъдат глътнати от Турция или НАТО както Латвия и др.
41
6
 
6
 
! Отговори
славянин преди 2 години
За трети път питам: защо ''демократичното'' кралство испания не признава суверенитета на Каталуния!?
40
5
 
6
 
! Отговори
До 30 и 35 преди 2 години
Четете световните новинарски сайтове! Норвегия намалява драстично цените и се договаря за нос с Европа срещу протекцията на НАТО, защото не е член на алианса . Човека ( 29 ) е прав света не се нуждае от втори Хитлер.
39
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 25 "Знаеш ли защо "русофилите" искат отново руснаците да дойдат на Орлов мост? За да се насладят на гледката как такива като теб, самообявени русофоби, първи ги посрещат ... пълзейки като червеи по асфалта!..." Не мислех, че някога ще прочета директно признание от русофилите за какви мизерии се борят да съществуват! Явно опиянението от "успеха" на Жужи ви направи непредпазливи, и ви падат задръжките. Докато не осъзнаете, че Русия от ГОДИНИ е в Донбас и сега само направиха парад.
38
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Косово и Метохия бе автономна област в Югославия. Шиптърите си имаха училища, университети и местно самоуправление. През 1989 г. Милошевич им отне автономията и само за 10 г. така ги радикализира, че нататък знаем докъде докара сърбите.
37
3
 
4
 
! Отговори
до 36 от славянин преди 2 години
Милошевич тръгна да защитава 10 %-ното сръбско малцинство в косово, което беше подложено на репресии от шиптарите, не да отнема автономията на косово!
36
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гаргамел е злопаметен.Подкрепял суверенитета на всички, ама без Украйна!? На Единствената, която му удари публичен международен шамар и обърна гръб на Мордор...
35
3
 
8
 
! Отговори
Киндзадза преди 2 години
Окраина е нужна на западналяците единствено и само, като територия за война и пушечно месо. Провалът в Афганистан е пример за нищожността и отношението на западната и.з.мет към "съюзниците и " Глад, концлагери, милитаризация, *** и тотално оскотяване. В това се превърна народа на Окраина. И само войната и врагът могат да отнемат правото му да иска по-добър живот. България беше разграбена и унизена от слуги-престъпници на власт, 30г. По-бедни и обезлюдени сме от следвоенно време. Крах.
34
9
 
9
 
! Отговори
Икономист преди 2 години
Поздравления за г-н Путин. Разказа им играта на тези от САЩ, НАТО и особено на българските политици. Германците, французите и останалите европейци, които налагат санкции на Русия, ще мръзнат през следващите няколко години.
33
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Украйна според психапата Путин била подложена на външно влияние и това е законното основание на психопата да ликвидира суверенитета и. Русия също е подложена на външно влияние и се мъчи да копира това което прави САЩ в областта на науката и техниката макар че не и се получава но винаги има такъв стремеж все да догонва.
32
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сигурно иска от азербайджанеца да намали доставките и да увеличи цените за Европа
31
4
 
9
 
! Отговори
Вова преди 2 години
Подкрепям суверенитетът на бившите съветски републики, освен точно тази бивша република която искам да пребия в момента, тя е изключение. Но не се притеснявайте, вие сте различни, това вас не ви касае :)
30
7
 
7
 
! Отговори
славянин преди 2 години
Путин много закъсня с признаването на суверенитета на Донбас трябваше да го признае още през март 2014-та! Но все пак по-добре късно отколкото никога! А ''демократичния'' запад след като наложи ''демократични и дълбокомислени'' санкции срещу Русия ще трябва да кара на дърва и въглища, защото нефтът и газът вече няма да му бъдат по джоба! Лошото е че и ние ще го отнесем барабар с ''демократичния'' запад!
29
8
 
8
 
! Отговори
Роналд Рейгън преди 2 години
Императорът на империята на злото отново каканиже лъжа след лъжа!
28
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До до 22 от славянин Вече ти го обясниха, но се правиш на неразбрал: Косово винаги е имало статут на автономия в Югославия: Милошевич тръгна да й го отнема, за да може на спокойствие да си върши геноцида. При Донецк и Луганск такова нещо няма и никога не е имало, докато руснаците не запалиха там гражданска война!
27
5
 
4
 
! Отговори
До ааа преди 2 години
Как ти звучи 4000лв за кубик?!?!
26
4
 
5
 
! Отговори
22 до славянин преди 2 години
не отделих секунда да чета твоя коментар, плод на проcpъбска пpoпаганда съчетана с липса на мозъчна дейност
25
1
 
4
 
! Отговори
Хмм преди 2 години
До 26,Смешен си.... а по-лошото е че не правиш разлика между русофоб, русофил и човек който просто иска да се радва на живота спокойно. Изглежда че си бая ограничен и имаш само 2 гънки в мозъка, та ти стигат да разбереш само що е русофил и русофоб... останалото ти е мъгла...
24
4
 
6
 
! Отговори
О чудо преди 2 години
Декомунизация на Окраина. Изкуствено създадената държава от комунистите. И , о чудо. Демократопитеците, които наричат всеки с различно мнение от заблудите им- комунист, днес защитават с голи гърди и разтворени отвесрствия комунистите....Чудо на чудесата. Скоро демократунковците ще плащат на еврог.е.й.ските си господари десет пъти по-скъп газ, а инфлацията ще расте ежеседмично. О демокрация, ти по победи. Безценно...